mała-be Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Borys ma się dobrze:) poznajemy się... wiem o nim narazie niewiele, ale TO wiem w stu procentach: 1. jest typowym kanapowcem hahahaha:) dwa razy wspinał się na kanapę 2. jest bardzo wybredny jeżeli chodzi o jedzienie...zwykłch przysmaków typu kabanosy dla psów, czy psie ciasteczka - nie tknie...powąchał i odrazu odwrócił głowę..:) 3. sucha karma też mu nie podrodze:) tutaj nie ustąpię, będzie musiał się nauczyć ją jeść:) 4. na spacerach czuje się o wiele lepiej niz w domu...pomimo tego że nie widzi, to on prowadził mnie.. 5. chyba nie lubi telewizora bo przed chwilą naszczekał na jakiegoś chłopca w filmie na TVN:) 6. jest pieszczochem jakich mało:) kiedy tylko usłyszy mój głos leci do mnie merdając ogonem i wtula się w ręce:) 7. jest mu decydowanie gorąco bo ciągle dyszy 8. usypia przy Alici Keys:) 9. ma Panią która już bardzo go kocha:))))))) Quote
Mysza2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No i proszę jaki arystokrata:):):) Aniu, jak na pierwsze parę godzin to całkiem dużo już o nim wiesz. Do ciepełka niech się przyzwyczaja, jak się chce na salonach mieszkać to trzeba trochę podszerstka wytracić :p Zapomniałam Cię zapytać jak z zachowaniem czystości, były jakieś wpadki?:oops: Na spacerach uważaj na krzaki. A jakbyś jednak nie wytrzymała i decydowała sie na kąpiel to nie zapomnij o kagańcu tak na wszelki wypadek. No , przynajmniej do tej biedy się los usmiechnął. Quote
Renata N Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wspaniałe zakończenie, a właściwie to wspaniały początek nowego Borysowego życia :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Brawo, brawo dla Nowej Pańci i Boryska, ale żeby przy Alicji usypiał;) Quote
jusstyna85 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Z przyjemnością dopisuje do tytułu,że ma domek i wątek można zaliczyć do szczęsliwie zakończonych adopcji:loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 brawo jusstynko, następny ocalony, wypatruj dalej;) Quote
Mysza2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marycha35 napisał(a):brawo jusstynko, następny ocalony, wypatruj dalej;) justyna już się boję tego Twojego wypatrywania. Ale jeśli zakończenia mają być takie jak tu to wypatruj:lol::lol: Quote
Mysza2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marycha35 napisał(a):Brawo, brawo dla Nowej Pańci i Boryska, ale żeby przy Alicji usypiał;) Widocznie nie maloman :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nikt nie jest doskonały :lol::lol: Quote
jusstyna85 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Marycha35 napisał(a):brawo jusstynko, następny ocalony, wypatruj dalej;) Nie wywołuj wilka z lasu ...:) Mysza2 napisał(a):justyna już się boję tego Twojego wypatrywania. Ale jeśli zakończenia mają być takie jak tu to wypatruj:lol::lol: Dam Ci odsapnąć troche :) chyba,że do schroniska znowu coś 'ciekawego' trafi... Tak poważnie,to w sumie jeszcze 2 lub 3 psy chodzą mi po głowie... psiaczek,który ma zerwane nerwy w łapce i musi w buciku chodzić...sprawa jest dziwna,bo był zabrany ze schroniska w Chorzowie,a oddany do Rudy...jeszcze teraz okazuje sie,że ma czip ze schroniska w Opolu.Jemu trzeba coś znaleźć... Sunia moooooocno pogryziona już 3 tyg. temu,mam kiepskie zdjęcia i nie widać tych wielkich ran,a ona już naznaczona przez psy przez to pogryzienie... Z resztą myśle,że Justyna niedługo coś podeśle ,żeby wątek zrobić...ludzie nie próżnują...Z takim towarzystwem,to wątki nie wydają sie takie smutne :) Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ooooo, to czeka już w kolejce następne bidulowe towarzycho, o matko!!!!! Quote
mała-be Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Super! bez żadnych problemów:) Borys załatwia sie tylko na dworze, nie zdarzyło mu sie nic w domu. zostawiłam go teraz w domu i przyjechałam do biura, planuję przyjechać do domu koło 13, żeby zobaczyć jak sie sprawuje:) grzecznie spał, a obudziło mnie jego mruczenie:) Rano byl w stsunku do mnie nie ufny, jak sie odezwałam merdał ogonem ale obawiał się podejścia do mnie...napewno wiele pracy przed nami, ale bedzie dobrze:) Quote
Mysza2 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 To jednak zachowuje czystość, super, bardzo się bałam że z tym będa problemy, kamień z serca, a na dworze uważaj na krzaki na wysokości jego oczu Quote
mała-be Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Staram sie ale on na spacerach wyrywa jak zły:) Quote
Mysza2 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 mała-be napisał(a):Staram sie ale on na spacerach wyrywa jak zły:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no to ja powinnam chyba napisać żebyś uważała na siebie :evil_lol: żeby Cie po tych krzakach nie przeciągnął;) Quote
jusstyna85 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 super,że tak dobrze na razie :) oby tak dalej... Quote
amica Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jakie to szczeście, że psiurek tak szybko znalazł domek od chwili założenia mu wątku!!! Yupi, jak się cieszę! Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jeeeeee........ jakie dobre wieści:) Pzdr. Quote
Marycha35 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Uważajcie na siebie na spacerach, jak coś trzeba mu Alice Keys puścić;) Buziaki i serdeczności dla nowego tandemu:) Quote
Mysza2 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 domku, odezwij się. Czy wszystko w porządku? Quote
Kinia1984 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wybacz cioci Borysku:smile: Zapraszam na bazarek którego przedmiotem jest kurteczka EVA MINGE:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2049...rbusia-do-2.04. Na ślepego Skarbusia... Quote
Mani2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 :) jak dobrze mu teraz jest i będzie do końca jego życia:) Quote
Mysza2 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Rozmawiałam z Anią, wszystko u nich w najlepszym porządku z jednym wyjątkiem, Borys trochę strajkuje z jedzeniem. Suchego sobie nie życzy, ale jak dostał kuraczaka z ryzem i jarzynami, to samego kurczaka raczył wyjeść. Pije normalnie. Zachowuje czystość w domu i przytulaśny bardzo :):) Tak trzymać:) Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Na profiilu Ani widziałam fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts