xmartix Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 no Rudziku, Ty się socjalizuj dziecko drogie ;) Karmelcia, zamiast zlewać, to Twój syn mógł robić zdjęcia :eviltong: Quote
karmelcia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 noo mogl ,zabawnie to musialo wygladac jak tak wisialam.hahahaah a wracajac do tematu Rudzika DZIEWCZETA KOCHANE Rudzikowi trzeba szukac domku raczej w wiejsckich klimatach,gdzie bedzie mogl sobie bujac po podworku,to nie jest typ blokowca-kanapowca i byc moze nie da sie go przerobic,bo typowa powsinoga i na sile nie zrobimy z niego miejskiego pupilkaMOZE JAKIS DOMEK Z OGRODEM I dobrym plotem???ja go zaczne oglaszac tu u siebie na stronie z ogloszeniami Quote
karmelcia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Halo halo moje panie czy cos ktos robi zeby znalezc rudziowi dom???jak zniknal to byla afera a teraz juz olewka czy jak???moze cos razem pokminimy co????ktos mi tu pomoze czy zostalam znowu sama???? Quote
xmartix Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Karmelcia ode mnie ma allegro, ale porobię mu więcej ogłoszeń, oczywiście pomoc mile widziana, nie zostaniesz z nim sama nie martw się proszę oblicz ile mam Ci wpłacić bo nie zrobiłam tego, a pieniążki już uzbierane czekają na koncie proszę także deklarowiczów o wpłaty :) dziękuję Quote
muza_51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Witam. Właśnie przelałam pieniądze dla Rudzika za m-c maj. Pozdrawiam. Quote
xmartix Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 muza_51 dziękujemy nowe wpłaty: 04.05 KateKermit 20 zł 06.05 muza_51 20 zł wpłaciłam 120 zł za kolejne 2 tyg od momentu znalezienia Rudzika, czyli do... dziewczyny i chłopaki musimy szukać nowego dt dla Rudzika, bo nie czuje się on dobrze przy jednym z piesków Karmelci, reaguje piskiem itd znacie jakieś płatne dt (bo deklaracje już mamy) ???????:shake: Quote
Nikus Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='xmartix']muza_51 dziękujemy nowe wpłaty: 04.05 KateKermit 20 zł 06.05 muza_51 20 zł wpłaciłam 120 zł za kolejne 2 tyg od momentu znalezienia Rudzika, czyli do... dziewczyny i chłopaki musimy szukać nowego dt dla Rudzika, bo nie czuje się on dobrze przy jednym z piesków Karmelci, reaguje piskiem itd znacie jakieś płatne dt (bo deklaracje już mamy) ???????:shake:[/QUOTE] a u Paji sprawdzałyście? może ma wolne miejsce? Quote
kora78 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='xmartix']zaraz zapytam[/QUOTE] zmiencie tytul watku. Quote
xmartix Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Paja nie ma miejsc kto jeszcze może mieć miejsce dla Rudzika? zmieniam tytuł Quote
Nikus Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Marta a pamiętasz hotelik w Lwówku Śląskim?miałem tam Rusałkę Ty chyba też jakiegoś piesa?mam tel jak chcesz-tylko tam było z tego co pamiętam 12/dobę ale już z jedzonkiem:) EDIT: jeszcze inne opcje : WiosnA i hotel_lilki - to dwa miejsca w okolicach Kluczborka Quote
xmartix Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 tak, pamietam, ale Lwówek na zewnątrz miejsca, hmm, ale w sumie wspaniała opieka z sercem zaraz skontaktuję sie z nimi wszystkimi Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach: http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie Quote
xmartix Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 nie wiem jak się z Wiosną skontaktować bo nie mogę znaleźć jej na Dogo do Lwówka będę dzwonić jutro dopiero, ale tam stawki wyższe sa, nie wiem czy damy radę uzbierać u Karmelci podbramkowa sytuacja, RUDZIK SZUKA PILNIE DT!!! :shake: Quote
