Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłyśmy do właściciela Cindy wszystko u niej jest dobrze :) zamieszkała w domu z ogrodem w pierwszy dzień podobno się zdenerwowała i obgryzła trochę drzewka ale tak to wszystko jest w porządku. Z tego co Pan mówił to ma sklep w domu i cały czas jest z nią, więc Cindy się poszczęściło :):):)
A Candy widać że tęskni szuka teraz bardzo oparcia we mnie przestała rzucać się na psy i uwielbia się tulać ze mną pierwsze co jak przychodze do niej to wskakuje mi na kolana i się mocno przytula potrafi siedzieć tak przez 10min i się tulać i dawać buziaki... :) mam nadzieje że szybko znajdzie dom... właściwie to jest szansa że w przyszłym tygodniu już będzie grzać dupkę w nowym domu ale nie chce zapeszać ;)

Posted

A no pojechała i myśle że bedzie tam miała jak w raju będzie rozpieszczana przez swoja Panią:) plusem jest to że Pani powiedziala że mogę ją odwiedzać tak często jak chce :) dobrze że już poszła do domku bo zaczynało jej się robić smutno w boksie :)