kimiji Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Z panem :) Moje ulubine zdjęcie :D Tutaj z panią Quote
kimiji Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jej ulubione miejsce :D Towarzysz królik :) A tu podczas zabawy, ale wystraszyła się trochę flesza :) I gdzieś mi wsiąkło zdjęcie z dzieckiem :/ Quote
saphira18 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 zazdroszczę Kamila że masz ją tak blisko siebie:) Quote
kimiji Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Noo to ma swoje plusy :D Mogę iść z nią na spacer kiedy chcę :D Nigdy nie sądziłam, że będzie mieszkać tak blisko mnie :D A najdziewniejsze jest to, jak idę z nią na spacer po "swoim terenie", dziwne uczucie :D:D Quote
pulpecik3252 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Chciałam powiedzieć że mix DOBERMAN też poszukuje domu!!! Można zobaczyć to ogłoszenie na DOGOMANI-Psy w potrzebie!!! I tam znaleziono psa suczka mix DOBERMAN to tyle ode mnie!!! Quote
MonikaAron Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Super cieszymy się, że Cristal znalazła swój dom i że ma się tak dobrze:D Quote
Recommended Posts