Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzik dotarł przed północą, noc przespał spokojnie, dzisiaj mi troszkę popiskuje, nie wiem czemu, może nowe miejsce, albo co
mam parę zdjęć, jak się załaduje to wrzucę:razz:

taki wesołek z niego, ale z Maliką bawić się nie chce :roll:

Posted

Rudzik został tam u Państwa, bardzo mili, ciepli do niego, psiarze, Rudzik tam też czuł się dobrze, zaraz mu jakieś smakołyczki dali, dzisiaj jadą do tego domku letniskowego, teren ogrodzony to jest, mam nadzieję że będzie dobrze, prosiłam o niespuszczanie go ze smyczy.

Posted

xmartix napisał(a):
Rudzik został tam u Państwa, bardzo mili, ciepli do niego, psiarze, Rudzik tam też czuł się dobrze, zaraz mu jakieś smakołyczki dali, dzisiaj jadą do tego domku letniskowego, teren ogrodzony to jest, mam nadzieję że będzie dobrze, prosiłam o niespuszczanie go ze smyczy.

To co ma dom ???? :D:D:D:D

pierwsze zdjęcie wymiata !! :D

Posted

super fota :)

Rudzik wczoraj byl przegrzeczny w czasie drogi, siedzial mi caly czas na kolanach, tulil sie :)
super jest do innych psiakow...jechaly jeszcze 4 inne i kociaki ;)
zasluguje na wspanialy domek!

Posted

xmartix napisał(a):
Rudzik ma dom stały, chyba wszystko ok bo nie dzwonią :) w śr ma kastrację i Demi zobaczy Rudzika i będę miała wieści z nowego domu :)

to super :) :)

Posted

Jak się cieszę, tak szybko znalazł dom.Czyli rozumiem że kolejnej deklaracji na Rudzika nie wpłacam, mogę szukać kolejnej bidulki której brakuje na czynsz.

Posted

wieści z nowego domku:
"Pucek zaczyna reagować na swoje nowe imię i na gwizdanie nowego pana. Nową panią chyba pokochał od pierwszego wejrzenia. Chodzi za nią krok w krok (szczególnie chętnie do kuchni!!). Gdy pani wychodzi z domu, on bierze na swoje posłaniew jej kapeć i z nim śpi. Podstawia sie do głaskania, a parę razy wskoczył nam już na kolana. Biega swobodnie po ogrodzie, a dziś pierwszy raz zaszczekał na przechodnia za płotem, tak jakby poczuł sie już u siebie. Myślę, ze będzie nam razem dobrze. Raz jeszcze dziękujemy i pozdrawiamy"