Alicja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/205014-M wprawdzie mixik ale mocno boxiowaty Quote
mikuś1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Lakuś, właśnie wyjechał od nas do nowego domku....... Powodzenia chłopaku :hand: Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mikuś1 napisał(a):Lakuś, właśnie wyjechał od nas do nowego domku....... ... a Wam pewnie smutno;) Lakusiu, bądź zdrowy i szczęsliwy! Quote
Alicja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mikuś1 napisał(a):Lakuś, właśnie wyjechał od nas do nowego domku....... Powodzenia chłopaku :hand: powodzenia :kciuki: Quote
Kapsel Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dostałam wieści, że boksio śmiga w stronę Krakowa!!!!! Powodzenia Kochany :hand::hand::hand: Chciałabym jeszcze raz podziękować Całej Rodzince Sylwii :calus: za opiekę nad boksiołkiem:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Nie smutajcie się czasami, Lacky jedzie po nowe życie :cool2: Czekamy na relację Decika :p Quote
piechcia15 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 yy zapytam nieśmiało bo jeszcze nie miałam czasu przeczytać wątku:( to Laky pojechał już do nowego domku?? wow gratulacje, ekspresowa adopcja:) a czy to ktoś z dogo czy z ogłoszenia? Quote
sylwuś Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Już chłopak pewnie dojechał i śmiga po swoim własnym domku, takim już na zawsze!! Bądź szczęśliwy, zdrowy i KOCHANY Lakusiu :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Dziękuję Decikowi i z niecierpliwością będę czekać na info i fotki z metamorfozy Lakusiowej. Dziękuje również Wam wszystkim za obecność na Lakusiowym wątku:kiss_2: Wrzucę tylko dwa ostatnie zdjęcia :loveu: Grzejemy kosteczki przed podróżą żegnamy się... Quote
sylwuś Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 piechcia15 napisał(a):yy zapytam nieśmiało bo jeszcze nie miałam czasu przeczytać wątku:( to Laky pojechał już do nowego domku?? wow gratulacje, ekspresowa adopcja:) a czy to ktoś z dogo czy z ogłoszenia? tak, tak Piechciu ... nasz Lakuś pojechał do domku stałego :-) Quote
Alicja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 słodkie pożegnanie http://img864.imageshack.us/img864/8725/1006171.jpg Quote
Kapsel Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Lakus od ponad godziny w Krakowie u Nowych Pańciostwa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czekali na niego z obiadkiem, miał przygotowany przez Nową Pańcię ryż z kurczaczkiem :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
sylwuś Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Kapsel napisał(a):Lakus od ponad godziny w Krakowie u Nowych Pańciostwa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czekali na niego z obiadkiem, miał przygotowany przez Nową Pańcię ryż z kurczaczkiem :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: No i czy on nie jest Szczęściarzem???? :-) Quote
decik Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Witajcie :) Wczoraj padłam po podrózy - więc dziś kilka słów. Lacky zmienił w nowym domu imie na Scubi :):) Podróż = to psi anioł, raz tylko w Łodzi usiłował przejść mi na kolana, żeby sprawdzić czy dobrze jadę. Potem ułożył się z tyłu i przespał ponad 4 h podróży. Nawet parę razy się obracałam by sprawdzić czy żyje. W Krakowie czekał na niego obiadek który wsunął z przyjemnością i od razu widać było, że wybrał sobie nowego Pana (a Pani jest od kuchni :)) Czekam teraz na wieści jak minęła pierwsza nocka. Quote
Alicja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 decik napisał(a):Witajcie :) Wczoraj padłam po podrózy - więc dziś kilka słów. Lacky zmienił w nowym domu imie na Scubi :):) Podróż = to psi anioł, raz tylko w Łodzi usiłował przejść mi na kolana, żeby sprawdzić czy dobrze jadę. Potem ułożył się z tyłu i przespał ponad 4 h podróży. Nawet parę razy się obracałam by sprawdzić czy żyje. W Krakowie czekał na niego obiadek który wsunął z przyjemnością i od razu widać było, że wybrał sobie nowego Pana (a Pani jest od kuchni :)) Czekam teraz na wieści jak minęła pierwsza nocka. super chłopak trafił:multi: Quote
sylwuś Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 U nas również preferował płeć męską;) Quote
Kapsel Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Czekamy na zdjęcia z niecierpilwością :motz::motz::motz: Quote
Kapsel Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dzisiaj na obiadek Pańciostwo :loveu: ugotowali dla boksiołka watróbkę z kaszą. Wcinał aż miło. Zdjęcia będą w weekend. Kiedy ten weekend??? :placz::placz::placz: Quote
piechcia15 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 super gratuluję!! dobra robota! Kapslowa napisz mi na pw jak tam sprawa Elwisa czy macie go jeszcze czy już tez na ds? Quote
Alicja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kapsel napisał(a):Dzisiaj na obiadek Pańciostwo :loveu: ugotowali dla boksiołka watróbkę z kaszą. Wcinał aż miło. Zdjęcia będą w weekend. Kiedy ten weekend??? :placz::placz::placz: jutro o 15 już jest weekend :grins: Quote
Ewka :) Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 U mnie weekend wybija równo o 18:00 wraz z trzaskiem drzwi za mną choć ciężko trzasnąć nie trzaskającymi drzwiami :evil_lol: Dajcie znać w której części Krakowa mieszka teraz Scubi :loveu: Quote
sylwuś Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Ja mam niestety soboty pracujące więc to takie weekendy/nie weekendy :roll: W tą sobotę kończę pracę o 22-giej by ją ponownie rozpocząć w poniedziałek o 6-ej rano. ehh, uroki pracy dwuzmianowej :shake: Poczekajmy cierpliwie na Decikową relację, dziewczyna jest tylko (albo aż:razz:) znajomą rodzinki. Pańciostwo się nacieszą fafelkiem to Decik zrobi im w weekend sesję zdjęciową by się tu nam wszystkim później pochwalić :loveu: Decik byle dużo i treściwie bo my tu wciąż głodni dobrych informacji jesteśmy, takich nigdy za wiele! Dziewczyny co mam zrobić by przenieść wąteki Lakusiowy do działu "już w nowym domu"?? Quote
Jagoda1 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Cierpliwie czekamy na wieści o Szczęściarzu:). Może trzeba napisac wyraźnie "dom stały", albo "w nowym domu"? Quote
decik Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wcoraj była kąpiel. Scubol (dawny Lacky) dał się wymyś bez protestów ale potem obraził się na cały świat. Ułagodiła go dopiero kasza z wątróbką :) W nocy nie właził na łóżko, spał obok i prawie nie chrapał. Jest grzeczny i super. Jutro wybieram się do nich z moim faflakiem i zrobię zdjęcia. Quote
koosiek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam za off :oops::oops: 3 msc szczeniak z Konstancina ma dwa dni, potem na resztę życia zawiśnie na łańcuchu:-(:-(:-( Bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205236 Quote
Recommended Posts