Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"CatAngel" napisał(a):
Z miłą chęcią zajmę się ogłaszaniem waszych zwierzaków. Mam na utrzymaniu koty podwórkowe ilość około 20sztuk :) są to koty wolno żyjące którymi się opiekuję.
Oto wątek
Nowa aktualizacja 23.03.2011r :D w trakcie
Wybierz pakiet i napisz na PW :D
Pakiet - 30 ogłoszeń-10zł + tekst (zdjęcia, kontakt (tel, a najlepiej mail na który przyjdą linki aktywacyjne)
Pakiet - 130 ogłoszeń-20zł + tekst (zdjęcia, kontakt (tel, a najlepiej mail na który przyjdą linki aktywacyjne)

Zapraszam wszystkich chętnych którzy nie mają czasu na robienie ogłoszeń bardzo chętnie się tego podejmę.

Wszystkie zlecenia proszę wysyłać na PW badź bezpośrednio na maila ( [email protected] ) (a jeśli mogę poprosić to w tytule maila nick osoby z forum żebym wiedziała od kogo wiadomość) i mogła podesłać linki do skończonych ogłoszeń :ok:
NR konta podaje tylko na PW
Dziękuję bardzo :1luvu:

Uważam, że naprawdę warto zainwestować w ten rodzaj reklamy... Wyadoptowałam tak w ciągu tygodnia trzy dorosłe koty... Jak tylko będę sobie mogła pozwolić na kolejne wydatki, to zainwestuję w jakiegoś zwierzaka i pomogę kotom CatAngel!

Posted

Biedroneczka napisał(a):
Ja jestem za!!! Na jakie konto mogę wpłacić trochę kasy? I jaki dać tytuł przelewu?

napisz mi na pv, ile tej kasy... jak się zbierze 20 zł w całości, napiszę do CatAngel i wpłacisz na jej konto od razu, tytuł wpłaty: ogłoszenia dla Asty

Posted

halbina napisał(a):
napisz mi na pv, ile tej kasy... jak się zbierze 20 zł w całości, napiszę do CatAngel i wpłacisz na jej konto od razu, tytuł wpłaty: ogłoszenia dla Asty

Ale napiszcie też na forum, bo nie wiadmo ile mamy, odemnie 5 zł ;)

Posted

To jest treść ogłoszenia z cafeanimalia:
Asta jest niezwykle towarzyską sunią, kocha wszystkich, szczególnie tych którzy okazują jej zainteresowanie. Nic dziwnego....przez wiele lat była psem łańcuchowym, żyjącym obok swych właścicieli.... witała ich gdy wychodzili do pracy i wracali do domu... nie dostała od nich jednak nic w zamian... nawet jedzenia. Od kilku lat żyła nadzieją że przyjdzie miła pani z jedzeniem i wymizia za uszkiem... I przychodziła Pani która dała Aście nadzieję, że człowiek potrafi kochać a kiedyś ktoś pokocha ją bardzo mocno...
Asta została odebrana właścicielowi i obecnie jest pod opieką Fundacji Szara Przystań z Zabrza. Sunia ma 8 lat i niezwykle pozytywną energię, którą zaraża każdego kto się z nią zetknie. Chłonie świat cała sobą, uwielbia spacery z swoją tymczasową opiekunką i jej stadem psów. Asta toleruje koty i lubi dzieci.
Jest bardzo czystym psem, nie brudzi w domu, zawsze załatwia się na spacerach. I raz jeszcze... uwielbia towarzystwo człowieka. Jest radosnym i ciekawskim pieskiem. Sunia jest w dobrej kondycji, w lewym oczku ma początki jaskry. Niedługo zostanie wykastrowana i zaszczepiona. Szukamy dla Asty najlepszego domku pod słońcem, osób które obdarują ją miłością na kolejne 8 lat życia.
Kontakt: 502311695 , [email protected]

Posted

Biedroneczko daj jakieś fajne zdjęcie CatAngel do ogoszeń...bo te wszystkie jakieś ponure...
Na łapczywe jedzenie chyba nic się nie poradzi, polecam małe porcje jej dawać.

Posted

Biedroneczka napisał(a):
Tak, już powoli wcina suchą.
Znacie jakieś sposoby na spowolnienie jedzenia, bo Asta strasznie szybko je.

Włóż jej do miski jakieś ciężkie piłki (może jedna nawet wystarczy), ale muszą być na tyle duże, żeby psiak ich nie połknał i na tyle cieżkie, żeby nie wyleciały z miski. Piłki przeszkadzają trochę w jedzeniu, przez co psiak je wolniej.

Są specjalne kule spowalniające jedzenie (ale zwykłe piłki też dają radę):
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=7474&action=prod
http://lewzoo.pl/Kula_spowalniajaca_jedzenie_Portion_Pacer-1094.html

Można też kupić kulę-smakulę, w którą wkłada się smakołyki i wsypać tam karmę. Psica żeby zjeść będzie musiała się trochę natrudzić, żeby granulki powypadały. Na pewno spowolni to jedzenie, a przy tym będzie świetną zabawą dla psiaka. ;)

Posted

Biedroneczko daj jakieś fajne zdjęcie CatAngel do ogoszeń...bo te wszystkie jakieś ponure...
Na łapczywe jedzenie chyba nic się nie poradzi, polecam małe porcje jej dawać.

Nie mam nowszych zdjęć bo cyfrówka odmawia współpracy :-( A mój telefon robi beznadziejne fotki.
W poniedziałek przyjedzie moja siostra z aparatem, może wtedy uda się zrobić lepsze fotki. Ja profesjonalnym fotografem nie jestem, więc cudów też się nie spodziewajcie :diabloti:

Posted

Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest potencjalny dom dla Asty :multi: Dostałam cynk od Formici. Czekam teraz na telefon od potencjalnej właścicielki, żeby się zorientować co i jak.

Posted

Biedroneczka napisał(a):
Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest potencjalny dom dla Asty :multi: Dostałam cynk od Formici. Czekam teraz na telefon od potencjalnej właścicielki, żeby się zorientować co i jak.

No nie bo padnę !!!!! Rewelka !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Posted

marra napisał(a):
No nie bo padnę !!!!! Rewelka !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

jo tyż : D

tłum: gleba : )

czy w kontekście pożadanej przez wszystkich wizji wypada mi prosic o podniesienie bazaru ? a jednak ! >http://www.dogomania.pl/threads/205349-gt-gt-Fajniusie-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-by-%C5%82a%C5%84cuchowej-ASTUNI-%C5%BCy%C5%82o-si%C4%99-lepiej-do-10.04!?p=16669473#post16669473

obowiązkowo trzeba niunie wysterylizować... Biedroneczko .... na kiedy zabieg umówiony ?

Posted

halbina napisał(a):
Oj, Alicjo... to Formiciątko i TŻ. :P

:lol: ale ja tylko to małe adoptuję ...duże samo se musi poradzic ;)

Poznałam ;)z poprzednich fotek