monikapf Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 w takim razie ja opłacę "- preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł" chyba że ktoś już się zdeklarował? wieczorem puszczę przelew więc do wieczora czekam na odpowiedź Quote
sacred PIRANHA Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Selenga sunia jest tak do połowy łydki, mysle ze wazy ok 8kg napewno jest takiej wielkosci, że da sie ją wziąc na ręce i zaniesc gdzies no ale york to to nie jest ze do torebki schowasz;-) monikapf dziękujemy serdecznie! Quote
Selenga Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A co tam, podrzucę pani - może się spodoba :) jest wielkości mojego Guzika, a jego pani bardzo lubi Quote
LadyS Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 monikapf napisał(a):w takim razie ja opłacę "- preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł" chyba że ktoś już się zdeklarował? wieczorem puszczę przelew więc do wieczora czekam na odpowiedź Dobrze, w takim razie zaznacz w przelewie, jak możesz. Quote
monikapf Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 przelew już poszedł proszę o potwierdzenie że doszedł :) Quote
LadyS Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Okej, dziękujemy :) Potrzebujemy deklaracji na następujące wydatki: - preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł - zadeklarowała sumę monikapf - Aniprazol x 3 na odrobaczenie - różnie, najlepiej po kosztach - może ktoś ma? - karma Brit Care Activity All Breed Lamb & Rice 3kg, najlepiej z hurtowni - wieczorem będę prosić znajomą od husky'ch o pomoc w tej kwestii - w necie ok. 50 zł, w hurtowni nieco taniej W drugiej kolejności do opłacenia będą wyróżnione ogłoszenia: - allegro - 20 zł - alegratka - ok. 11 zł - morusek - ok. 20 zł - gumtree - ok. 20 zł Quote
LadyS Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dotarła wpłata od monikapf, dziękujemy! Quote
sacred PIRANHA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 słuchajcie ma bardzo ważne pytanie po pierwsze skąd jesteś ciotko co będziesz jechac do Kołbieli?kiedy dokładnie bedziesz jechac wiesz juz? czy bedziesz tego dnia mobilna i czasowo wydolna czy np tylko przejezdzasz przez zamosc?czy chcesz zeby sunia jechala w klatce? czy tego samego dnia wracasz z powrotem (albo w najblizszych dniach i moglabys ta kaltke przetrzymac i przywiezc z powrotem) musze to wiedziec zeby sie zorganizowac tutaj na miejscu bo okazalo sie ze zostaje aktualnie bez auta i nie wiadomo kiedy je bede miec (aktualne wstawiamy do komisu a kupimy nastepne dopiero jak to sie sprzeda) Quote
LadyS Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Do domu trafiła Azja, dzięki czemu sonia71 50 zł poświęcone na Azję przekazała na beżową Lidkę. Dzięki temu mamy na karmę! Potrzebujemy deklaracji na następujące wydatki: - Aniprazol x 3 na odrobaczenie - różnie, najlepiej po kosztach - może ktoś ma? - badania krwi - max 40 zł W drugiej kolejności do opłacenia będą wyróżnione ogłoszenia: - allegro - 20 zł - alegratka - ok. 11 zł - morusek - ok. 20 zł - gumtree - ok. 20 zł Quote
zadra Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ladySwallow napisał(a):Do domu trafiła Azja, dzięki czemu sonia71 50 zł poświęcone na Azję przekazała na beżową Lidkę. Dzięki temu mamy na karmę! Potrzebujemy deklaracji na następujące wydatki: - Aniprazol x 3 na odrobaczenie - różnie, najlepiej po kosztach - może ktoś ma? - badania krwi - max 40 zł W drugiej kolejności do opłacenia będą wyróżnione ogłoszenia: - allegro - 20 zł - alegratka - ok. 11 zł - morusek - ok. 20 zł - gumtree - ok. 20 zł Zasponsoruję suni preparat na pchły i kleszce i tabletki na robaki. Quote
E-S Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zadra napisał(a):Zasponsoruję suni preparat na pchły i kleszce i tabletki na robaki. Preparat na pchły i kleszcze już został zasponsorowany: monikapf napisał(a):w takim razie ja opłacę "- preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł" chyba że ktoś już się zdeklarował? wieczorem puszczę przelew więc do wieczora czekam na odpowiedź ladySwallow napisał(a):Dotarła wpłata od monikapf, dziękujemy! Quote
LadyS Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Zadra, potrzebujemy jeszcze czegoś na odrobaczenie - 3xAniprazol - jeśli będziesz w stanie to nam zasponsorować, to będziemy wdzięczne. Quote
sonia71 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Liduśka -obyś nazbierała potrzebne dla ciebie fundusze i za te kilka dni już pojechała do M.-bardzo,bardzo ci tego życzę ...choć może ta moja przechodnia 50-tka i tobie da domek ,bo pierwotnie była dla Kiki-Kika w domku,potem została u Azji-Azja w domku ,teraz jest u ciebie :)Lidka w d.... chociaż ty potrzebujesz troszkę dojścia do siebie bo jesteś mizerniutka po schronie. Quote
zadra Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ladySwallow napisał(a):Zadra, potrzebujemy jeszcze czegoś na odrobaczenie - 3xAniprazol - jeśli będziesz w stanie to nam zasponsorować, to będziemy wdzięczne. Nie ma problemu. Quote
zadra Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dzisiaj padal śnieg.Lidzia tylko wyglądała z budki. Uploaded with ImageShack.us Quote
evel Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zapiszę sobie i ja wątek mikruski. Śliczna jest, pod czujnym okiem Magdy szybko wypięknieje i wyfrunie do domu ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 byłysmy dziś w schronie Lidka wygląda ok, troche sie na poczatku chowała do budy ale pozniej juz z ciekawością nas obserwowała, wygląda lepiej zdecydowanie niz jak była na boksach ogólnych, paulina wrzuci foty tylko nie wiem czy nie jutro po powrocie do lublina;-) wziełyśmy dziś malutkiego białego szczeniaczka, sunię, jej mama trafiła z całym miotem do schroniska, pozostałe rodzenstwo znalazło juz domki, sunia została a jej mama nie chciała jej już karmic tylko ciagle młodą odganiała dość dobitnie hihiih zaliczyłyśmy z sunią weta i jutro wyrusza z ladySwallow do Lublina:-) Quote
LadyS Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Zapraszam na wątek mojej od jutra tymczaski ;) http://www.dogomania.pl/threads/204937 Zaraz foty. Quote
LadyS Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Lidzia dziś najpierw nie chciała wyjść... A potem pokazała się w całej krasie: Quote
E-S Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Do Warszawy jedzie Rita - DS finansuje transport - ale to my musimy ten transport znaleźć ! Mogłaby, a nawet powinna zabrać się z nią Lidka. Wątek Rity: http://www.dogomania.pl/threads/204203-RITA-SZUKAMY-TRANSPORTU-ZAMO%C5%9A%C4%86-WARSZAWA-ruda-gwiazdeczka-jedzie-do-domu. Quote
sonia71 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Liduśka trzymam kciuki żeby udało sie dziewczynom zorganizować twój wyjazd ! Quote
sacred PIRANHA Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 nie wiem bo moj jest w wawie i pozyczony od fundacji tez i jeden lubelskiej fundacji tez i nie moge sciagnac w zaden sposob...a są wsystkie w pruszkowie dokładnie i nikogo nie ma kto by tam podjechał zabrał i podał busem do zamoscia...raczej mi nie pozycza nastepnego jak tych im jeszcze nie oddałam, za co mnie pewnie zabiją.... Quote
Recommended Posts