xmartix Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 damy, damy, jutro będę dzwonić do Karmelci czy Rudzik dotrze do niej jutro jednak czy w czwartek, jutro też zerknę na konto Quote
marra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 xmartix napisał(a):damy, damy, jutro będę dzwonić do Karmelci czy Rudzik dotrze do niej jutro jednak czy w czwartek, jutro też zerknę na konto No to czekamy na decyzję :) Quote
xmartix Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 doszły wpłaty od Marra 20 zł i Olena84 20 zł dziękujemy cioteczkom! :loveu: Quote
marra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 xmartix napisał(a):doszły wpłaty od Marra 20 zł i Olena84 20 zł dziękujemy cioteczkom! :loveu: No i wszystko jasne :D a jak Rudzik ?? Quote
xmartix Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Rudzik już u Karmelci od przedpołudnia, Karmelcia pisze że przyjazny piesek z niego, ale na razie się wstydzi :) doszła wpłata od KateKermit 20 zł dziękujemy :razz: zaraz poproszę Karmelcię o zdjęcia jakieś Quote
Nikus Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 o to super wieści..:) fotki mile widziane oczywiście....:cool3: dajmy Rudzikow chwilkę-to przecież kolejna zmiana w jego życiu Quote
_Goldenek2 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a tu nowy dramat. Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/205200-Zag%C5%82odzony-owczarek-niemiecki-PILNE Quote
karmelcia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hej wszystkim Rudzik jest juz u mnie ale bidulek wystraszony ,moja banda go zaczepia ale on nie jest jeszcze w nastroju ,wczoraj chcialam wziac wszystkie psiaki na wspolny spacer ale widac bylo ze sie chlopak niezbyt dobrze z tym czul wiec szalencow odprowadzilam do domu i poszlismy w troje Ja Rudzio i Zeus(starszy ,spokojny jegomosc)i bylo fajnie,Rudzio spacerowal,obsikiwiwal wszystko co spotkal na swojej drodze,jeszcze spiety ale...trzeba dac mu czas zeby sie zaaklimatyzowal Spal z moja corka w pokoju zeby go szalony Jackson nie zaczepial .teraz wrocilismy ze spaceru w skladzie jak wczoraj i psionek teraz zjada swoje sniadanko.milutki jest bardzo ale widac ze potrzebuje czasu na oswojenie sie z nami z z moimi psiakami,sam na sam daje sie glaskac i widac ze sprawia mu to przyjemnosc,ale nie okazuje mi jeszcze specjalnie uczuc ,ale CIERPLIWOSCI.... zamerda ogonkiem na moj widok....w miare mozliwosci bede wam tu opowiadac co u niego!!z taka banda w domu raczej malo czasu na komputerowanie!!!pozdrawiam Quote
marra Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nieśmiały tak jak mój Lisek Chytrusek ale myślę że czas pozwoli mu sie otworzyć i będzie wesołym psiakiem jak Lis ;) Quote
xmartix Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 dziękujemy Karmelcia za info i czekamy na zdjęcia, jasne, niech ma troszkę czasu, w końcu chłopak zupełnie zmienił środowisko, najważniejsze że jest bezpieczny jak na razie mamy tyle dobrych zdjęć by już go ogłaszać, więc możemy to robić :) Quote
muza_51 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Witam .Moja deklaracja za m-c kwiecień poszła przed chwilą. Pozdrawiam. Quote
xmartix Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 28.03 Wiga138 50 zł 28.03 Basiek8 20 zł dziękujemy! :loveu: Quote
xmartix Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 nie, nie cisza :) po prostu mój syn znowu jest chory... i mam masę problemów osobistych.. do Karmelci dzwoniłam, Rudzik się boi, jest wystraszony, ale daje radę, reaguje panicznie w niektórych sytuacjach, może chodzić z jednym pieskiem tylko na spacery, myślę, że powoli się przekona do świata Quote
olivetshka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc dla przeraźliwie chudej młodej Onki: http://www.dogomania.pl/threads/205883-Przera%C5%BAliwie-wychudzona-m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-ONeczka-pilnie-DT-DS-POMOCY!?p=16677525#post16677525 Chociaż podnieście czasem, proszę... Quote
xmartix Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 mam smutne wieści, ktoś ukradł Rudzika spod sklepu, to się stało w sobotę, ja dowiedziałam się dopiero wczoraj.. Karmelcia myślała że Anioły są ze mną w kontakcie, a one myślały że ja z Karmelcią w każdym razie Karmelcia szukała Rudzika całe dnie ale nigdzie go nie ma, nie ma auta więc tylko na wiosce (nie małej) szukała, nigdzie go nie ma :-( Rudzik czekał pod sklepem wraz z drugim psem, zniknął Rudzik ze smyczą dlatego podejrzewana jest kradzież Rudzika, na pewno sam się nie odpiął.. jestem w szoku że na wsi pod jedynym sklepem można ukraść psa, to jakieś chore Quote
Nikus Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 o kurcze...:( no to zgryz....może jakieś plakaty by zrobić i rozwiesić? żeby jeszcze dobrze gdzieś trafił to pół biedy bo w końcu o to nam chodzi,ale tak to nic nie wiemy... Quote
xmartix Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 tak myślałam żeby osoby z Opola pomogły i rozwiesiły w Opolu i w wiosce obok wioski Karmelci (Suchy Bór) i żeby uzbierane już deklaracje 210 zł były nagrodą za znalezienie psa albo żeby wyciszyć sprawę i potem sprawdzić wioski okoliczne:shake: jak myślicie?? Quote
Olena84 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 O kurcze, tak i napsizcie ze kastrowany bo mzoe do rozmnazania ktos go wzial - nie daj Boze do walk... Quote
marra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Olena84 napisał(a):O kurcze, tak i napsizcie ze kastrowany bo mzoe do rozmnazania ktos go wzial - nie daj Boze do walk... do walk? Takie maleństwo ? Quote
Olena84 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Sama nie wiem, a nikt nic nie widzial, trzeba przejsc wies, moze ktos ukradl na lancuch. A ten drugi pies? Quote
xmartix Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 drugi został sam pod sklepem, bez smyczy dałam znać madziek:shake: Quote
Recommended Posts