Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam wieści, że boksio śmiga w stronę Krakowa!!!!! Powodzenia Kochany :hand::hand::hand:

Chciałabym jeszcze raz podziękować Całej Rodzince Sylwii :calus: za opiekę nad boksiołkiem:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Nie smutajcie się czasami, Lacky jedzie po nowe życie :cool2:
Czekamy na relację Decika :p

Posted

Już chłopak pewnie dojechał i śmiga po swoim własnym domku, takim już na zawsze!!
Bądź szczęśliwy, zdrowy i KOCHANY Lakusiu :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Dziękuję Decikowi i z niecierpliwością będę czekać na info i fotki z metamorfozy Lakusiowej.
Dziękuje również Wam wszystkim za obecność na Lakusiowym wątku:kiss_2:

Wrzucę tylko dwa ostatnie zdjęcia :loveu:

Grzejemy kosteczki przed podróżą

żegnamy się...

Posted

piechcia15 napisał(a):
yy zapytam nieśmiało bo jeszcze nie miałam czasu przeczytać wątku:( to Laky pojechał już do nowego domku?? wow gratulacje, ekspresowa adopcja:) a czy to ktoś z dogo czy z ogłoszenia?

tak, tak Piechciu ... nasz Lakuś pojechał do domku stałego :-)

Posted

Lakus od ponad godziny w Krakowie u Nowych Pańciostwa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Czekali na niego z obiadkiem, miał przygotowany przez Nową Pańcię ryż z kurczaczkiem :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Kapsel napisał(a):
Lakus od ponad godziny w Krakowie u Nowych Pańciostwa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Czekali na niego z obiadkiem, miał przygotowany przez Nową Pańcię ryż z kurczaczkiem :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:

No i czy on nie jest Szczęściarzem???? :-)

Posted

Witajcie :) Wczoraj padłam po podrózy - więc dziś kilka słów. Lacky zmienił w nowym domu imie na Scubi :):) Podróż = to psi anioł, raz tylko w Łodzi usiłował przejść mi na kolana, żeby sprawdzić czy dobrze jadę. Potem ułożył się z tyłu i przespał ponad 4 h podróży. Nawet parę razy się obracałam by sprawdzić czy żyje. W Krakowie czekał na niego obiadek który wsunął z przyjemnością i od razu widać było, że wybrał sobie nowego Pana (a Pani jest od kuchni :)) Czekam teraz na wieści jak minęła pierwsza nocka.

Posted

decik napisał(a):
Witajcie :) Wczoraj padłam po podrózy - więc dziś kilka słów. Lacky zmienił w nowym domu imie na Scubi :):) Podróż = to psi anioł, raz tylko w Łodzi usiłował przejść mi na kolana, żeby sprawdzić czy dobrze jadę. Potem ułożył się z tyłu i przespał ponad 4 h podróży. Nawet parę razy się obracałam by sprawdzić czy żyje. W Krakowie czekał na niego obiadek który wsunął z przyjemnością i od razu widać było, że wybrał sobie nowego Pana (a Pani jest od kuchni :)) Czekam teraz na wieści jak minęła pierwsza nocka.

super chłopak trafił:multi:

Posted

Dzisiaj na obiadek Pańciostwo :loveu: ugotowali dla boksiołka watróbkę z kaszą. Wcinał aż miło. Zdjęcia będą w weekend.
Kiedy ten weekend??? :placz::placz::placz:

Posted

Kapsel napisał(a):
Dzisiaj na obiadek Pańciostwo :loveu: ugotowali dla boksiołka watróbkę z kaszą. Wcinał aż miło. Zdjęcia będą w weekend.
Kiedy ten weekend??? :placz::placz::placz:

jutro o 15 już jest weekend :grins:

Posted

U mnie weekend wybija równo o 18:00 wraz z trzaskiem drzwi za mną choć ciężko trzasnąć nie trzaskającymi drzwiami :evil_lol:

Dajcie znać w której części Krakowa mieszka teraz Scubi :loveu:

Posted

Ja mam niestety soboty pracujące więc to takie weekendy/nie weekendy :roll:
W tą sobotę kończę pracę o 22-giej by ją ponownie rozpocząć w poniedziałek o 6-ej rano.
ehh, uroki pracy dwuzmianowej :shake:

Poczekajmy cierpliwie na Decikową relację, dziewczyna jest tylko (albo aż:razz:) znajomą rodzinki. Pańciostwo się nacieszą fafelkiem to Decik zrobi im w weekend sesję zdjęciową by się tu nam wszystkim później pochwalić :loveu:
Decik byle dużo i treściwie bo my tu wciąż głodni dobrych informacji jesteśmy, takich nigdy za wiele!

Dziewczyny co mam zrobić by przenieść wąteki Lakusiowy do działu "już w nowym domu"??

Posted

Wcoraj była kąpiel. Scubol (dawny Lacky) dał się wymyś bez protestów ale potem obraził się na cały świat. Ułagodiła go dopiero kasza z wątróbką :) W nocy nie właził na łóżko, spał obok i prawie nie chrapał. Jest grzeczny i super. Jutro wybieram się do nich z moim faflakiem i zrobię zdjęcia.