Amanita Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mopeczko jesteś piękną królewną, a królewny siedzą na 1;) Quote
BoWa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Może znalazłby się domek tymczasowy dla Mopci- to taka śliczna sunia i niewielka. Ja mogę wspomóc Mopcię finansowo. Quote
ronja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 tylko kto ja przyjmie?u nas tymczasy pozajmowane... Quote
D0minika Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wydaje mi się ze Mopcia musiałaby iść na tymczas bez innych psów, najlepiej na taki gdzie miałaby dużo spokoju, gdzie tymczasowi właściciele mieliby dla niej dużo czasu. A wiadomo jak jest, kazdy ma swoje obowiązki :( Chociaż może nie musi mieć aż takich "komfortów", ja psychologiem psim nie jestem :lol: Quote
malagos Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 czyli mogę tu napisać wszystko to co u Juzaczki...kurcze.:cool1: Quote
BoWa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mopciu pokaz się, może ktoś moze dać domek tymczasowy suczce? Ona jest nieduża i taka oryginalna uszatka ! Quote
BoWa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mopeczko, biegnij na pierwszą stronę !Taka biedna, wystraszona sunia, niech znajdzie troskliwy dom! Quote
BoWa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mopciu, Józia znalazla dom, teraz na Ciebie kolej....biegnij po domek ! Może spróbujmy ją uratować? W schronie zdziczeje do końca! Quote
ronja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Mopciu bądź następna w kolejce po domek Quote
konisia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='D0minika']Wydaje mi się ze Mopcia musiałaby iść na tymczas bez innych psów, najlepiej na taki gdzie miałaby dużo spokoju, gdzie tymczasowi właściciele mieliby dla niej dużo czasu. A wiadomo jak jest, kazdy ma swoje obowiązki :( Chociaż może nie musi mieć aż takich "komfortów", ja psychologiem psim nie jestem :lol:[/quote] Wydaje mi się D0miniko, że jednak masz rację. Jeśli rzeczywiście jest taka wystarszona to domek bez piesków potrzebny. Quote
D0minika Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nooo... to szukamy tymczasu bez piesków dla ślicznoty :loveu: Quote
Amanita Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No to Mopeczko wskakuj na 1 i szukamy dalej! Quote
halbina Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A wieczorkiem... znów na górę! Mopcia potrzebuje domku, najlepiej bez innych psów! Quote
esperanza Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mopcia nadal smutna siedzi w boksie :-( Nic się praktycznie nie zmieniło. Quote
D0minika Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mopcia smutasie leć do góry po domek! Quote
Recommended Posts