Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
damy, damy, jutro będę dzwonić do Karmelci czy Rudzik dotrze do niej jutro jednak czy w czwartek, jutro też zerknę na konto

No to czekamy na decyzję :)

Posted

Rudzik już u Karmelci od przedpołudnia, Karmelcia pisze że przyjazny piesek z niego, ale na razie się wstydzi :)
doszła wpłata od KateKermit 20 zł dziękujemy :razz:

zaraz poproszę Karmelcię o zdjęcia jakieś

Posted

hej wszystkim
Rudzik jest juz u mnie ale bidulek wystraszony ,moja banda go zaczepia ale on nie jest jeszcze w nastroju ,wczoraj chcialam wziac wszystkie psiaki na wspolny spacer ale widac bylo ze sie chlopak niezbyt dobrze z tym czul wiec szalencow odprowadzilam do domu i poszlismy w troje Ja Rudzio i Zeus(starszy ,spokojny jegomosc)i bylo fajnie,Rudzio spacerowal,obsikiwiwal wszystko co spotkal na swojej drodze,jeszcze spiety ale...trzeba dac mu czas zeby sie zaaklimatyzowal Spal z moja corka w pokoju zeby go szalony Jackson nie zaczepial .teraz wrocilismy ze spaceru w skladzie jak wczoraj i psionek teraz zjada swoje sniadanko.milutki jest bardzo ale widac ze potrzebuje czasu na oswojenie sie z nami z z moimi psiakami,sam na sam daje sie glaskac i widac ze sprawia mu to przyjemnosc,ale nie okazuje mi jeszcze specjalnie uczuc ,ale CIERPLIWOSCI.... zamerda ogonkiem na moj widok....w miare mozliwosci bede wam tu opowiadac co u niego!!z taka banda w domu raczej malo czasu na komputerowanie!!!pozdrawiam

Posted

dziękujemy Karmelcia za info i czekamy na zdjęcia, jasne, niech ma troszkę czasu, w końcu chłopak zupełnie zmienił środowisko, najważniejsze że jest bezpieczny
jak na razie mamy tyle dobrych zdjęć by już go ogłaszać, więc możemy to robić :)

Posted

nie, nie cisza :) po prostu mój syn znowu jest chory... i mam masę problemów osobistych..

do Karmelci dzwoniłam, Rudzik się boi, jest wystraszony, ale daje radę, reaguje panicznie w niektórych sytuacjach, może chodzić z jednym pieskiem tylko na spacery, myślę, że powoli się przekona do świata

Posted

mam smutne wieści, ktoś ukradł Rudzika spod sklepu, to się stało w sobotę, ja dowiedziałam się dopiero wczoraj.. Karmelcia myślała że Anioły są ze mną w kontakcie, a one myślały że ja z Karmelcią
w każdym razie Karmelcia szukała Rudzika całe dnie ale nigdzie go nie ma, nie ma auta więc tylko na wiosce (nie małej) szukała, nigdzie go nie ma :-(
Rudzik czekał pod sklepem wraz z drugim psem, zniknął Rudzik ze smyczą dlatego podejrzewana jest kradzież Rudzika, na pewno sam się nie odpiął.. jestem w szoku że na wsi pod jedynym sklepem można ukraść psa, to jakieś chore

Posted

o kurcze...:( no to zgryz....może jakieś plakaty by zrobić i rozwiesić? żeby jeszcze dobrze gdzieś trafił to pół biedy bo w końcu o to nam chodzi,ale tak to nic nie wiemy...

Posted

tak myślałam żeby osoby z Opola pomogły i rozwiesiły w Opolu i w wiosce obok wioski Karmelci (Suchy Bór) i żeby uzbierane już deklaracje 210 zł były nagrodą za znalezienie psa

albo żeby wyciszyć sprawę i potem sprawdzić wioski okoliczne:shake:

jak myślicie??

Posted

Olena84 napisał(a):
O kurcze, tak i napsizcie ze kastrowany bo mzoe do rozmnazania ktos go wzial - nie daj Boze do walk...

do walk? Takie maleństwo ?