Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedroneczko, bardzo prosze o napisanie maila do PAni Asty że my tu czekamy na wieści i zdjęcia....

przy okazji zaprosze na bazarek dla moich rybnickich podopiecznych bo bardzo potrzebujemy teraz pieniedzy ...cos mozno na minusie...a moze coś wpadnie w oko... sa np wiaderka na karmę różne > http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05?p=16809665#post16809665

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Alicja. Są zachwycenia Astą i nie wyobrażają sobie życia bez Księżniczki :loveu:
Na spacer jest gotowa w każdej chwili, jak chce wyjść to przynosi smycz :evil_lol: A jak wie że będzie myta to ciągnie do łazienki swój szlafrok :evil_lol: Ma swój pokój gdzie śpi na łóżku, obowiązkowo z poduszeczką pod głową :evil_lol:
W święta spałaszowała prawie całego mazurka (dzięki Bogu nic jej nie było) :diabloti:
Była na wizycie kontrolnej u lekarza, bo strasznie drapała sobie uszy (ma jakieś bakterie, ale pani Alicja nie pamięta jak się zwą).

P.S. Zdjęcia będą jak pani Alicja znajdzie chwilę żeby zrzucić je na kompa i mi wysłać.

Posted

[quote name='Biedroneczka']Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Alicja. Są zachwycenia Astą i nie wyobrażają sobie życia bez Księżniczki :loveu:
Na spacer jest gotowa w każdej chwili, jak chce wyjść to przynosi smycz :evil_lol: A jak wie że będzie myta to ciągnie do łazienki swój szlafrok :evil_lol: Ma swój pokój gdzie śpi na łóżku, obowiązkowo z poduszeczką pod głową :evil_lol:
W święta spałaszowała prawie całego mazurka (dzięki Bogu nic jej nie było) :diabloti:
Była na wizycie kontrolnej u lekarza, bo strasznie drapała sobie uszy (ma jakieś bakterie, ale pani Alicja nie pamięta jak się zwą).

P.S. Zdjęcia będą jak pani Alicja znajdzie chwilę żeby zrzucić je na kompa i mi wysłać.[/QUOTE]

Super wiadomości, kurcze uwielbiam takie zakończenia psów łańcuchowych to jest dla mnie bardzo budujące. Chciałabym widzieć jak sierściuch ciągnie ten szlafrok ze sobą hahahaha :D

Posted

oooooooooooooo pięknie ..... wydrukuje koniecznie żeby pokazac p.Irenie.... bo ona biedna nie może uwierzyć ze Asta jest teraz poduszkowym psem !