Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja juz myslalam ze bedzie ladnie, pojechalam na zakupy, wrocilam wzielam sobie herbaty i jak nie lunie...

u mnie chwile nie pada i sie wybieram na spacer a przy okazji kupie gazete(oczywiscie jak nie lunie)bo teraz kawke pije i zaraz fotki jakies wrzuce

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja juz myslalam ze bedzie ladnie, pojechalam na zakupy, wrocilam wzielam sobie herbaty i jak nie lunie...

Ciesz się, że zdążyłaś wrócić z zakupów :lol: :eviltong:

Posted

czesc Wam:)

ale Bobi mnie przestraszyl....
w pt wieczorem patrze a Bobi saneczkuje wiec patrze na tylek a on ma taka kluske napuchnieta kolo odbytnicy wiec pomyslalam ze cos go ugryzlo wiec dlatego saneczkuje(pare razy juz tak bylo jak mrowka albo komar go ugryzl), ale w sob ok 14tej zaczal panicznie wylizywac to miejsce wiec patrze a mu to peklo i musialo go to bardzo bolec wiec stwierdilam ze go jeszcze poogladam(poniewaz wet ma juz zamkniete w sob o tej porze)w nd prawie zapomnial o tym i tylko 2razy to lizal, dzisiaj chcialam isc do weta ale mu sie to zagoilo, ladne to ma i nie lize tego oraz nie saneczkuje wiec nie poszlam do weta.
Wywnioskowalam poprostu ze cos go ugryzlo a on saneczkujac po dywanie sobie to przeciol/uszkodzil bo teraz jest wszystko ok juz(nic mu z tej rany nie lecialo)

Posted

Ślicznie;)
Moja pannica z 2 godzinki temu miała podobną sytuacje ugryzła ją osa ale w pyszczek :( Myślałam że dostane zawału , ale wszystko jest już ok.. Dobrze że z Bobim też wszystko ok ;]

Posted

pati3334 napisał(a):
Ślicznie;)
Moja pannica z 2 godzinki temu miała podobną sytuacje ugryzła ją osa ale w pyszczek :( Myślałam że dostane zawału , ale wszystko jest już ok.. Dobrze że z Bobim też wszystko ok ;]

kamilka91 napisał(a):
Ajj, Bobiku, nieładnie tak pańcię straszyć... :mad: Dobrze, że to nic poważnego :)

czesc dziewczyny:)
czasem te nasze psiaczki plataja figle....

Posted

kamilka91 napisał(a):
Jak Ty to robisz?! :crazyeye:

A pracuje od 5 do 15 (z mala przerwa zeby wrocic do domu i z psami wyjsc) - to juz sa 3 rozne prace jedna 4h, druga 2,5h, trzecie 3h + dojazdy w ta i spowrotem. a 4 to jest troche ponad godzine wieczorem :)