Jump to content
Dogomania

Mopcia(Ostrów Maz.) wreszcie na swojej własnej kanapie!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoWa']Tylko ja Cię odwiedzam, malutka...trzymaj się !
Zróbcie coś dla niej Cioteczki, ja jestem od Waszego schronu 500 km.... proszę...[/quote]

Ja też odwiedzam:cool3:

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staram się Mopcię odwiedzać w schronisku, ale ostatnio, z powodu mojego osobistego "wychodzenia z bezdomności" i ogólnej trudnej sytuacji, jeżdżę tam bardzo rzadko. :-(
Mam nadzieję, że już niedługo sytuacja się unormuje i uda nam się pannicę ucywilizować. Jeszcze raz ponawiam apel sprzed kilkunastu postów: czy ktoś może się włączyć w pomoc Mopci i pomóc w jej umieszczeniu w hotelu-u behawiorysty?

Posted

i potrzebne zdjecia! Mozna ją siłą wyciagnać na zewnątrz? czy sa zęby w robocie? Jak ona by zareagowała na przymusowy spacer? Kurcze, może ona taka dzika, bo nikt jej nie próbował wyciagnać "ze skorupy" :cool1:

Posted

W wątku schroniskowym jest juz dużo nowych zdjęć, ale nie ma Mopci...ani Gumisi...Ale moze dziewczyny robiły zdjęcia tylko nowych psów i szczeniaków :cool1:

Posted

Niestety nie mam zdjęć Mopci ani Gumisi. Ona nie wychodzi jak ja przyjeżdżam :shake: Zresztą tym razem byłam bardzo krótko i skupiłam się na tym, żeby się zorientować kto przybył. Ale wiem, że panowie w schronisku planują zrobić kąpiel jej i Szamanowi jak już będzie cieplej. Nie wiem tylko czy to dla niej nie będzie zbyt duży stres?

Posted

Rzeczywiście, moze to ogromnie przezyć, bo nie wydaje mi sie, by panowie się cackali z psem....:cool1:
Jak tu mozna pomóc? Kurcze, dom z ogrodem i buda, obserwacja, dużo miłosci i pieszcot...

Posted

Mopciu uśmiechnij się ! Cioteczki , Mopcia prosi o chwilę zainteresowania !
Im dłużej siedzi sama tym bardziej dziczeje, ona już nie może czekać!

Posted

[B]Ludzie, popatrzcie na tego psa! ona ma wyrok dożywocia !
Za co? Mopcia się boi- czy dlatego ma do końca swoich dni siedzieć w schronie, bez żadnej nadziei?
[/B]
Nikt nie zainteresuje się psem, który ma notatkę "agresywny", a to nieprawda!