Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borys ma się dobrze:) poznajemy się... wiem o nim narazie niewiele, ale TO wiem w stu procentach:
1. jest typowym kanapowcem hahahaha:) dwa razy wspinał się na kanapę
2. jest bardzo wybredny jeżeli chodzi o jedzienie...zwykłch przysmaków typu kabanosy dla psów, czy psie ciasteczka - nie tknie...powąchał i odrazu odwrócił głowę..:)
3. sucha karma też mu nie podrodze:) tutaj nie ustąpię, będzie musiał się nauczyć ją jeść:)
4. na spacerach czuje się o wiele lepiej niz w domu...pomimo tego że nie widzi, to on prowadził mnie..
5. chyba nie lubi telewizora bo przed chwilą naszczekał na jakiegoś chłopca w filmie na TVN:)
6. jest pieszczochem jakich mało:) kiedy tylko usłyszy mój głos leci do mnie merdając ogonem i wtula się w ręce:)
7. jest mu decydowanie gorąco bo ciągle dyszy
8. usypia przy Alici Keys:)
9. ma Panią która już bardzo go kocha:)))))))

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i proszę jaki arystokrata:):):)
Aniu, jak na pierwsze parę godzin to całkiem dużo już o nim wiesz.
Do ciepełka niech się przyzwyczaja, jak się chce na salonach mieszkać to trzeba trochę podszerstka wytracić :p
Zapomniałam Cię zapytać jak z zachowaniem czystości, były jakieś wpadki?:oops:
Na spacerach uważaj na krzaki.
A jakbyś jednak nie wytrzymała i decydowała sie na kąpiel to nie zapomnij o kagańcu tak na wszelki wypadek.
No , przynajmniej do tej biedy się los usmiechnął.

Posted

Marycha35 napisał(a):
brawo jusstynko, następny ocalony, wypatruj dalej;)

justyna już się boję tego Twojego wypatrywania.
Ale jeśli zakończenia mają być takie jak tu to wypatruj:lol::lol:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Brawo, brawo dla Nowej Pańci i Boryska, ale żeby przy Alicji usypiał;)

Widocznie nie maloman :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nikt nie jest doskonały :lol::lol:

Posted

Marycha35 napisał(a):
brawo jusstynko, następny ocalony, wypatruj dalej;)

Nie wywołuj wilka z lasu ...:)

Mysza2 napisał(a):
justyna już się boję tego Twojego wypatrywania.
Ale jeśli zakończenia mają być takie jak tu to wypatruj:lol::lol:

Dam Ci odsapnąć troche :) chyba,że do schroniska znowu coś 'ciekawego' trafi...

Tak poważnie,to w sumie jeszcze 2 lub 3 psy chodzą mi po głowie...

psiaczek,który ma zerwane nerwy w łapce i musi w buciku chodzić...sprawa jest dziwna,bo był zabrany ze schroniska w Chorzowie,a oddany do Rudy...jeszcze teraz okazuje sie,że ma czip ze schroniska w Opolu.Jemu trzeba coś znaleźć...

Sunia moooooocno pogryziona już 3 tyg. temu,mam kiepskie zdjęcia i nie widać tych wielkich ran,a ona już naznaczona przez psy przez to pogryzienie...

Z resztą myśle,że Justyna niedługo coś podeśle ,żeby wątek zrobić...ludzie nie próżnują...Z takim towarzystwem,to wątki nie wydają sie takie smutne :)

Posted

Super! bez żadnych problemów:) Borys załatwia sie tylko na dworze, nie zdarzyło mu sie nic w domu. zostawiłam go teraz w domu i przyjechałam do biura, planuję przyjechać do domu koło 13, żeby zobaczyć jak sie sprawuje:)
grzecznie spał, a obudziło mnie jego mruczenie:)
Rano byl w stsunku do mnie nie ufny, jak sie odezwałam merdał ogonem ale obawiał się podejścia do mnie...napewno wiele pracy przed nami, ale bedzie dobrze:)

Posted

mała-be napisał(a):
Staram sie ale on na spacerach wyrywa jak zły:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no to ja powinnam chyba napisać żebyś uważała na siebie :evil_lol: żeby Cie po tych krzakach nie przeciągnął;)

Posted

Rozmawiałam z Anią, wszystko u nich w najlepszym porządku z jednym wyjątkiem, Borys trochę strajkuje z jedzeniem. Suchego sobie nie życzy, ale jak dostał kuraczaka z ryzem i jarzynami, to samego kurczaka raczył wyjeść. Pije normalnie.
Zachowuje czystość w domu i przytulaśny bardzo :):)
Tak trzymać:)