Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/474435_mloda_teskniaca_za_czlowiekiem_suczka.html
Dzieki za tekst. Juz go wstawilam. Zawsze zastanawiam sie czy takie dluuuugie teksty w ogloszeniach sa atrakcyjne... :shake: Czytaja je tylko Ci ktorym naprawde zalezy by pomoc-a takich niestety malo na tym swiecie :-( Dlugi tekst zniecheca do czytania...Ale zobaczymy...
Tytul tez zmienilam bo z moich obserwacji lepiej napisac ze jest to mlody pies w tytule (zreszta jest) bo wtedy zaglada wiecej osob...

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam taką koleżankę którą lubiałam.. ale po tym co zrobiła jej mama...:chainsaw: jej mama wyrzuciła psa przez balkon... :talker:jak tak można robić z psem??.. dla mnie to nienormane.. przecież pisek to żywa istota i on też ma uczucia i jego też boli.. :wallbash: całe szczęście że ona mieszka na parteże..:motz: ona mi powidziała do tego ze jej mama zawsze tak robi.. :2gunfire:no bez przesady przecież pise to nie zabawka..:angryy: :-?