Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='E-S']

Edit: Ta sama firma: http://www.wisplast.pl/kolka.html

Kółka - pierwsze z lewej, te płaskie, grube. Nie mają ich w ofercie allegro, Matrioszko możesz do nich napisać, czy mogą zmienić kółka na identyfikatorach i ile więcej będzie to kosztowało ? W ogóle ile kosztują takie solidne kółka do breloka ? dopłacę, jeśli nie będzie to fortuna i jeśli wyjaśni się do wtorku bo potem wyjeżdżam.

Identyfikatory z tymi słabymi kółkami to jeden asortyment, a kółka płaskie solidne - drugi.Każdy ma swój kod.Trzeba kupić oba i sobie samemu wymienić.Firma nic nie kompletuje inaczej, niż jest podane.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla as_ko:)
Misia około 5 lat, super charakter, przytulaśna ta niby ostatnia sunia to jej syn Okruszek jest dwa razy taki jako ona:(

Synio;)

Czekoladka sunia około 5 lat.

Westy;)
Około 4 lat sunie na 99% są trzy.

Czarusia około 5 lat w pierwszym kontakcie nieufna.

Sunia kilkuletnia, miała chyba 3 siostry ale jakiś czas temu padły..
Jest niesamowitej urody.

Łatka pogromca kotów:)
Typowy terier, biega w stadzie, kilka razy inne psy ja pogryzły ale i tak biega z nimi radośnie.

Posted

[quote name='matrioszka2']Identyfikatory z tymi słabymi kółkami to jeden asortyment, a kółka płaskie solidne - drugi.Każdy ma swój kod.Trzeba kupić oba i sobie samemu wymienić.Firma nic nie kompletuje inaczej, niż jest podane.
Dziękuję za zaangażowanie ja niestety padam na twarz:( Kolory powinny być 2 tak aby oznaczyć samce i samice.
Dwie sunie od niedzieli znalazły domy m. in ta:

Niestety zapomniałam która jeszcze:oops:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Madi a która psina jest najmniejszejsza?:-) ta misia tak na oko ile waży?

Wiem że chcesz ja skumać z chomikiem:lol: Misia będzie idealna, nie wiem ile waży ale to sama słodycz,mówię całkiem serio, byłam dzisiaj u niej w boksie:evil_lol:
Jeśli ją weźmiesz to będę Cię:loveu:

Posted

MaDi napisał(a):
Wiem że chcesz ja skumać z chomikiem:lol:

zakładam pseudohodowle:-) westke suke juz mam na oku, to i pseudo mixa pekińczyka moge pokryc yorkiem nie?:-) może mu serducho nie padnie w trakcie akcji hahahaha

Posted

zakładam pseudohodowle:-) westke suke juz mam na oku, to i pseudo mixa pekińczyka moge pokryc yorkiem nie?:-) może mu serducho nie padnie w trakcie akcji hahahaha

No to teraz serio serio bierzesz?

Posted

MaDi napisał(a):
No to teraz serio serio bierzesz?

oj kobieto zeby to takie proste było:-P nie wiesz ze ja mam TZta anty...
chce polecis sunię do jednego domu, dlatego wypytuje o nią, a co do brania na tymczas to nie tak dawno chciałam wziąć sunie to była 3 wojna światowa w domu...musze odczekać, bo inaczej mi będziemy szukac dt

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Czy ta Misia to nie jest jakiś mix cavaliera? Ma takie słodkie spojrzenie. Gdyby była, dałabym ją na forum cavalierów.

Dawaj ją na te cavaliery :D
Ktoś pisał, że ona jak mix pekina - do Osy ją ! Dla mnie to mic papilona :D
Cudo - z której strony by nie patrzeć :)

Ja się zakochałam w Łatce - pogromcy kotów ....

I w reszcie też, ale Łatkę to kocham, wygląda na ADHD, nie ? Bosz ... no ale TZ mnie zatłucze ...

