ma_ruda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='GoWa']Tylko ja Cię odwiedzam, malutka...trzymaj się ! Zróbcie coś dla niej Cioteczki, ja jestem od Waszego schronu 500 km.... proszę...[/quote] Ja też odwiedzam:cool3: Quote
Fela Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Staram się Mopcię odwiedzać w schronisku, ale ostatnio, z powodu mojego osobistego "wychodzenia z bezdomności" i ogólnej trudnej sytuacji, jeżdżę tam bardzo rzadko. :-( Mam nadzieję, że już niedługo sytuacja się unormuje i uda nam się pannicę ucywilizować. Jeszcze raz ponawiam apel sprzed kilkunastu postów: czy ktoś może się włączyć w pomoc Mopci i pomóc w jej umieszczeniu w hotelu-u behawiorysty? Quote
BoWa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Czy Mopcia siedzi sama w kojcu? Może jakby była z jakimś kontaktowym psem, to by sie przy nim nauczyła odwagi do człowieka? Quote
gdgt Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 A czy coś wiadomo o Mopci? ile ma lat i jak się zachowuje? CZy Mopcię mozna nazwać briardem? Quote
malagos Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 i potrzebne zdjecia! Mozna ją siłą wyciagnać na zewnątrz? czy sa zęby w robocie? Jak ona by zareagowała na przymusowy spacer? Kurcze, może ona taka dzika, bo nikt jej nie próbował wyciagnać "ze skorupy" :cool1: Quote
esperanza Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja nie wiem, jak sie teraz zachowuje, ale wcześniej zęby ze strachu były, gdy ktoś ja próbował dotknąć, a ona nie mogła uciec. Mopcia sięga do kolana. Quote
BoWa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Mopcia tak długo już czeka na nasza pomoc.... sprobujmy zrobić dla niej choć trochę.... Quote
BoWa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Podniosę, wierzę,że jej się uda....Pomóżcie jej , bardzo proszę ..... Quote
BoWa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mopeczko, dalej samotnie siedzisz w klatce...zróbmy coś dla niej, proszę... Quote
BoWa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry psinko, dziś niedziela, może ktoś cię odwiedzi.... Quote
malagos Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ciekawe, czy dziewczyny, które były ostatnie w schronisku (Lika i p. Danusia) coś wiecej powiiedzą o suni? Quote
Fela Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Lika zrobiła nowe zdjęcia, na pewno je zamieści jak tylko złapie chwilę oddechu Quote
malagos Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 W wątku schroniskowym jest juz dużo nowych zdjęć, ale nie ma Mopci...ani Gumisi...Ale moze dziewczyny robiły zdjęcia tylko nowych psów i szczeniaków :cool1: Quote
lika Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Niestety nie mam zdjęć Mopci ani Gumisi. Ona nie wychodzi jak ja przyjeżdżam :shake: Zresztą tym razem byłam bardzo krótko i skupiłam się na tym, żeby się zorientować kto przybył. Ale wiem, że panowie w schronisku planują zrobić kąpiel jej i Szamanowi jak już będzie cieplej. Nie wiem tylko czy to dla niej nie będzie zbyt duży stres? Quote
malagos Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Rzeczywiście, moze to ogromnie przezyć, bo nie wydaje mi sie, by panowie się cackali z psem....:cool1: Jak tu mozna pomóc? Kurcze, dom z ogrodem i buda, obserwacja, dużo miłosci i pieszcot... Quote
BoWa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ona nie wychodzi z budy ? A czy jeszcze jest , ktoś ją widział, w jakim jest stanie,czy jest zdrowa? Quote
BoWa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mopciu uśmiechnij się ! Cioteczki , Mopcia prosi o chwilę zainteresowania ! Im dłużej siedzi sama tym bardziej dziczeje, ona już nie może czekać! Quote
BoWa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [B]Ludzie, popatrzcie na tego psa! ona ma wyrok dożywocia ! Za co? Mopcia się boi- czy dlatego ma do końca swoich dni siedzieć w schronie, bez żadnej nadziei? [/B] Nikt nie zainteresuje się psem, który ma notatkę "agresywny", a to nieprawda! Quote
Recommended Posts