Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bros']nooo kochana nie ma to jak zielona trawka :)
poproszę numer konta przeleje jednorazowo na razie 20 zł ( tyle mogę poki co)[/QUOTE]

Dziękuje:* Każda złotówka się liczy, a co dopiero 20 tych złotówek:)

Posted

[quote name='habits']No nie bardzo?[/QUOTE]

Kikou, prowadzi dom tymczasowy dla staruszkow, i wiekszosc zostaje u niej juz do konca, mieszkaja sobie w domu, spia na kanapach i w ogole maja super,

Posted

Dziś miałam przyjemność (w końcu)poznać Kikou i jej psiaki:)
Ja tez chce tak jak ona-jak to całe stado otoczyło i się łasiło, to od razu człowiekowi ciepło na sercu się zrobiło:)

Vikuś zniosła podróż bardzo dzielnie, czyli całą przeleżała spokojnie. Wystraszona jak zwykle, trochę pokąsała rezydentów Kikou na dzień dobry (nie lubi tłumnych powitań:)), ale po chwili już było umiarkowanie dobrze. Zobaczymy jak jej minie pierwsza nocka?

Posted

Kikou czyli Kasia mieszka w Uboczu, ok.120 km od Wrocławia-1,5 godz drogi samochodem.
Pod koniec maja jadę w odwiedziny do Viki, wtedy też chciałabym zapłacić za kolejny miesiąc.

Jak trochę się ogarnę (od 4 rano na nogach) to przejrzę zdjęcia Viki z nowego domu i prześle:)

Posted

Rozmawiałam właśnie z Kikou . Vikunia pozdrawia :) Całe stadko zaakceptowało Vikunię , a jej najbardziej przypadł do gustu Lisiu :) i biega sobie chętnie z nim po ogrodzie . Viki jest wielkością druga po Chojraku (jedna z największych w stadzie )Kondycyjnie inne dziadeczki i babciunie nie dorównują kroku Viki , jedynie własnie Lisiu jest w stanie sprostać zadaniu :) Kikou opowiadała ,że Vikunia coraz częściej merda ogonkiem , przychodzi się pomiziać :)
Vikunia zwiedziła już cały teren , wypróbowała wszytkie legowiska/ koszyczki - także całkiem śmiało sobie radzi .

Posted

Hehehe ten Lisio:) Juz wczoraj zwróciła na niego uwagę, może to miłość od pierwszego wejrzenia:) I Lisiowi trafiła się całkiem "niezła Suka":) Pewnie nie podejrzewał,że na starość los mu taką niespodziankę sprawi:)
Dobrze, że stadko przyjęło Viki, bałam się,że będzie musiała być izolowana. Zuch dziewczynka z naszej suni, odżyje tam biedactwo. Już nie muszę codziennie zaglądać do boksu i sprawdzać czy żyję:)
Vikuś caluski i powodzenia w romansowaniu z Lisiem:*:)

Posted

Nie wytrzymałam i też zadzwoniłam do Kikou:) Nowy opiekun będzie miał wielką pociechę z Vikuś (habits,to do ciebie :)) Vikuś zaczyna się otwierac, robi się bardzo serdeczna, no i do tego pojętna z niej psina. Jak w ciągu dnia zrobiła takie postępy, to jestem ciekawa co to będzie za miesiąc :)
Co za sk.... takiego psa wyrzucili:angryy: