Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']A Rudas ma aktualne ogłoszenia ?
Tak mi go szkoda, fajny psiak i go nie chcą:-([/QUOTE]

Tak, ma wykupione, lada moment będą. Wykupiłam u Catangel. Helce też wykupię. Bardzo fajny psiak, szkoda, że znowu bez domu.

Posted

Niestety przede mną kolejny tydzień siedzenia w domu i przedłużona antybiotykoterapia :(

Wpłata od Fundacji doszła; rozliczenie robię:

[B]Stan konta na 15 grudnia wynosił -368 zł.
Wpłaty:[/B]
+368 zł Fundacja Pomagajmy Razem...
[B]Razem: 0 zł[/B]

[B]Koszty:
-360 zł hotelowanie[/B]

[COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 14 stycznia wynosi -360 zł.[/B][/COLOR]

Posted

Wątek naprawde jest mało optymistyczny.
Nie dosc, ze utrzymanie Heli spoczywa na Cantadorrze, to jeszcze nikt sie nie interesuje jej losem ( z niewielkimi wyjątkami )

Posted

Zapraszamy na piekny bazarek Cantadorry dla niesfornej Heleny
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r?p=20312752#post20312752[/url]

Posted

[quote name='bela51']Zapraszamy na piekny bazarek Cantadorry dla niesfornej Heleny
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r?p=20312752#post20312752[/URL][/QUOTE]

Byłam i podpisałam listę obecności ;) Same cudeńka :):):)

Posted

Oj jak szkoda tych psiaków. Potrzeba tu chyba swiezej krwi do ogłaszania. Ja niestety daleko jestem, nijak pomóc, sama na swoje podopieczne psy zarabiam bazarkami i ledwo starcza.
Nowe zdjęcia, nowe teksty, jakies nowe kanały ogłoszeniowe. Nie wiem jak mogę pomóc...

Posted

[quote name='Agata69']Oj jak szkoda tych psiaków. Potrzeba tu chyba swiezej krwi do ogłaszania. Ja niestety daleko jestem, nijak pomóc, sama na swoje podopieczne psy zarabiam bazarkami i ledwo starcza.
Nowe zdjęcia, nowe teksty, jakies nowe kanały ogłoszeniowe. Nie wiem jak mogę pomóc...[/QUOTE]
Agata, dziękuję, że wpadłaś :) Dla mnie to ważne :)

Posted

Już jestem na chodzie (wczoraj skończyłam antybiotyk), także będą nowe fotki :)
Przez czas mojej choroby Helka nie próżnowała, bo przez większość czasu TZ ją wyprowadzał na lince :) Mieszka teraz sunia z bardzo proludzkim psiakiem w boksie (Szaki) i jest z tego powodu baaaardzo szczęśliwa :) Od razu stała się śmielsza i weselsza.