Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 niestety nie udało sie wczoraj, foyki bedą po niedzieli Quote
Beatkaa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dzięki Kasiu za relacje...można coś sklecić i ułożyć tekst do ogłoszeń ;) Obiecuję zająć się tym jutro :):) Tutaj zamówiłam już jeden pakiecik MAXI dla Gwiazdki - 15zł = 75 ogłoszeń + allegro ;) http://www.dogomania.pl/threads/210336-Bazarek-CEGIEŁKOWO-OGŁOSZENIOWY-na-dwa-cele.-Do-10.07.2011. Quote
sylwija Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Super, to piękna sunia i taka kochana, mam nadzieję, że z ogłoszeniami szybko domek znajdzie :) Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Super Beatko już uzupełniam rozliczenia :) I cierpliwie czekamy na foto relacje :) stęskniłam się za widokiem naszej pięknej Gwiazdeczki :) Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Super Beatko już uzupełniam rozliczenia :) I cierpliwie czekamy na foto relacje :) stęskniłam się za widokiem naszej pięknej Gwiazdeczki :) jasne,ogłoszenia zrobić z imieniem Zibi czy Gwiazdka? bo sama juz nie wiem :(:( Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Taki tekst zlekciłam: Zibi jest 3 letnią cudowna onką , toleruje koty , małe pieski obydwu płci , nie wykazuje cech dominanta co wskazuje na to że może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy.Nie jest typem psa stróżującego i obronnego. Zibi bardzo dużo przeszła , uległa potwornemu wypadkowi i została pozostawiona samej sobie i to graniczy z cudem,że z tego wyszła.Nikt nie poświęcał jej czasu i to spowodowało że była smutna i stroniła od towarzystwa psów i ludzi.Teraz jest już całkiem innym psem,czekającym na swojego człowieka w domu tymczasowym we Włocławku.Spójrzcie na ten pyszczek..czyż ona nie jest kochana? Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Beatkaa napisał(a):jasne,ogłoszenia zrobić z imieniem Zibi czy Gwiazdka? bo sama juz nie wiem :(:( Piękna ONeczka - Gwiazda Zibi ;) Beatkaa ona reaguje tylko na Zibi na Gwiazdę niestety nie .... Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Piękna ONeczka - Gwiazda Zibi ;) Beatkaa ona reaguje tylko na Zibi na Gwiazdę niestety nie .... To zmienię na Zibi w miejscach imienia Gwiazdki ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Beatkaa napisał(a):Nasza Zibi ma szczepienia? :) Tak tak kochana oczywiście że ma :) Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Tak tak kochana oczywiście że ma :) Głupie pytanie,ale wolałam się upewnić :) Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Beatka Kasia o wszystko zadbała :) a z tego co wiem to jak była u Klaudii na BDT to też chyba jakieś szczepienia miała .... Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatka Kasia o wszystko zadbała :) a z tego co wiem to jak była u Klaudii na BDT to też chyba jakieś szczepienia miała .... Tak tak,coś tam miała u Klaudi....w każdym razie wolałam się upewnić(przy okazji wątek podniosłam:D:D)ale to było przecież oczywiste ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Teraz najważniejsze aby Gwiazdce - Zibi znaleźć tak cudowny domek jak ma nasza Stellina :) a swoją drogą jestem ciekawa co słychać u naszej drugiej dziewczynki :) Pewnie już zupełnie za domowiona :) Quote
Beatkaa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Teraz najważniejsze aby Gwiazdce - Zibi znaleźć tak cudowny domek jak ma nasza Stellina :) a swoją drogą jestem ciekawa co słychać u naszej drugiej dziewczynki :) Pewnie już zupełnie za domowiona :) Na pewno ma najlepiej pod słońcem :):) Teraz tylko Gwiazdce znaleźć domek i suuuper :) Quote
Martika&Aischa Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do ONka którego czeka wywóz do piekła i pewna śmierć jeśli nie zdążymy :( http://www.dogomania.pl/threads/210980 Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 gorki330 napisał(a):Martika wysłałam Ci zdjęcia :) Ale niespodzianka :) już biegnę Kasiu :) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 gorki330 napisał(a):Martika wysłałam Ci zdjęcia :) O matko Kasiu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaka ona jest piękna :loveu::loveu::loveu: Za chwilkę wstawię :lol: Aż się uśmiecham do monitora :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Tylko spójrzcie jaka jestem piękna:lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Czyż ona nie jest piękna ???:lol: Quote
Beatkaa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Przyszło od anula42 wplata na Gwiazdeczkę - 100zł:loveu::loveu: Jejciu jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się w Gwiazdce,gdyby mogła już byłaby u mnie....jak juz pisalam na samym początku wątku,w owczarkach niemieckich jestem zakochana bezgranic!!!!:iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts