marra Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 xmartix napisał(a):dziewczyny bez przesady zamiast pisać jeźdźcie szukać, może znajdziecie, a jak nie wierzycie Karmelci to też jeźdźcie tam zamiast pisać swoje pseudo przypuszczenia, na razie nie odkryjemy prawdy, zakładając że podane info jest fałszywe tak jak piszecie Karmelcia nie miała powodu żadnego, ani finansowego ani Rudzik nie był rasowy, ani nie był suczką :roll: a i tak mieliśmy zniżkę na dt. Ja tu broń Boże nikogo nie oceniam ale kiedy ktoś rzuca taki tekst pojawia się nutka niepewności. Nie znam Karmelci osobiście w związku z tym nie wypowiadam się na ten temat. Chcę tylko żeby mały się znalazł :( Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Karmelcia nie widać Rudzika? myślę że najlepiej podjechać tam i poszukać po okolicach (Karmelcia nie jest zmotoryzowana), czy ktoś ma jak i czym pomóc w tej kwestii? ja najwcześniej mogę na majowy weekend Quote
AnnaA Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 marra - nie trzeba znac karmelci, ja też jej nie znam, ale teksty które piszą niektóre dziewczyny wołąją o MYŚLENIE! Zamiast współczuc, pomóc chociażby dobrym słowem to wypisują "dobre rady" i teksty pt.jak można .... Trzymam kciuki karmelciu, trzymam kciuki. Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 doszły wpłaty od 2 cioteczek, wszystko w pierwszym poście nie wpłacajcie mi dziewczyny na Rudzika na razie.. bo się tylko gromadzą pieniądze, a może będą potrzebne na inne zwierzęta, lub (mam nadzieję) znowu na Rudzika tymczasem można chwilowo przenieść deklaracje na Świata, któremu stopniały deklaracje a potrzebuje na leki, to staruszek z naszego wrocławskiego schroniska, jest w ddt u Ivette3 http://www.dogomania.pl/threads/175143-male%C5%84ki-starszy-%C5%9Awiat-jest-na-dt-u-kochanej-Ivette3! Quote
karmelcia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 dostalam cynk ze piesek podobny do Rudzia blaka sie gdzies po okolicy,zaraz pedze to sprawdzic,jak tylko ogarne temat sniadaniowy z moimi psiakami,kurcze oby to byl on ,znajac jego UWIELBIENIE DO UCIECZEK mogl zwiac stamtad gdzie byl!!! Quote
karmelcia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 I teraz wam powiem DLA TYCH PYSKATYCH CO UWAZALY ZE COS ZROBILAM Z RUDZIEM!!!NIE ZJADLAM GO ANI NIE POSTAWILAM WYPCHANEGO NA KOMINKU A WASZE KOMENTARZE NAPRAWDE NIE BYLY NA MIEJSCU ZAMIAST PYSZCZYC MOGLYSCIE MI POMOC ALE....OBESZLO SIE!!!!RUDIO SIE ZNALAZL,PO ROZPOWIEDZENIU NA WSI O NAGRODZIE ,DZIS RANO JEDNA BABECZKA MNIE ZACZEPILA ZE U NIEJ NA ULICY JEST CHYBA RUDZIO WIEC POLECIALAM TAM I FAKTYCZNIE BYL,WIEC ZROBILISMY OBLAWE I PO 4 GODZ LATANIA PO PODWORKACH,SKAKANIU PO PLOTACH I KRZAKACH WRESZCIE GO ZLAPALISMY A RACZEJ PANI BO SKOCZYLA NORMALNIE NA NIEGO I JUZ NIE MIAL JAK ZWIAC.najwidoczniej to ze go tak uparcie szukalam i jeszcze obiecalam nagrode KRADZIEJA wystraszylo i albo go wypuscil albo Rudzio zwial bo suczki cieczkuja Takwiec cala sprawa zakonczyla sie szczesliwie Rudek juz w domu a pyskacze niech na cos pozytecznego traca energie!!!!!DZIEKUJE WSZYSTKIM DZIEWCZYNA KTORE MNIE TU WPIERALY I BRONILY,DZIEKI WIELKIE Quote
Olena84 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 O matko kamien z serca, no to cieakwe co to bylo. A pani powinna dostac nagrode za bohaterskie rzucenie sie na Rudzika;). Quote
Luna_wro Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 jejku, jejku! całe szczęście, że go nie zjadłaś:) dopiero by się narobiło... Gratuluję owocnych łowów!!!:Dog_run::klacz: Quote
karmelcia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 JUZ OBGADALAM Z MATRIX SPRAWE NAGRODY DLA PANI,GDYBY NIE ONA NIE WIEM CZY BY SIE UDALA CALA AKCJA BO NAPRAWDE RUDZIO WCALE NIE CHCIAL BYC ZLAPANY!!!!ZWIEWAL JAK SIE DALO A MY 4 GODZ LATALISMY ZA NIM,PRZEZYLISMY CHWILE GROZY JAK ZADKIEM ZAWISLAM NA PLOCIE ALE NAJWAZNIEJSZE ZE SIE UDALO,rUDZIO MIAL NA SOBIE SZELKI ALE NIE MA OBROZKI WIEC KTOS MU JA ZABRAL ,CHOLERA WIE CO SIE Z NIM DZIALO,W KAZDYM RAZIE POJAWIL SIE NA TEJ ULICY 4 DNI TEMU W CZASIE SWIAT WIEC ALBO SIE KTOS WYSTRASZYL ALBO ,JAK JUZ WSPOMNIALAM RUDZIK ZWIAL SKUSZONY WONIA CIECZEK W OKOLICY!!!!A JESC NIE MA CO,ZA MALY HAAHAHAHAHAH Quote
Luna_wro Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ciekawe co się z nim działo? nie było go prawie dwa tygodnie... gdyby kręcił się w okolicy, ktoś by go zauważył. na 100% musiał siedzieć w zamknięciu, jak zaczął się szum ktoś spanikował i go wypuścił:) dobrze, że się znalazł!!! jeszcze raz gratuluję brawurowej akcji:) Quote
karmelcia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tez tak wlasnie przypuszczam ,bo krecilam sie codzien po wsi,zaczepialam ludzi i ktos zatrzasl portkami,a sprawa nagrody tez jakos niedawno zaczelam rozpowiadac i to moze dodatkowo zadzialalo.bo kazdy sie moze skusisc i podkablowac ze tu oto jest pies.....u sasiada ,zreszta nie ma co teraz wrozyc ,najwazniejsze ze pies sie znalazl!!!!a ja bede mogla spac spokojnie Quote
NikaEla Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ciesz się, ze dobrze wszystko się skończyło :) Quote
Luna_wro Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 zamiast chip, lepiej byłoby wszczepiać gps:) nie byłoby problemu z lokalizacją:) Quote
xmartix Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 no i dobrze że się znalazł, nagroda to 100 zł dla babki, masakra że rzuciła się na niego :D a grubsza? hehe musiało to nieźle wyglądać:lol: Quote
basiek8 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 O jak się cieszę. Rudzik ty łajzo tyle strachu i nerwów przez ciebie. Quote
karmelcia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 na szzcescie szczupla bo jeszcze by go rozplaszczyla!!!a niezle wygladalo jak zachaczylam zadkiem o plot i zawislam na spodniach i dyndalam tak i darlam sie POMOCY POMOCY tu Rudzik ucieka ,ja zwisam moj syn stoi i zlewa babka w szoku nikt nic nie wie kto w ktora strone biegnie ale na szczescie spodnie sie rozdarly i chuknelam na trawe i mozna bylo dalej gonic psiaka Quote
kora78 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 super, ze sie znalazl :) to teraz powodzenia chlopaku! i nie daj sie wiecej! Quote
Olena84 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A nie myslalas o tym, ze to ta babka miala psa i skusila sie na nagrode, ludzie czasem wiedza ze nagroda moze byc. Nie chce jej oczerniac, ale moze i taka jest mozliwosc. Quote
marra Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Bardzo się cieszę że wszystko się wyjaśniło, Rodzik ty łobuzie okrutny :D Karmelcia dobrze że go nie wypchałaś ;) Tez przeszło mi przez myśl że ta babka mogła cosik namieszać ale to tylko luźne przypuszczenia. A co u naszego bohaterka jak się ma ? Quote
karmelcia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 nie,nie,napewno u niej nie byl bo cala ulica wylegla i obserwowala nasze zmagania i miedzy czasie rozmawialam z ludzmi i mowili ze on sie tam krecil od swiat bo kazdy go dokarmial,wiec raczej u nie nie mogl byc, Zreszta nie wazne juz ,najwazniejsze ze juz jest ale powiem wam ze odnosze wrazenie ze on wcale nie jest szczesliwy,dzis na spacerze caly czas ciagnal mnie w kierunku wsi,opieral sie lapkami na moich nogach i patrzyl takim wzrokiem jakby chcial powiedziec PUSC MNIE mi sie wydaje ze jemu chyba bylo fajnie,szzcegolnie te ostatnie kilka dni,to taki wloczykij i chyba woli wedrowki niz cieple miejsce na kanapie!!zreszta u wlasicieli wiodl takie wlasnie zycie jak marynarz,co chwila inny port....ech Quote
basiek8 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ludzie dajcież spokój, co niektórzy wszędzie węszą spisek. Najpierw Karmelcia, potem babka zaraz ktoś napisze że to Rudzik sfingował swe porwanie dla większej kości, lub zwiększenia dziennej racji, albo szczególne względy u Karmelci. Życie ma to do siebie że jest niewprzewidywalne. Ważne że się znalazł, karmelcia spisałaś się nieżle. Quote
karmelcia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 bo jak sie komus nudzi to juz nie wie co robic to spiskuje ,jak te stare babony w przychodniach albo wysiadujace pod blokami na lawkach a zadna dupy nie ruszyla zeby mi pomoc,nawet zadna nie zadzw zeby zapytac czy moze mi jakos pomoc....ZENUŁA!!!!! DLA MNIE POMAGANIE TO POMAGANIE A NIE PITOLENIE PO NECIE I KONIEC TEMATU OD TERAZ ZARZADZAM KONIEC KOMENTARZY NA TEN TEMAT Quote
Recommended Posts