Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']A innych warzyw/owocow nie lubia? :)[/QUOTE]

dawalam im juz banana i truskawke ale tylko powachali i wyrzucili z miski, a warzywka to tylko gotowana marchewke(surowej to nawet nie rusza) dalam i jakos ciezko im szlo to jedzenie ale zjedli,
nic innego nie probowalam, poniewaz nie wiem co jeszcze moge im dac(co nie jest szkodliwe)

[quote name='kaaamila1']Hej Ania! Ja mojemu Kenzowi dawałam kawałek jabłuszka, ale tylko polizał i odwrócił się na pięcie :) Szkoda, bo jabłuszka bardzo zdrowe..[/QUOTE]

czesc:)
no ja mojemu dopiero zaczelam dawac od niedawna bo tak to tylko sucha karme jadl i nie chcial nic innego jesc

Posted

[quote name='ania90']he he czekaj moze dzisiaj cos wrzuce ale nic nie obiecuje....
nie mam kiedy robic fotek bo praca.......[/QUOTE]

Skąd ja to znam :)
ale dziś mam troche wolnego, bo pogoda byle jaka, to Was nawiedzę :D

Posted

[quote name='deer_1987']http://abc-psow.pl/zywienie-psow/BARF-dieta-naturalna/53-Warzywa-i-owoce.html

http://www.dogomania.pl/threads/175815-Jakie-warzywa-i-owoce-dla-psa

dzieki

[quote name='kiniaaa']Cześć Ania !!!
Ale fajna ta bluza :razz: Bobiemu do pyszczka w niej :lol:

[quote name='Cheritka']Skąd ja to znam :)
ale dziś mam troche wolnego, bo pogoda byle jaka, to Was nawiedzę :D

ja przychode to ide spac i rano wstaje i tak przez mies a potem znowu wiecej czasu bede miec...

Posted

[quote name='unikatowydiament']bombowo Bobi wygląda w tej bluzie :)

Ja podaję Oscarkowi surowy burak i pomidora,ale bez skóry(i jak dotąd nie było po nich żadnych efektów ubocznych,więc polecam)[/QUOTE]

dziekuje :)

Posted

Cześć wpadamy z rewizytą:lol:
Nasza Fredzia zjada różne rzeczy a to za sprawą mego męża, który jest niereformowalny i nic do niego nie dociera, więc Fredzia je marchewkę surową, jabłuszko, arbuza, banana nie lubi, zdarza się nektarynka bądz brzoskwinia:evil_lol:

Posted

Hej. :) Jak dawno mnie tu nie było... :oops: Co nowego u was? :cool3: Bo Ja jestem taaaaki wielki leń że nie chcę mi się przewijać każdej strony. :roll:

Posted

[quote name='Polari']Hej. :) Jak dawno mnie tu nie było... :oops: Co nowego u was? :cool3: Bo Ja jestem taaaaki wielki leń że nie chcę mi się przewijać każdej strony. :roll:[/QUOTE]

To lepiej przewiń, bo są zdjęcia Malwinki ;)

Posted

[quote name='dysia-u']hej wpadłyśmy powiedzieć że laba skończona, obijania koniec i meldujemy sie na dogo[/QUOTE]

[quote name='FREDZIU']Cześć wpadamy z rewizytą:lol:
Nasza Fredzia zjada różne rzeczy a to za sprawą mego męża, który jest niereformowalny i nic do niego nie dociera, więc Fredzia je marchewkę surową, jabłuszko, arbuza, banana nie lubi, zdarza się nektarynka bądz brzoskwinia:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Polari']Hej. :) Jak dawno mnie tu nie było... :oops: Co nowego u was? :cool3: Bo Ja jestem taaaaki wielki leń że nie chcę mi się przewijać każdej strony. :roll:[/QUOTE]

hej:)
ja nie mam czasu na leniuchowanie:shake:

[quote name='Mani2000']heeh
każdy leniem jest w wakacje:p[/QUOTE]

kto ma wakacje to ma a kto pracuje to pracuje....

[quote name='magdabroy']To lepiej przewiń, bo są zdjęcia Malwinki ;)[/QUOTE]

masz racje:)

Posted

Uff, w końcu do Ciebie dotarłam...:sweetCyb:
Bobby śliczny:loveu:- chociaż przyznaję się, że jeszcze całej galerii nie przejrzałam :oops: - dużą macie galerię i to dlatego- żeby nie było że leniwa jestem...:evil_lol:
Cieszę się że podobają Ci się moje chi- ja z kolei lubię yoraski, ale zdecydowałam się już na jedną rasę do hodowli (chihuahua), a w domu mam jeszcze westika i staffika. :lol: Tak więc na razie yorka nie będzie, ale jak piszę: na razie ;)
Jeździsz z Bobim na wystawy? A jeśli nie, będziesz na warszawskiej we wrześniu?

Pozdrawiamy-B. i reszta.

Posted

A kto to Malwinka? Czyżby nowy piesek? :cool3:
*
Po tym zdjęciu widzę że Malwinka jest śliczna. :loveu: A Bobi jak ładnie wyszedł - fotogeniczny facet. :p

Posted

[quote name='Polari']A kto to Malwinka? Czyżby nowy piesek? :cool3:
*
Po tym zdjęciu widzę że Malwinka jest śliczna. :loveu: A Bobi jak ładnie wyszedł - fotogeniczny facet. :p[/QUOTE]

tak to ich nowa dziewczynka.:D

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Ania !! :hand:
Dziękujemy za życzenia :calus:
A co tam u cb ? ;)

Posted

[quote name='kiniaaa']Słodkie lenistwo :cool1: lubię to!:evil_lol:

[quote name='FREDZIU']Jakie cudeńka z rana leniuchują:lol:

oni leniuchuja a ja ciezko pracuje....
zaminic sie nie chca ze mna:D

[quote name='Misia&Ruby']Witam się! :D
Bobi jest śliczny :) Uwielbiam jak yorki mają zostawiony dłuższy włos.

Pozdrawiam!

dziekuje:)

[quote name='arielka186']Uff, w końcu do Ciebie dotarłam...:sweetCyb:
Bobby śliczny:loveu:- chociaż przyznaję się, że jeszcze całej galerii nie przejrzałam :oops: - dużą macie galerię i to dlatego- żeby nie było że leniwa jestem...:evil_lol:
Cieszę się że podobają Ci się moje chi- ja z kolei lubię yoraski, ale zdecydowałam się już na jedną rasę do hodowli (chihuahua), a w domu mam jeszcze westika i staffika. :lol: Tak więc na razie yorka nie będzie, ale jak piszę: na razie ;)
Jeździsz z Bobim na wystawy? A jeśli nie, będziesz na warszawskiej we wrześniu?

Pozdrawiamy-B. i reszta.

nie jezdze na wystawy z Bobim....
do Warszawy mam duzy kawal drogi wiec nie pojade, za daleko....

[quote name='Polari']A kto to Malwinka? Czyżby nowy piesek? :cool3:
*
Po tym zdjęciu widzę że Malwinka jest śliczna. :loveu: A Bobi jak ładnie wyszedł - fotogeniczny facet. :p

[quote name='Aleksandra95']tak to ich nowa dziewczynka.:D

:)

[quote name='Paula03']Wpadamy z rewizytą!
Bobi jest cudny :loveu:
I Malwinka :loveu: Śliczna jest :loveu:
Skąd ją adoptowaliście? :lol:

z Gliwickiego schroniska jst Malwinka

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Ania !! :hand:
Dziękujemy za życzenia :calus:
A co tam u cb ? ;)

Czesc :)
u mnie praca, praca i praca brak czasu na co kolwiek:(