Jump to content
Dogomania

Minisunia Lidzia vel Abi vel Plamka - już we własnym domku! Po jednym dniu w DT!

Recommended Posts

Posted

w takim razie ja opłacę
"- preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł"
chyba że ktoś już się zdeklarował? wieczorem puszczę przelew więc do wieczora czekam na odpowiedź

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Selenga sunia jest tak do połowy łydki, mysle ze wazy ok 8kg
napewno jest takiej wielkosci, że da sie ją wziąc na ręce i zaniesc gdzies no ale york to to nie jest ze do torebki schowasz;-)
monikapf dziękujemy serdecznie!

Posted

monikapf napisał(a):
w takim razie ja opłacę
"- preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł"
chyba że ktoś już się zdeklarował? wieczorem puszczę przelew więc do wieczora czekam na odpowiedź

Dobrze, w takim razie zaznacz w przelewie, jak możesz.

Posted

Okej, dziękujemy :)

Potrzebujemy deklaracji na następujące wydatki:

- preparat na kleszcze Exspot (nie inny, kleszcze warszawskie gdzieś mają frontline'a i fiprexa) - ok. 15 zł - zadeklarowała sumę monikapf
- Aniprazol x 3 na odrobaczenie - różnie, najlepiej po kosztach - może ktoś ma?
- karma Brit Care Activity All Breed Lamb & Rice 3kg, najlepiej z hurtowni - wieczorem będę prosić znajomą od husky'ch o pomoc w tej kwestii - w necie ok. 50 zł, w hurtowni nieco taniej

W drugiej kolejności do opłacenia będą wyróżnione ogłoszenia:
- allegro - 20 zł
- alegratka - ok. 11 zł
- morusek - ok. 20 zł
- gumtree - ok. 20 zł

Posted

słuchajcie ma bardzo ważne pytanie
po pierwsze skąd jesteś ciotko co będziesz jechac do Kołbieli?kiedy dokładnie bedziesz jechac wiesz juz? czy bedziesz tego dnia mobilna i czasowo wydolna czy np tylko przejezdzasz przez zamosc?czy chcesz zeby sunia jechala w klatce? czy tego samego dnia wracasz z powrotem (albo w najblizszych dniach i moglabys ta kaltke przetrzymac i przywiezc z powrotem)
musze to wiedziec zeby sie zorganizowac tutaj na miejscu bo okazalo sie ze zostaje aktualnie bez auta i nie wiadomo kiedy je bede miec (aktualne wstawiamy do komisu a kupimy nastepne dopiero jak to sie sprzeda)

Posted

Do domu trafiła Azja, dzięki czemu sonia71 50 zł poświęcone na Azję przekazała na beżową Lidkę. Dzięki temu mamy na karmę!

- badania krwi - max 40 zł

- allegro - 20 zł
- alegratka - ok. 11 zł
- morusek - ok. 20 zł
- gumtree - ok. 20 zł

Posted

ladySwallow napisał(a):
Do domu trafiła Azja, dzięki czemu sonia71 50 zł poświęcone na Azję przekazała na beżową Lidkę. Dzięki temu mamy na karmę!

- badania krwi - max 40 zł

- allegro - 20 zł
- alegratka - ok. 11 zł
- morusek - ok. 20 zł
- gumtree - ok. 20 zł

Zasponsoruję suni preparat na pchły i kleszce i tabletki na robaki.

Posted

zadra napisał(a):
Zasponsoruję suni preparat na pchły i kleszce i tabletki na robaki.

Preparat na pchły i kleszcze już został zasponsorowany:

monikapf napisał(a):
w takim razie ja opłacę

ladySwallow napisał(a):
Dotarła wpłata od monikapf, dziękujemy!

Posted

Liduśka -obyś nazbierała potrzebne dla ciebie fundusze i za te kilka dni już pojechała do M.-bardzo,bardzo ci tego życzę ...choć może ta moja przechodnia 50-tka i tobie da domek ,bo pierwotnie była dla Kiki-Kika w domku,potem została u Azji-Azja w domku ,teraz jest u ciebie :)Lidka w d.... chociaż ty potrzebujesz troszkę dojścia do siebie bo jesteś mizerniutka po schronie.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Zadra, potrzebujemy jeszcze czegoś na odrobaczenie - 3xAniprazol - jeśli będziesz w stanie to nam zasponsorować, to będziemy wdzięczne.

Nie ma problemu.

Posted

byłysmy dziś w schronie
Lidka wygląda ok, troche sie na poczatku chowała do budy ale pozniej juz z ciekawością nas obserwowała, wygląda lepiej zdecydowanie niz jak była na boksach ogólnych, paulina wrzuci foty tylko nie wiem czy nie jutro po powrocie do lublina;-)
wziełyśmy dziś malutkiego białego szczeniaczka, sunię, jej mama trafiła z całym miotem do schroniska, pozostałe rodzenstwo znalazło juz domki, sunia została a jej mama nie chciała jej już karmic tylko ciagle młodą odganiała dość dobitnie hihiih
zaliczyłyśmy z sunią weta i jutro wyrusza z ladySwallow do Lublina:-)

Posted

nie wiem bo moj jest w wawie i pozyczony od fundacji tez i jeden lubelskiej fundacji tez i nie moge sciagnac w zaden sposob...a są wsystkie w pruszkowie dokładnie i nikogo nie ma kto by tam podjechał zabrał i podał busem do zamoscia...raczej mi nie pozycza nastepnego jak tych im jeszcze nie oddałam, za co mnie pewnie zabiją....