Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do mnie pisała 2 razy osoba, która była zainteresowana adopcja Ragi, odesłałam ją pod dane podane w ogłoszeniu
nie wiem czyje to są dane Avilii? odezwała się ta osoba?

ja nie wiem czy tak trudno zadzwonić do tej pani która adoptowała Ragę?

Posted

Avilia napisał(a):
Pani cały czas dzwoni i pyta czy coś dla niej mamy...Musimy ją stamtąd zabrać jak najprędzej.

Avilia odezwała się osoba która chciała adoptować Ragę?

Posted

Avilia napisał(a):
Nikt się do mnie nie odezwał w sprawie Ragi.Nie wiem co z nią.Nie ja mam kontakt z Panią.Proszę zapytać Budryska.

zapytac Budryska??

Klaudia ma jej nr, jest na umowie
dacie nr to zadzwonie

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

Klaudia ma jej nr, jest na umowie
dacie nr to zadzwonie

Budrysku drogi

a czy mogłabyś osobiście się z Klaudią w tej sprawie skontaktować bo jak niestety widać z wątku niewiele się dowiemy, a wy chyba ze sobą współpracujecie ;)

Posted

Klaudia leży w szpitalu.Postaram się dowiedzieć gdzie są umowy i nr podam.

QUATRO
Gratulacje są tu zbędne,dom został sprawdzony,sunia poszła w dobre ręce.Niczyją winą nie jest fakt,że kobieta sobie z nią nie radziła i kazała zabierać psa.Od razu po telefonie o tej Pani zostało to napisane na wątku,zostały zrobione ogłoszenia,wydarzenie na FB.Jakoś nie było lasu rąk o przygarnięcie jej choćby na tymczas.
Gdzie miałyśmy sobie ją dać?Na głowę?Wywieźć od razu do Mysłowic?!
Każdy kto zajmuje się adopcją bezdomnych zwierząt powinien sobie zdawać z tego sprawę jakim trudnym zadaniem jest umieszczenie psa wracającego z adopcji gdziekolwiek.Fakt,że kontakt z Panią zanikł nie jest niczyją winą,oprócz jednej Ragi która wraca z adopcji mamy jeszcze 50 innych.
Nie wiem czy do Budryska się ktoś odzywał,ale do mnie i Klaudii nikt się w jej sprawie nie odezwał.

Posted

nikt na wątku nie pisze abyście zabierały sunię tylko prosimy o zwykłe info czy Raga nadal szuka domu i nie może tam zostać, czy może pani zmieniła zdanie i sunia z nią zostanie
ja robiłam jej ogłoszenia i nadal ponawiam ale nie wiem czy to ma w ogóle jakiś sens?
jak mamy jej pomóc ja nie ma podstawowych info co się z nią dzieje?

Posted

Avilia napisał(a):
Od razu po telefonie o tej Pani zostało to napisane na wątku,zostały zrobione ogłoszenia,wydarzenie na FB.

no właśnie tylko napisane... diana79 ciągle odnawiała jej ogłoszenia i pytała o nią, zresztą jak inne dziewczyny, nawet była pani chętna do adopcji więc czy tak trudno było ci cokolwiek tu napisac- dopiero odpisałaś po prośbie jednej dziewczyny, w koncu jesteś założycielką wątku a to do czegoś zobowiązuje

Posted

Witam.
Na forum zarejestrowałam się dopiero dziś, ale adopcję ragi obserwuję prawie od początku. Też bardzo bym chciała wiedzieć co się z nią dzieje. Właściwie chciałam ją nawet zaadoptować ale niestety z tego co widziałam nie udało się znaleźć nikogo do wizyty przed adopcyjnej bo mieszkam na drugim końcu Polski ;/

Posted

Jestem koleżanką właścicielki Ragi -obecnie Kai.Sunia ma świetny dom,jest kochana i niczego jej nie brakuje.Dzisiaj zawoziłam sunie na kontrolę po sterylce-jest wszystko ok.Suczka ma do dyspozycji pańcię na wyłączność bo są tylko we dwie.Pierwsze tygodnie były trudniejsze ale szybko wszystko się unormowało.Pozdrawiam.

Posted

quatro napisał(a):
no właśnie tylko napisane... diana79 ciągle odnawiała jej ogłoszenia i pytała o nią, zresztą jak inne dziewczyny, nawet była pani chętna do adopcji więc czy tak trudno było ci cokolwiek tu napisac- dopiero odpisałaś po prośbie jednej dziewczyny, w koncu jesteś założycielką wątku a to do czegoś zobowiązuje

Tak,trudno było mi cokolwiek napisać!Bo co miałam Wam pisać?!Codziennie,że nie wiem co z sunią?!Nie ja miałam kontakt z Panią!Założyłam wątek,bo dziewczyny nie miały na to czasu.Myślisz,że jestem założycielką tylko tego jednego wątku?Że nie mam innych "pod opieką"?Zrozumienia trochę dziewczyno.

Posted

tylkoja napisał(a):
Jestem koleżanką właścicielki Ragi -obecnie Kai.Sunia ma świetny dom,jest kochana i niczego jej nie brakuje.Dzisiaj zawoziłam sunie na kontrolę po sterylce-jest wszystko ok.Suczka ma do dyspozycji pańcię na wyłączność bo są tylko we dwie.Pierwsze tygodnie były trudniejsze ale szybko wszystko się unormowało.Pozdrawiam.

to prosimy jeszcze o fotki :)

• 2 weeks later...
Posted

tylkoja napisał(a):

prosimy o foteczki :)

• 2 weeks later...