kora78 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 to czemu karmelcia sama nie pisze? zamilkla nagle, a niedawno tak krzyczala. ja nie moge pomoc. moze lilutosi, nic wiecej nie wymysle Quote
xmartix Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 zgodziła się Mrowa23 ale ona bierze 10 zł za dobę (bez jedzenia) i 12 zł (z jedzeniem), mieszka w Poznaniu, tymczas domowy, z 2 suczkami damy rade? Quote
Olena84 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ale ma pecha bidak:(, to jak uda sie cos z tym nowym dt? Quote
karmelcia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 zamilkla bo masakra w domu i nie ma kiedy komputerowac,Rudzikowe leki sie poglebily za sprawa mojego drugiego tymczasowicza ktory jego lekami sie karmi cholernik,lezy caly dzien pod drzwiami pokoju i tylko nasluchuje,Jak Rudzio sie ruszy to tez warczy piekielnik wiec Rudzio piszczy i tak w kolko,na spacer zeby wyjsc istana masakra i kombinacje alpejskie bo Rudzik jak tylko biore go na rece zaczyna skowyczec bo wie ze bedziemy wychodzic na to robi sie jazda w przedpokuju Jackson sie napina,na to wszystko wpienia sie moja suka i jest akcja wiec nijak nie kombinujac i cokolwiek robiac krzywdze 2 psiaki bo poglebiam lek u Rudzia i nakrecam Jacksona a to zadnemu z nich na zdrowie nie wychodzi no i Rudzio juz nie wiem z czego na spacerach sie nie chce zalatwiac tylko zaczal to robic w domu i jeszzce zeby mu sie to zdarzalo ale on to robi regularnie i 2 razy juz zalatwil lozko mojego syna(bo oni razem spia)ale sie chlopak wpienil ma maxa i powiedzial ze to juz przyginka i nie bedzie spal w gownach,a bo kompetu jeszzce Rudzio zasikal plecak mojej corki i byla katastrofa.....wiec otoz to powody mojego nieodzywania!!!chyba w pelni zrozumiale?tak wiec reasumujac zepsuje tego pieska do reszty wiec pomocy moje drogie!!!bo nie po to ratujemy zeby mu krzywde zrobic!!!! Quote
kora78 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a nie lepiej tego agresora wydalic? zasikane lozko- trzeba nie pozwalac spac psu w lozku, szkode syn ma na wlasne zyczenie. 10zl doba za takiego malego psa... drogo. bez jedzenia. ile on wazy? ja za mixa sznaucera olbrzyma placilam 350 miesiecznie, calosci.... a ULKA... cos tam? to czestochowa chyba, to blisko. bo poznac- slask- to kawal drogi i kasa na podroz znow... Quote
mrowa23 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 dt u mnie to 24 h/dobę opieka i praca z psem z problemami. miałam już sporo psiaków z problemami zarówno takich wycofanych, co na widok człowieka siusiały pod siebie, jak i takich co to były "rafafafa" . większość może mnie nie kojarzyć, bo na jakiś czas zawiesiłam swoją pomoc, po prostu musiałam nabrać sił po masakrach jakie miałam w domu (mam namyśli przypadki zmasakrowanych DT-owiczów). teraz jednak powolutku wracam do psiaków w potrzebie. rzecz jasna nikogo nie zmuszam, daję tylko propozycję. Quote
xmartix Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Rudzik się poczuł zagrożony i dlatego załatwia się w domu, cholerka zaraz dzwonię jeszcze do Wiosny i pisze do Ulki18(?) Quote
karmelcia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 otoz to,wyjscie na spacer jest zbyt stresujace i on jest tak spiety ze spacer to raczej srednia przyjemnosc nie mowiac juz o tym zeby spokojnie walnac kupke,a z tym lozkiem jest tak ze nikt go specjalnie nie zapraszal,on poprostu potrzebuje bliskosci czlowieka i jak mlody zasypial to sie Rudzio do lozka gramolil,poczyl ciepelko,bliskosc BEZPIECZENSTWO i ZAWORKI PUSCILY,ja to nawet rozumiem poniekat ale nie mozna psiaka trzymac w takich warunkach ze on jest ciagle zestresowany!!!a Jacksona nie WYWALE bo jemu jeszcze trudniej bedzie znalezc tymczas,wiec juz nie kombinujmy!!! Quote
Recommended Posts