Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolciasz28']Barb zrobię, obiecuje że jutro biorę się za Wiki i Sonię.[/QUOTE]

Teraz to z Wiki nie musisz sie chyba spieszyć ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Obiecałam to zrobię :)[/QUOTE]

Jak uważasz ale możesz też zrobić jak te się troszkę zestarzeją. Za tydzień, dwa. Chyba, że juz nie będą potrzebne...

Posted

[quote name='barb']Jak uważasz ale możesz też zrobić jak te się troszkę zestarzeją. Za tydzień, dwa. Chyba, że juz nie będą potrzebne...[/QUOTE]
Jak tak mówisz to ja faktycznie teraz zrobię boguchwalskim psiurom, a Wiki zrobię za kilka dni, tak aby wszędzie była "świeża" :)

Posted

[quote name='sharka']było o wpłacie Magdy i barb Twój też wcięło - że Viki ma na kolejny miesiąc na hotel...[/QUOTE]

Zauażyłam,że z innych watków też znikły ostatnie posty...

Posted

[COLOR="magenta"]Wiki zaprasza na bazarek - tylko do jutra.[/COLOR]
[quote name='barb']
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url][/QUOTE]

Posted

Odświeżylam ogloszenie Wiki na tablicy - powinna być znowu na początku, ma tam 83 wejścia i 1 raz odsłonięty telefon.
Na allegratka tylko 36 wejść.
Jaroslawiak też odnowilam - tam jest ponad 500 wejść - bo Wikunia figuruje na tym portalu dlugo, zmieniałam jej tylko tekst i fotki.

Posted

To w takim razie jeszcze raz dziękuje Magdzie H, a także barb za wpłate deklarowanych sum:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
oraz cioteczce Zosi za dodatkowe pieniądze z nadwyżki Misia:multi::multi::multi::multi:

Posted

Viki też kiedyś pełzała więc się nie obrazi jak zaproszę do koleżanek z boksu sąsiedniego, kiedyś sąsiedniego:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223794-Psy-specjalnej-troski-z-boksu-nr-6-Wroc%C5%82aw?p=18729042#top[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']To w takim razie jeszcze raz dziękuje Magdzie H, a także barb za wpłate deklarowanych sum:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
oraz cioteczce Zosi za dodatkowe pieniądze z nadwyżki Misia:multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

Opuściłas ostatni dzień bazarku dla Wiki - ale się działo ....

Posted

[quote name='Zosia123']Poproszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków na wątku Misia :)[/QUOTE]

Mozna prosić o link do wątku ?

Wyrózniłam ogloszenie Wiki na Allegratka - wprawdzie tylko o 1 punkt na tydzień, ale może prędzej ktos ją wypatrzy... :lol:

Posted

[quote name='barb'][B]Mozna prosić o link do wątku[/B] ?

Wyrózniłam ogloszenie Wiki na Allegratka - wprawdzie tylko o 1 punkt na tydzień, ale może prędzej ktos ją wypatrzy... :lol:[/QUOTE]

Proszę bardzo:[url]http://www.dogomania.pl/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-leczymy-ch%C5%82opczyka[/url]!
Pieniążki już potwierdziłam i zaznaczyłam w Vikuni rozliczeniu.
Barb dziękuje bardzo:) Ogłaszam Viki od roku i miałam tylko 1 telefon-nie wiem co robimy nie tak, że Ci ludzie nie dzwonią. Przecież z Viki nie jest tak źle, są gorsze psy, mniej adopcyjne i jakoś znajdują domy a nią zerowe zainteresowanie:(

Posted

[quote name='sunia2000']Proszę bardzo:[url]http://www.dogomania.pl/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-leczymy-ch%C5%82opczyka[/url]!
[/QUOTE]
Mam nadzieję, że to nie jest smutny wątek ?

[QUOTE]Barb dziękuje bardzo:) Ogłaszam Viki od roku i miałam tylko 1 telefon-nie wiem co robimy nie tak, że Ci ludzie nie dzwonią. Przecież z Viki nie jest tak źle, są gorsze psy, mniej adopcyjne i jakoś znajdują domy a nią zerowe zainteresowanie:([/QUOTE]

Wszędzie niestety jest teraz słabe zainteresowanie adopcjami.

Posted

[quote name='barb'][B]Mam nadzieję, że to nie jest smutny wątek ?[/B]

Wszędzie niestety jest teraz słabe zainteresowanie adopcjami.[/QUOTE]

W sumie to nie:) Było kiepsko ale Misio znalazł swojego pana, na razie tymczasowego ale wszyscy mamy cichą nadzieję że stałego:)
Polecam lekturę-Misio na prawde bardzo fajne psisko, jeden z moich ulubieńców staruszków:)

Posted

[quote name='sunia2000']W sumie to nie:) Było kiepsko ale Misio znalazł swojego pana, na razie tymczasowego ale wszyscy mamy cichą nadzieję że stałego:)
Polecam lekturę-Misio na prawde bardzo fajne psisko, jeden z moich ulubieńców staruszków:)[/QUOTE]

To poczytam kiedyś :lol:

A zaglądałaś jak pięknie udal sie bazarek Sharki dla Wiki ?