Posted

[quote name='matrioszka2']Identyfikatory z tymi słabymi kółkami to jeden asortyment, a kółka płaskie solidne - drugi.Każdy ma swój kod.Trzeba kupić oba i sobie samemu wymienić.Firma nic nie kompletuje inaczej, niż jest podane.

No o ja chcę kupić te dobre kółka, ale oni nie mają ich w ofercie na allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11500963

Tylko w ofercie firmy dla hyrtowni - to jak je można kupić, te solidne, których psy nie zdemolują od razu ? Napisali Ci coś ?
Masz na nich normalny namiar z allegro ? Jeśli kupiłaś to Ci na maila powinna komóra do szefa przyjść, byś dała. Z powodu mojej pracy w ich godzinach pracy nie mam jak zadzwonić.

Posted

E-S napisał(a):
Dawaj ją na te cavaliery :D
Ktoś pisał, że ona jak mix pekina - do Osy ją ! Dla mnie to mic papilona :D
Cudo - z której strony by nie patrzeć :)

Ja się zakochałam w Łatce - pogromcy kotów ....

I w reszcie też, ale Łatkę to kocham, wygląda na ADHD, nie ? Bosz ... no ale TZ mnie zatłucze ...

Misia to miks pekina i cavaliera więc można dać ją tu i tu:lol:
Łatka jaki widzi kota to gania jak szalona chcesz ją? Smutna taka siedzi bo koty opuściły przytulisko wiec trzeba jej jakoś pomóc;)

Posted

oj kobieto zeby to takie proste było:-P nie wiesz ze ja mam TZta anty...
chce polecis sunię do jednego domu, dlatego wypytuje o nią, a co do brania na tymczas to nie tak dawno chciałam wziąć sunie to była 3 wojna światowa w domu...musze odczekać, bo inaczej mi będziemy szukac dt

Dzisiaj mam spotkanie w sprawie Czupy i mam nadzieję,że wypadnie super, inaczej ja też będę poszukiwała BDT;)

Posted

MaDi napisał(a):
Misia to miks pekina i cavaliera więc można dać ją tu i tu:lol:
Łatka jaki widzi kota to gania jak szalona chcesz ją? Smutna taka siedzi bo koty opuściły przytulisko wiec trzeba jej jakoś pomóc;)

Madi - jak ona jest duża ? Ile może ważyć ?

Posted

MaDi napisał(a):
Dziwne na stronie internetowej są do adopcji psy z Rachowa...hmm Muzzy kojarzysz je? Wg mnie dawno ich tam nie ma:shake:

Na jakiej stronie? Bo chwilowo nie nadążam o co chodzi :roll:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Jeszcze żadnych identyfikatorów nie kupiłam.
A te psy mają obróżki ? Jak nie mają, to temat identyfikatorów należy zawiesić.:roll:

I kupować obroże ...

Posted

[quote name='E-S']Madi - jak ona jest duża ? Ile może ważyć ?
Łatka?
Mała jest ciężko mi powiedzieć ile może ważyć może maks 12kg? Futro pewnie coś dodaje. Muzzy, Assa widzieliście napiszcie coś:mad:
Dodam jeszcze,że mieszka w domu i podobno śpi w łóżku:crazyeye:
Tu przy mojej stopie rozmiar 37:evil_lol:

Posted

MaDi mam nadzieję że w środę uda nam się podjechać po psiaki
Napisz proszę czy dasz radę być na miejscu i nas wprowadzić (przyznam że bardzo mi na tym zależy ):lol:

Posted

[quote name='ciapuś']MaDi mam nadzieję że w środę uda nam się podjechać po psiaki
Napisz proszę czy dasz radę być na miejscu i nas wprowadzić (przyznam że bardzo mi na tym zależy ):lol:[/QUOTE]
Zadzwoń jak będziesz coś wiedziała, tylko proszę chociaż 2 dni wcześniej.

Posted

Na 100 % zabieramy tą:

As-co może jechać w środę.

Co z Misią - Bibi ? Czy Ciapuś miałaby dla niej gdzieś miejsce ? Sunia jest do natychmiastowej sterylizacji !!!

MaDi, As-co zaraz się z Tobą skontaktuje.