barb Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Barb zrobię, obiecuje że jutro biorę się za Wiki i Sonię.[/QUOTE] Teraz to z Wiki nie musisz sie chyba spieszyć ;) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='barb']Teraz to z Wiki nie musisz sie chyba spieszyć ;)[/QUOTE] Obiecałam to zrobię :) Quote
barb Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Obiecałam to zrobię :)[/QUOTE] Jak uważasz ale możesz też zrobić jak te się troszkę zestarzeją. Za tydzień, dwa. Chyba, że juz nie będą potrzebne... Quote
karolciasz28 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='barb']Jak uważasz ale możesz też zrobić jak te się troszkę zestarzeją. Za tydzień, dwa. Chyba, że juz nie będą potrzebne...[/QUOTE] Jak tak mówisz to ja faktycznie teraz zrobię boguchwalskim psiurom, a Wiki zrobię za kilka dni, tak aby wszędzie była "świeża" :) Quote
barb Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Rano widzialam tu post Suni ktory zniknął ? To nie była halucynacja ??? Quote
sharka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 było o wpłacie Magdy i barb Twój też wcięło - że Viki ma na kolejny miesiąc na hotel... Quote
barb Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='sharka']było o wpłacie Magdy i barb Twój też wcięło - że Viki ma na kolejny miesiąc na hotel...[/QUOTE] Zauażyłam,że z innych watków też znikły ostatnie posty... Quote
barb Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='MagdaH']OOOOOOOOO!!!!!!!!!! Dogo działa[/QUOTE] Dzis działalo przez cały dzień z małą pauzą. Quote
barb Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [COLOR="magenta"]Wiki zaprasza na bazarek - tylko do jutra.[/COLOR] [quote name='barb'] [url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url][/QUOTE] Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Odświeżylam ogloszenie Wiki na tablicy - powinna być znowu na początku, ma tam 83 wejścia i 1 raz odsłonięty telefon. Na allegratka tylko 36 wejść. Jaroslawiak też odnowilam - tam jest ponad 500 wejść - bo Wikunia figuruje na tym portalu dlugo, zmieniałam jej tylko tekst i fotki. Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [B][COLOR="black"]Suniu, zniknął Twoj ostatni post i ostatnie rozliczenie !!![/COLOR][/B] Quote
sunia2000 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 To w takim razie jeszcze raz dziękuje Magdzie H, a także barb za wpłate deklarowanych sum:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oraz cioteczce Zosi za dodatkowe pieniądze z nadwyżki Misia:multi::multi::multi::multi: Quote
sunia2000 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Viki też kiedyś pełzała więc się nie obrazi jak zaproszę do koleżanek z boksu sąsiedniego, kiedyś sąsiedniego:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/223794-Psy-specjalnej-troski-z-boksu-nr-6-Wroc%C5%82aw?p=18729042#top[/url] Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='sunia2000']To w takim razie jeszcze raz dziękuje Magdzie H, a także barb za wpłate deklarowanych sum:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oraz cioteczce Zosi za dodatkowe pieniądze z nadwyżki Misia:multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Opuściłas ostatni dzień bazarku dla Wiki - ale się działo .... Quote
Zosia123 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Poproszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków na wątku Misia :) Quote
barb Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Zosia123']Poproszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków na wątku Misia :)[/QUOTE] Mozna prosić o link do wątku ? Wyrózniłam ogloszenie Wiki na Allegratka - wprawdzie tylko o 1 punkt na tydzień, ale może prędzej ktos ją wypatrzy... :lol: Quote
sunia2000 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='barb'][B]Mozna prosić o link do wątku[/B] ? Wyrózniłam ogloszenie Wiki na Allegratka - wprawdzie tylko o 1 punkt na tydzień, ale może prędzej ktos ją wypatrzy... :lol:[/QUOTE] Proszę bardzo:[url]http://www.dogomania.pl/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-leczymy-ch%C5%82opczyka[/url]! Pieniążki już potwierdziłam i zaznaczyłam w Vikuni rozliczeniu. Barb dziękuje bardzo:) Ogłaszam Viki od roku i miałam tylko 1 telefon-nie wiem co robimy nie tak, że Ci ludzie nie dzwonią. Przecież z Viki nie jest tak źle, są gorsze psy, mniej adopcyjne i jakoś znajdują domy a nią zerowe zainteresowanie:( Quote
barb Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='sunia2000']Proszę bardzo:[url]http://www.dogomania.pl/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-leczymy-ch%C5%82opczyka[/url]! [/QUOTE] Mam nadzieję, że to nie jest smutny wątek ? [QUOTE]Barb dziękuje bardzo:) Ogłaszam Viki od roku i miałam tylko 1 telefon-nie wiem co robimy nie tak, że Ci ludzie nie dzwonią. Przecież z Viki nie jest tak źle, są gorsze psy, mniej adopcyjne i jakoś znajdują domy a nią zerowe zainteresowanie:([/QUOTE] Wszędzie niestety jest teraz słabe zainteresowanie adopcjami. Quote
sunia2000 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='barb'][B]Mam nadzieję, że to nie jest smutny wątek ?[/B] Wszędzie niestety jest teraz słabe zainteresowanie adopcjami.[/QUOTE] W sumie to nie:) Było kiepsko ale Misio znalazł swojego pana, na razie tymczasowego ale wszyscy mamy cichą nadzieję że stałego:) Polecam lekturę-Misio na prawde bardzo fajne psisko, jeden z moich ulubieńców staruszków:) Quote
barb Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='sunia2000']W sumie to nie:) Było kiepsko ale Misio znalazł swojego pana, na razie tymczasowego ale wszyscy mamy cichą nadzieję że stałego:) Polecam lekturę-Misio na prawde bardzo fajne psisko, jeden z moich ulubieńców staruszków:)[/QUOTE] To poczytam kiedyś :lol: A zaglądałaś jak pięknie udal sie bazarek Sharki dla Wiki ? Quote
Kocurek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Melduje poslusznie,ze poszla juz moja stala dla Vikusi:) Quote
Recommended Posts