sunia2000 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Zapomniałeś o laptopie z przenośnym internetem:) Quote
sunia2000 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Dziękuję bardzo:) Gdybym mogła to bym wszystkich co mi pomagają w sprawie Viki uściskała i wycałowała:) Bez was nie dałabym rady! Quote
habits Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wlasnie laptop z internetem zeby sprawdzala co na forum sie dzieje i PS3 dla zabicia czasu :) hehe Quote
sunia2000 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Dziś Viki zabieram ze zbiorowych! Do niedzieli posiedzi w jednoosobowym boksie na kwarantannie a w nd już harce na zielonej trawce:) Quote
bros Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 nooo kochana nie ma to jak zielona trawka :) poproszę numer konta przeleje jednorazowo na razie 20 zł ( tyle mogę poki co) Quote
sunia2000 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Viki pożegnała już koleżanki z boksu-obiecałam jej, że już nigdy nie wróci w to "BE" miejsce i słowa dotrzymam choćby nie wiem co:) Quote
habits Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ne wroci ne my tez nie dopuscimy do tego :) za jakis czas przeleje pieniazki .a chotelik viki :) Quote
sunia2000 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='bros']nooo kochana nie ma to jak zielona trawka :) poproszę numer konta przeleje jednorazowo na razie 20 zł ( tyle mogę poki co)[/QUOTE] Dziękuje:* Każda złotówka się liczy, a co dopiero 20 tych złotówek:) Quote
Korenia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='habits']A gdzie dokladnie zabieracie malenka?[/QUOTE] Z tego co wiem jedzie do Kikou ;) Quote
monika083 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Korenia']Z tego co wiem jedzie do Kikou ;)[/QUOTE] Renia, ale Habitsowi chyba wiele nie mowi ''kikou'' :D:D Quote
monika083 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='habits']No nie bardzo?[/QUOTE] Kikou, prowadzi dom tymczasowy dla staruszkow, i wiekszosc zostaje u niej juz do konca, mieszkaja sobie w domu, spia na kanapach i w ogole maja super, Quote
sunia2000 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dziś miałam przyjemność (w końcu)poznać Kikou i jej psiaki:) Ja tez chce tak jak ona-jak to całe stado otoczyło i się łasiło, to od razu człowiekowi ciepło na sercu się zrobiło:) Vikuś zniosła podróż bardzo dzielnie, czyli całą przeleżała spokojnie. Wystraszona jak zwykle, trochę pokąsała rezydentów Kikou na dzień dobry (nie lubi tłumnych powitań:)), ale po chwili już było umiarkowanie dobrze. Zobaczymy jak jej minie pierwsza nocka? Quote
habits Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Kiedy przelać pieniądze na następny miesiąc hoteliku ?? Quote
sunia2000 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Kikou czyli Kasia mieszka w Uboczu, ok.120 km od Wrocławia-1,5 godz drogi samochodem. Pod koniec maja jadę w odwiedziny do Viki, wtedy też chciałabym zapłacić za kolejny miesiąc. Jak trochę się ogarnę (od 4 rano na nogach) to przejrzę zdjęcia Viki z nowego domu i prześle:) Quote
habits Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Hops do gory .... a w jaki adres do tego hoteliku ? I czekam na zdjecia :) Quote
iwa77 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Rozmawiałam właśnie z Kikou . Vikunia pozdrawia :) Całe stadko zaakceptowało Vikunię , a jej najbardziej przypadł do gustu Lisiu :) i biega sobie chętnie z nim po ogrodzie . Viki jest wielkością druga po Chojraku (jedna z największych w stadzie )Kondycyjnie inne dziadeczki i babciunie nie dorównują kroku Viki , jedynie własnie Lisiu jest w stanie sprostać zadaniu :) Kikou opowiadała ,że Vikunia coraz częściej merda ogonkiem , przychodzi się pomiziać :) Vikunia zwiedziła już cały teren , wypróbowała wszytkie legowiska/ koszyczki - także całkiem śmiało sobie radzi . Quote
sunia2000 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Hehehe ten Lisio:) Juz wczoraj zwróciła na niego uwagę, może to miłość od pierwszego wejrzenia:) I Lisiowi trafiła się całkiem "niezła Suka":) Pewnie nie podejrzewał,że na starość los mu taką niespodziankę sprawi:) Dobrze, że stadko przyjęło Viki, bałam się,że będzie musiała być izolowana. Zuch dziewczynka z naszej suni, odżyje tam biedactwo. Już nie muszę codziennie zaglądać do boksu i sprawdzać czy żyję:) Vikuś caluski i powodzenia w romansowaniu z Lisiem:*:) Quote
sunia2000 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Nie wytrzymałam i też zadzwoniłam do Kikou:) Nowy opiekun będzie miał wielką pociechę z Vikuś (habits,to do ciebie :)) Vikuś zaczyna się otwierac, robi się bardzo serdeczna, no i do tego pojętna z niej psina. Jak w ciągu dnia zrobiła takie postępy, to jestem ciekawa co to będzie za miesiąc :) Co za sk.... takiego psa wyrzucili:angryy: Quote
Recommended Posts