ŚWIAT Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Podesłałam nowe zdjecie suni do ogłoszenia na Radio Bielsko, może ktoś wypatrzy. Quote
halbina Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 "CatAngel" napisał(a):Z miłą chęcią zajmę się ogłaszaniem waszych zwierzaków. Mam na utrzymaniu koty podwórkowe ilość około 20sztuk :) są to koty wolno żyjące którymi się opiekuję. Oto wątek Nowa aktualizacja 23.03.2011r :D w trakcie Wybierz pakiet i napisz na PW :D Pakiet - 30 ogłoszeń-10zł + tekst (zdjęcia, kontakt (tel, a najlepiej mail na który przyjdą linki aktywacyjne) Pakiet - 130 ogłoszeń-20zł + tekst (zdjęcia, kontakt (tel, a najlepiej mail na który przyjdą linki aktywacyjne) Zapraszam wszystkich chętnych którzy nie mają czasu na robienie ogłoszeń bardzo chętnie się tego podejmę. Wszystkie zlecenia proszę wysyłać na PW badź bezpośrednio na maila ( [email protected] ) (a jeśli mogę poprosić to w tytule maila nick osoby z forum żebym wiedziała od kogo wiadomość) i mogła podesłać linki do skończonych ogłoszeń :ok: NR konta podaje tylko na PW Dziękuję bardzo :1luvu: Uważam, że naprawdę warto zainwestować w ten rodzaj reklamy... Wyadoptowałam tak w ciągu tygodnia trzy dorosłe koty... Jak tylko będę sobie mogła pozwolić na kolejne wydatki, to zainwestuję w jakiegoś zwierzaka i pomogę kotom CatAngel! Quote
Biedroneczka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja jestem za!!! Na jakie konto mogę wpłacić trochę kasy? I jaki dać tytuł przelewu? Quote
halbina Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Biedroneczka napisał(a):Ja jestem za!!! Na jakie konto mogę wpłacić trochę kasy? I jaki dać tytuł przelewu? napisz mi na pv, ile tej kasy... jak się zbierze 20 zł w całości, napiszę do CatAngel i wpłacisz na jej konto od razu, tytuł wpłaty: ogłoszenia dla Asty Quote
marra Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 halbina napisał(a):napisz mi na pv, ile tej kasy... jak się zbierze 20 zł w całości, napiszę do CatAngel i wpłacisz na jej konto od razu, tytuł wpłaty: ogłoszenia dla Asty Ale napiszcie też na forum, bo nie wiadmo ile mamy, odemnie 5 zł ;) Quote
halbina Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 skoro tak, to mamy 20zł, bo i ja dam 5zł... jaka jest treść ogłoszenia, które zdjęcia dajemy? piszę pv do CatAngel. Quote
Biedroneczka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 To jest treść ogłoszenia z cafeanimalia: Asta jest niezwykle towarzyską sunią, kocha wszystkich, szczególnie tych którzy okazują jej zainteresowanie. Nic dziwnego....przez wiele lat była psem łańcuchowym, żyjącym obok swych właścicieli.... witała ich gdy wychodzili do pracy i wracali do domu... nie dostała od nich jednak nic w zamian... nawet jedzenia. Od kilku lat żyła nadzieją że przyjdzie miła pani z jedzeniem i wymizia za uszkiem... I przychodziła Pani która dała Aście nadzieję, że człowiek potrafi kochać a kiedyś ktoś pokocha ją bardzo mocno... Asta została odebrana właścicielowi i obecnie jest pod opieką Fundacji Szara Przystań z Zabrza. Sunia ma 8 lat i niezwykle pozytywną energię, którą zaraża każdego kto się z nią zetknie. Chłonie świat cała sobą, uwielbia spacery z swoją tymczasową opiekunką i jej stadem psów. Asta toleruje koty i lubi dzieci. Jest bardzo czystym psem, nie brudzi w domu, zawsze załatwia się na spacerach. I raz jeszcze... uwielbia towarzystwo człowieka. Jest radosnym i ciekawskim pieskiem. Sunia jest w dobrej kondycji, w lewym oczku ma początki jaskry. Niedługo zostanie wykastrowana i zaszczepiona. Szukamy dla Asty najlepszego domku pod słońcem, osób które obdarują ją miłością na kolejne 8 lat życia. Kontakt: 502311695 , [email protected] Quote
CatAngel Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Witam :) Widzę, że treść już jest, także mam tylko dwa pytania :) Czy na maila [email protected] mają przychodzić linki do aktywacji czy na jakiś inny. I czy macie zdjęcia wybrane. Czy mam sobie poszukać na wątku :) Quote
halbina Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Biedroneczko, podaj swój email do aktywacji, proszę. Pieniądze przeleję CatAngel, a Wam podam na pv swoje konto. Quote
Biedroneczka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak, już powoli wcina suchą. Znacie jakieś sposoby na spowolnienie jedzenia, bo Asta strasznie szybko je. Quote
