Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Super Beatko już uzupełniam rozliczenia :) I cierpliwie czekamy na foto relacje :) stęskniłam się za widokiem naszej pięknej Gwiazdeczki :)

jasne,ogłoszenia zrobić z imieniem Zibi czy Gwiazdka? bo sama juz nie wiem :(:(

Posted

Taki tekst zlekciłam:

Zibi jest 3 letnią cudowna onką , toleruje koty , małe pieski obydwu płci , nie wykazuje cech dominanta co wskazuje na to że może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy.Nie jest typem psa stróżującego i obronnego.
Zibi bardzo dużo przeszła , uległa potwornemu wypadkowi i została pozostawiona samej sobie i to graniczy z cudem,że z tego wyszła.Nikt nie poświęcał jej czasu i to spowodowało że była smutna i stroniła od towarzystwa psów i ludzi.Teraz jest już całkiem innym psem,czekającym na swojego człowieka w domu tymczasowym we Włocławku.Spójrzcie na ten pyszczek..czyż ona nie jest kochana?

Posted

Piękna ONeczka - Gwiazda Zibi ;) Beatkaa ona reaguje tylko na Zibi na Gwiazdę niestety nie ....

To zmienię na Zibi w miejscach imienia Gwiazdki ;)

Posted

Beatka Kasia o wszystko zadbała :) a z tego co wiem to jak była u Klaudii na BDT to też chyba jakieś szczepienia miała ....

Tak tak,coś tam miała u Klaudi....w każdym razie wolałam się upewnić(przy okazji wątek podniosłam:D:D)ale to było przecież oczywiste ;)

Posted

Teraz najważniejsze aby Gwiazdce - Zibi znaleźć tak cudowny domek jak ma nasza Stellina :) a swoją drogą jestem ciekawa co słychać u naszej drugiej dziewczynki :) Pewnie już zupełnie za domowiona :)

Posted

Teraz najważniejsze aby Gwiazdce - Zibi znaleźć tak cudowny domek jak ma nasza Stellina :) a swoją drogą jestem ciekawa co słychać u naszej drugiej dziewczynki :) Pewnie już zupełnie za domowiona :)

Na pewno ma najlepiej pod słońcem :):) Teraz tylko Gwiazdce znaleźć domek i suuuper :)

Posted

gorki330 napisał(a):
Martika wysłałam Ci zdjęcia :)

O matko Kasiu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaka ona jest piękna :loveu::loveu::loveu: Za chwilkę wstawię :lol: Aż się uśmiecham do monitora :loveu:

Posted

Przyszło od anula42 wplata na Gwiazdeczkę - 100zł:loveu::loveu:

Jejciu jakie piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się w Gwiazdce,gdyby mogła już byłaby u mnie....jak juz pisalam na samym początku wątku,w owczarkach niemieckich jestem zakochana bezgranic!!!!:iloveyou::iloveyou: