Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Dreaming
Posted

Hejka. SƂodki tan twuj Bobi . Pozdrawiam i zapraszam ponownie. :P

Posted

Asiaczek napisaƂ(a):
Nie wydaje mi się.
Raczej stan PRZED czyszczeniem jest dla psa dyskomfortem.... a PO zabiegu - ulga...

Pzdr.

no wlasnie wiem .....

Maalwi napisaƂ(a):
Zgadzam się, u Bibi byƂo to samo, saneczkowaƂa, wylizywaƂa się, wycisnęƂam jej to ( nauczyƂam się hihi) i byƂo juĆŒ ok.

*
A co do Malwinki (fajne imie :D) to ja się pogubiƂam, to jest pies, tak?

he he Aleksandra juz Ci udzielila informacji.....
a imie takie miala juz nadane jak ja adoptowalam i nie zmienilam, tylko na poczatku ciagle mi sie mylilo Malwina z Milena ale juz sie nauczylam ze Malwina

Patka & Alan napisaƂ(a):
Hejka. SƂodki tan twuj Bobi . Pozdrawiam i zapraszam ponownie. :P

czesc:)

Posted

dagaa111 napisaƂ(a):
a ja nadal czekam na fotki Malwinki :)

he he czekaj moze dzisiaj cos wrzuce ale nic nie obiecuje....
nie mam kiedy robic fotek bo praca.......

Posted

[quote name='dagaa111']http://img851.imageshack.us/img851/2888/dsc00814jakzmniejszycfo.jpg
krĂłlewna na swoim ƂoĆŒu :)

he he a dokladniej Bobi jej ustapil kata lozka :D

[quote name='Aleksandra95']piękna, ale czekam na fotki psiaków ze spacerku.;)

oj to bedzie b trudne poniewaz jak ide z dwuma to nie mam trzeciej reki zeby foty robic

[quote name='deer_1987']http://img10.imageshack.us/img10/2308/dsc00828jakzmniejszycfo.jpg
Jak nie ma swoich misek to kradnie z innych :razz:

ma swoje tylko ze plastikowe a Bobi ma metalowe, chyba jej lepiej smakuje z metalowych.
zamowilam przez neta metalowe miski dla Malwiny a przyslali mi plastikowe.... wiec zrobilam reklamacje ale miski przysla dopiero jak zrobie kolejne zamowienie....

Posted

Hej Aniu!!!

Úliczne psiaki! Malwinka jest urocza, a Bobi przystojniaczek zwƂaszcza w niebieskiej bluzie. TeĆŒ będę musiaƂa Keniowi sprawić bluzę na jesieƄ, bo z niego straszny zmarĆșluch:)

Posted

Aleksandra95 napisaƂ(a):
jakie fajne ubranko. :)

dziekuje:)

deer_1987 napisaƂ(a):
A gdzie ubranko dla Malwinki? :razz:

he he ta bluze kupilam jak Bobi mial 5miesiecy bo jak przyjdzie mokry z dworu to sie trzesie caly i mu zakladam bluze, a Malwina nie ma bluzy

kaaamila1 napisaƂ(a):
Hej Aniu!!!

Úliczne psiaki! Malwinka jest urocza, a Bobi przystojniaczek zwƂaszcza w niebieskiej bluzie. TeĆŒ będę musiaƂa Keniowi sprawić bluzę na jesieƄ, bo z niego straszny zmarĆșluch:)

czesc:)

Jaga. napisaƂ(a):
oooo gratulacje! :) jaka urocza nowa domowniczka!
Bobi przepiękny jak zawsze

jak sie czujesz po stracie przyjaciela?

Posted

To Bobi taki zmarzluch? hihi
a co bedzie w zime sie dzialo..
moje tez chodza w ubrankach ale jak juz jest zimno na dworze..znaczy od jesieni az po zimna wiosne;)

Posted

Pegaza napisaƂ(a):
To Bobi taki zmarzluch? hihi
a co bedzie w zime sie dzialo..
moje tez chodza w ubrankach ale jak juz jest zimno na dworze..znaczy od jesieni az po zimna wiosne;)

zmarzluch z niego,
w zimie to lubi ryc w puszystym sniegu(do -10stopni )bo jak jest wiekszy mroz to idzie sie tylko zalatwic i wraca do domu dlatego mysle o zakupie kombinezonu, a potem lezy godz pod goracym kaloryferm(to jego ulubione miejsce w zimie)
w upaly to znowu mu jest za goraco....

Posted

dalam psiakom kawalek jablka(wczesnij go nie dostawali)pare dni temu i go zjedli a teraz jak widza ze mam jablko to chodza za mna az im dam, widocznie im smakuje jabluszko:lol:

o dziwo nawet Bobi nie ma zadnych problemow po nim(oczywisci dostana kawalek jablka jako nagrode):multi: