Betta Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Biedroneczko, bardzo prosze o napisanie maila do PAni Asty że my tu czekamy na wieści i zdjęcia.... przy okazji zaprosze na bazarek dla moich rybnickich podopiecznych bo bardzo potrzebujemy teraz pieniedzy ...cos mozno na minusie...a moze coś wpadnie w oko... sa np wiaderka na karmę różne > http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05?p=16809665#post16809665 Quote
Biedroneczka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Alicja. Są zachwycenia Astą i nie wyobrażają sobie życia bez Księżniczki :loveu: Na spacer jest gotowa w każdej chwili, jak chce wyjść to przynosi smycz :evil_lol: A jak wie że będzie myta to ciągnie do łazienki swój szlafrok :evil_lol: Ma swój pokój gdzie śpi na łóżku, obowiązkowo z poduszeczką pod głową :evil_lol: W święta spałaszowała prawie całego mazurka (dzięki Bogu nic jej nie było) :diabloti: Była na wizycie kontrolnej u lekarza, bo strasznie drapała sobie uszy (ma jakieś bakterie, ale pani Alicja nie pamięta jak się zwą). P.S. Zdjęcia będą jak pani Alicja znajdzie chwilę żeby zrzucić je na kompa i mi wysłać. Quote
marra Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Biedroneczka']Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Alicja. Są zachwycenia Astą i nie wyobrażają sobie życia bez Księżniczki :loveu: Na spacer jest gotowa w każdej chwili, jak chce wyjść to przynosi smycz :evil_lol: A jak wie że będzie myta to ciągnie do łazienki swój szlafrok :evil_lol: Ma swój pokój gdzie śpi na łóżku, obowiązkowo z poduszeczką pod głową :evil_lol: W święta spałaszowała prawie całego mazurka (dzięki Bogu nic jej nie było) :diabloti: Była na wizycie kontrolnej u lekarza, bo strasznie drapała sobie uszy (ma jakieś bakterie, ale pani Alicja nie pamięta jak się zwą). P.S. Zdjęcia będą jak pani Alicja znajdzie chwilę żeby zrzucić je na kompa i mi wysłać.[/QUOTE] Super wiadomości, kurcze uwielbiam takie zakończenia psów łańcuchowych to jest dla mnie bardzo budujące. Chciałabym widzieć jak sierściuch ciągnie ten szlafrok ze sobą hahahaha :D Quote
marra Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Czekamy na fotki :) Poznałam wczoraj Bettę osobiście hihihi :D Quote
monika083 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a to lobuziara cwana :) Moj Bruno zjadl cala swieconk z koszyka i tylko jajkami sie dzielilismy :D Quote
halbina Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 aaaaaaaaaaaaalllllleeeeeeeeeeee ssssuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr! Quote
Betta Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 oooooooooooooo pięknie ..... wydrukuje koniecznie żeby pokazac p.Irenie.... bo ona biedna nie może uwierzyć ze Asta jest teraz poduszkowym psem ! Quote
CatAngel Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Tutaj też przeoczyłam takie świetne wieści :( Cudnie, że ma swój domek :multi: Quote
marra Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Kochani może pomożecie ?? http://www.dogomania.pl/threads/207711-Potrzebny-DT-dla-psa-uwiązanego-na-łańcuchu-w-szczerym-polu...?p=16872688#post16872688 potrzebny DT, znowu ten łańcuch ;/ EDIT: Zdjęcia Asty...wyciskacz łez :D Quote
Recommended Posts