MaDi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 ......................................... Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 ....................................... Quote
muzzy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 MaDi napisał(a):Mam nadzieję,że wystarczy;) Ciesz się, że nie istnieje forum Kropkomania. Byłabyś tam uosobieniem największego zła! Bo wstawiłaś w postach rezerwujących miejsce na zdjęcia łącznie 1226 kropek (tak, policzyłem! :D), a jak się pojawią zdjęcia, to te wszystkie kropki trafią do kropkowego nieba, brutalnie wyparte przez zdjęcia! :D A co do zdjęć, to postaram się jak najszybciej je obrobić, żeby te wszystkie kropki nie zżyły się za bardzo z tym wątkiem :) Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kropkomania ma chyba coś wspólnego z Dropkomanią:cool3:? Dzisiejszy artykuł: http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/385268,pomoz-przytulisku-dla-bezdomnych-zwierzat-w-rachowie-starym,id,t.html Quote
LadyS Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wróciłam do Lublina wieczorem będę pisać do hurtowni. Quote
muzzy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tak mi przyszło do głowy, żeby może zmienić tytuł wątku na bardziej szczegółowy, coś w stylu 'Zbiórka darów dla przytuliska w Rachowie Starym'. Ułatwiłoby to szukanie osobom, które chciałyby znaleźć info na ten temat i być może pomóc. Quote
Recommended Posts