marra Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Biedroneczko daj jakieś fajne zdjęcie CatAngel do ogoszeń...bo te wszystkie jakieś ponure... Na łapczywe jedzenie chyba nic się nie poradzi, polecam małe porcje jej dawać. Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Biedroneczka napisał(a):Tak, już powoli wcina suchą. Znacie jakieś sposoby na spowolnienie jedzenia, bo Asta strasznie szybko je. Włóż jej do miski jakieś ciężkie piłki (może jedna nawet wystarczy), ale muszą być na tyle duże, żeby psiak ich nie połknał i na tyle cieżkie, żeby nie wyleciały z miski. Piłki przeszkadzają trochę w jedzeniu, przez co psiak je wolniej. Są specjalne kule spowalniające jedzenie (ale zwykłe piłki też dają radę): http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=7474&action=prod http://lewzoo.pl/Kula_spowalniajaca_jedzenie_Portion_Pacer-1094.html Można też kupić kulę-smakulę, w którą wkłada się smakołyki i wsypać tam karmę. Psica żeby zjeść będzie musiała się trochę natrudzić, żeby granulki powypadały. Na pewno spowolni to jedzenie, a przy tym będzie świetną zabawą dla psiaka. ;) Quote
Biedroneczka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Biedroneczko daj jakieś fajne zdjęcie CatAngel do ogoszeń...bo te wszystkie jakieś ponure... Na łapczywe jedzenie chyba nic się nie poradzi, polecam małe porcje jej dawać. Nie mam nowszych zdjęć bo cyfrówka odmawia współpracy :-( A mój telefon robi beznadziejne fotki. W poniedziałek przyjedzie moja siostra z aparatem, może wtedy uda się zrobić lepsze fotki. Ja profesjonalnym fotografem nie jestem, więc cudów też się nie spodziewajcie :diabloti: Quote
Biedroneczka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest potencjalny dom dla Asty :multi: Dostałam cynk od Formici. Czekam teraz na telefon od potencjalnej właścicielki, żeby się zorientować co i jak. Quote
marra Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Biedroneczka napisał(a):Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest potencjalny dom dla Asty :multi: Dostałam cynk od Formici. Czekam teraz na telefon od potencjalnej właścicielki, żeby się zorientować co i jak. No nie bo padnę !!!!! Rewelka !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Quote
Betta Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 marra napisał(a):No nie bo padnę !!!!! Rewelka !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D jo tyż : D tłum: gleba : ) czy w kontekście pożadanej przez wszystkich wizji wypada mi prosic o podniesienie bazaru ? a jednak ! >http://www.dogomania.pl/threads/205349-gt-gt-Fajniusie-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-by-%C5%82a%C5%84cuchowej-ASTUNI-%C5%BCy%C5%82o-si%C4%99-lepiej-do-10.04!?p=16669473#post16669473 obowiązkowo trzeba niunie wysterylizować... Biedroneczko .... na kiedy zabieg umówiony ? Quote
halbina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A to już efekt ogłoszeń CatAngel? Szczeniaki pod opieka fundacji: [FONT=MS Shell Dlg 2]https://picasaweb.google.com/115670091005766533609/PrimaAprilFrida#[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 halbina napisał(a):A to już efekt ogłoszeń CatAngel? Szczeniaki pod opieka fundacji: [FONT=MS Shell Dlg 2]https://picasaweb.google.com/115670091005766533609/PrimaAprilFrida#[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] to małe też do adopcji ;) https://lh5.googleusercontent.com/_u-8y0W9Ceds/TaDCRmDGWtI/AAAAAAAACPw/vlYxirGBg50/s720/DSC_0049.JPG fajne :) Quote
Alicja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 halbina napisał(a):Oj, Alicjo... to Formiciątko i TŻ. :P :lol: ale ja tylko to małe adoptuję ...duże samo se musi poradzic ;) Poznałam ;)z poprzednich fotek Quote
Betta Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 halbina napisał(a):A to już efekt ogłoszeń CatAngel? Szczeniaki pod opieka fundacji: [FONT=MS Shell Dlg 2]https://picasaweb.google.com/115670091005766533609/PrimaAprilFrida#[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] CatAngel nie robiła jeszcze ogłoszen...ja zobiłam 10 i ktos jeszcze dorabiał..wodziałam na portalach...ps ładna sunia to nie ma co czekac : ) Quote
Recommended Posts