Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jestem. Właśnie wróciłam "z raboty" i już wszystko mówię. Skontaktowałam sie z Piechcią15, która zgodzila się pójść na wizytę przeadopcyjną. Jest teraz po wizycie u weta, zaraz na PW prześlę jej link do wątku i poproszę, żeby się z Wami kontaktowała po adres do dziewczyny chętnej do adopcji Biszkopta.Moja oferta transportowa jest aktualna, chyba, że wymyślicie krótszą drogę, nie przez Sochaczew.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renatko, ni diabła:diabloti: nie mogę wepchnąć Ci wiadomości. Wyślij PW do Piechci15. Ona zrobi wizyte przedadopcyjną. Czy już mogę się cieszyć?:lol:

Posted

Aga, dostałam od Renaty PW, ale albo mój komp wariuje albo ja jestem taka gapa.Melduje mi, że jej nie znalazł. Phi! Czy możesz jej przekazać wiadomość?

Posted

hej, zostałam naznaczona do wizyty p/a:) a więc czekam na pw od kogoś decyzyjnego z danymi ludzi do których mam iść i co mam sprawdzić?czy coś konkretnego czy ogólnie?Czy coś zostało już ustalone/transport, opłaty, umowa itp?proszę mi wszystko ładnie napisać:) w razie gdyby dogo padło albo ja:) oto mój tel 692486565

Posted

[quote name='Lilek']Aha, to świetnie. Mam opóźnienia w odbiorze wiadomości, postów i Bóg wie czego jeszcze. Jednym słowem, jestem opóźniona w rozwoju.[/QUOTE]
Nie martw się, już działamy z Piechcią :lol:

Posted

Dobrze, Reniu, że teraz w porę odebrałam post, bo znów bym głupot setki napisała. No, to kamień z serca. Piechcia czuwa, a to dobry znak.:lol: