Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zgłosiłam się do zrobienie bazarku... - nie dałam konretnego celu, tylko, że na te psy, a fur będzie sobie dzieliła jak chce.../z tym, że bazarek jest 50/50/

Posted

Charly napisał(a):
furciaczku czy wiesz mniej więcej ile zaplacilas na westiczkę? chcialabym wstawić to w pierwszy post

U wetki 60 i leki w aptece ok 50zl. zaraz cykne rachunek od weta i z apteki.

Posted

furciaczek napisał(a):
U wetki 60 i leki w aptece ok 50zl. zaraz cykne rachunek od weta i z apteki.

czyli potrzeba 60 dla Dominiki i ok 110 dla Ciebie.

Posted

Sunia pewnie już w drodze do Warszawy. Biedna Dominika całą noc jedzie a tu jeszcze zegarki się przestawia i godzina jeszcze do przodu...
Ważne że dziewczynka bezpieczna :) Pewnie jak Dominika odeśpi, nie wcześniej jak po południu to zda relację i wstawi foteczki :)

Posted

Masiumi zapomnialam z tego wszystkiego spisac z Toba umowe o DT!!
Ktos podskoczy do Ciebie w tej sprawie, wszystko od strony formalnej musze miec zapiete na ostatni guzik.

Jak mala, wez cos opowiedz:)

Posted

dziewczynki jestem na chwilkę
droga nie była łatwa niestety ciężko się jechało
przyjechałam po 5 do Warszawy mała była grzeczna w drodze miałyśmy kilka przystanków
i na razie kupiłyśmy w nocy prowizoryczną obróżkę i smycz
ok 6 ją wykąpałam bo smrodek i bródek był niesamowity i zaaplikowałam leki
przed chwilą byłyśmy na spacerku i była ładna kupka;)

niestety martwi mnie temperatura ciała
czekam na tel od Gosi jak podawać te zastrzyki co dostała
jeśli po 3-4 dniach nie będzie zmian jadę do wujcia
dziewczyny się jeszcze nie poznały bo moje wariatki są u mojej mamy
więc poznają się wieczorkiem

martwi mnie stan Dudzi nigdy nie widziałam takiego szkieletu psa;(((((

cóż mogę więcej napisać wziełam fakturke na paliwo za 120zł jakby co cyknę fotkę i wkleję
ale to wieczorkiem bo na razie muszę na godzinkę się zdrzemnąć

co do umowy nie ma sprawy w każdej chwili skrobniemy

Posted

chyba nie ma żadnych. Ja zaraz wszytko uzupelnie w pierwszym poście tylko muszę nakarmić psiaki i się ogarnąc.

Dominiko odebralam Twój numer konta i jutro zrobie przelew.

Tak w ogóle chciałam zapytac, czy nie chciałabyś przejąć wątku, skoro mała jest u Ciebie i wtedy możesz sama wszystko uzupełniać

(poza tym prawdopodobnie wyjeżdżam i nie będę miala netu przez prawdopodobnie dluższy okres, ale to jeszcze nie dzis)

Posted

tak oczywiście tylko ja nie za bardzo wiem jak mam to przejąc chyba moder musi pomóc tak???
jesli chodzi o kwestie organizacyjne watku dziewczyny musicie mi pomagać bo świeżak jestem:evil_lol:
uciekam ide sie ogarnąć, zrobić zastrzyk PEPSI bo tak może głupkowato ją nazwałam ze wzgledu na to że ona wcale nie reaguje na SONIA a szkoda;( widocznie była traktowana przedmiotowo....
a że mam już KOKĘ FANTĘ to PEPSI może być
oki uciekam bo niedługo lecę po moje wariatki potem spacer i wspólne wejście do domu;)
wieczorkiem jestem

Posted

No tak Dominisia i jej łóżkowe pociechy :D słodko
Mnie też zmartwiła temperatura jak ją przeczytałam w tym kwitku od weta!!! Ale co się dziwić w takiej oborze, w takich mrozach nie sposób się nie przeziębić, w dodatku w takim krótkim włosie :(
Bazarek na pewno będzie jeden z mojej strony, a co do wątku na bank się Dominika tym zajmie :)

Dominiczko mówiłaś wczoraj że sunia jest duża. Polly nie dość że była niższa to ważyła 1,5 kilo więcej od Alexa !!! Więc spokojna głowa, ja podejrzewam że to właśnie Twoje sunie są malusie takie, że ta Ci się wydaje duża :) A jak się mała wabi??Sonia??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...