Nikus Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ale super wieści:) czyli obie strony zadowolnione:multi: co ja gadam trzy...my też:evil_lol: Quote
karmelcia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 hej hej a wiecie jak ja sie ciesze ze juz mu dobrze i ze ma fajny domek,mowilam ze to cudny psiakmilutki i przeslodki i ma w koncu swoje miejsce na ziemi ,mimo perturbacji zyciowych i przygod jakie mial w ostatnim czasie!!yupiiii powodzenia maluchu i wielki szacun dla dziewczyny Agnieszki ktora go wiozla w nowa lepsza przyszlosc JESTES WIELKA,dzieki Ci za transport!!!!! Quote
marra Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Rudzik ty mały rudzielcu szczęściarzu oby Ci było w życiu jak w psim raju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D Quote
_Goldenek2 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Proszę pomóżmy koosiek i Jej podopiecznym. Ona sama znajduje sposoby, aby zarobić na psiaki. Liczy się każda złotówka. Niech na razie chociaż ta młoda sunia ma szansę na dobry start http://www.dogomania.pl/threads/2072...9#post16915019 Quote
xmartix Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 w końcu się dokopałam do watku najnowsze zdjęcia pieska: Właściciele twierdzą że jest przeuroczy, kochany, przytulasny!!!! Wspaniały i cudowny! i nazywa się FLOREK (nie wiem czy już pisałam) :loveu::multi: Quote
Recommended Posts