xmartix Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 już jedzie do mnie Rudzik od pół godziny :) Quote
basiek8 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ok, już od biedy myślałam ze zacznę jęczeć mężowi może się zlituje. Quote
NikaEla Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 xmartix napisał(a):już jedzie do mnie Rudzik od pół godziny :) to już pewno dojechał.... Quote
xmartix Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Rudzik dotarł przed północą, noc przespał spokojnie, dzisiaj mi troszkę popiskuje, nie wiem czemu, może nowe miejsce, albo co mam parę zdjęć, jak się załaduje to wrzucę:razz: taki wesołek z niego, ale z Maliką bawić się nie chce :roll: Quote
xmartix Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 13.05 Rutta 50 zł 13.05 Olena84 10 zł 13.05 Nikus 10 zł bardzo dziękujemy! :loveu::loveu: Quote
xmartix Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Rudzik został tam u Państwa, bardzo mili, ciepli do niego, psiarze, Rudzik tam też czuł się dobrze, zaraz mu jakieś smakołyczki dali, dzisiaj jadą do tego domku letniskowego, teren ogrodzony to jest, mam nadzieję że będzie dobrze, prosiłam o niespuszczanie go ze smyczy. Quote
marra Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 xmartix napisał(a):Rudzik został tam u Państwa, bardzo mili, ciepli do niego, psiarze, Rudzik tam też czuł się dobrze, zaraz mu jakieś smakołyczki dali, dzisiaj jadą do tego domku letniskowego, teren ogrodzony to jest, mam nadzieję że będzie dobrze, prosiłam o niespuszczanie go ze smyczy. To co ma dom ???? :D:D:D:D pierwsze zdjęcie wymiata !! :D Quote
Nikus Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 no to krótko: :multi::multi::multi::multi::cunao::knajpa: Quote
basiek8 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ojej czy Rudzik ma już stały dom, bo cos nie doczytałam? Quote
BUDRYSEK Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 super fota :) Rudzik wczoraj byl przegrzeczny w czasie drogi, siedzial mi caly czas na kolanach, tulil sie :) super jest do innych psiakow...jechaly jeszcze 4 inne i kociaki ;) zasluguje na wspanialy domek! Quote
NikaEla Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 basiek8 napisał(a):ojej czy Rudzik ma już stały dom, bo cos nie doczytałam? w sumie tez się pogubiłam, czy on pojechał do DS czy DT? Quote
xmartix Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Rudzik ma dom stały, chyba wszystko ok bo nie dzwonią :) w śr ma kastrację i Demi zobaczy Rudzika i będę miała wieści z nowego domu :) Quote
NikaEla Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 xmartix napisał(a):Rudzik ma dom stały, chyba wszystko ok bo nie dzwonią :) w śr ma kastrację i Demi zobaczy Rudzika i będę miała wieści z nowego domu :) to super :) :) Quote
basiek8 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jak się cieszę, tak szybko znalazł dom.Czyli rozumiem że kolejnej deklaracji na Rudzika nie wpłacam, mogę szukać kolejnej bidulki której brakuje na czynsz. Quote
xmartix Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Basiek dokładnie a my się musimy zastanowić gdzie te pieniądze już uzbierane przeznaczyć Quote
KateKermit Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 czyli Rudzik w DS :) ciesze się, w takim razie deklaracje można spokojnie przekierować na innego psiaka :D ps dajcie znać co zrobicie z uzbieraną kwotą ;) Quote
xmartix Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 wieści z nowego domku: "Pucek zaczyna reagować na swoje nowe imię i na gwizdanie nowego pana. Nową panią chyba pokochał od pierwszego wejrzenia. Chodzi za nią krok w krok (szczególnie chętnie do kuchni!!). Gdy pani wychodzi z domu, on bierze na swoje posłaniew jej kapeć i z nim śpi. Podstawia sie do głaskania, a parę razy wskoczył nam już na kolana. Biega swobodnie po ogrodzie, a dziś pierwszy raz zaszczekał na przechodnia za płotem, tak jakby poczuł sie już u siebie. Myślę, ze będzie nam razem dobrze. Raz jeszcze dziękujemy i pozdrawiamy" Quote
Recommended Posts