otita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Podniosę Maxika i przy okazcji poproszę: Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: Quote
Kocurek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Maksiulku wskakuj na pierwsza....Przeciez musi byc gdzies ten Twoj ludzik wreszcie... Quote
azalia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Gdzie ten ludzik,ludziku,zabierz wreszcie Maksiulka kochanego do swojego domku. Quote
monikab Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 bez zmain,zzył się bardzo z dotychczasową opiekunką,jest grzeczny,kontaktowy a domu nie widać.Ani jednego telefonu w jego sprawie-okropność Quote
otita Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 monikab napisał(a):Ani jednego telefonu w jego sprawie-okropność Aż trudno uwierzyć! monikab napisał(a):bez zmain,zzył się bardzo z dotychczasową opiekunką,jest grzeczny,kontaktowy a domu nie widać. A może już nie chcą się rozstawać? Quote
EVA2406 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 otita napisał(a):Aż trudno uwierzyć! A może już nie chcą się rozstawać? I to byłaby najlepsza informacja :) Quote
feliksik Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 zapraszamy serdecznie na bazarek dla Paluszka, potrąconego, połamanego i z chorobą Perhesa - wątek w moim banerku. http://www.dogomania.pl/threads/209399-Ba%C5%9Bnie-wielkiego-ekranu-na-DVD-%E2%80%93-dla-Paluszka.-Bazarek-do-dnia-17.06.2011?p=17050296 Quote
Kocurek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Pokazuj sie Maxiku:)Az dziw bierze ,ze nikt nie chce takiego uroczego psiaka...:( Quote
Igam Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Przepraszam za OT, ale sytuacja naprawdę tragiczna - Przytulisko Znajdki musi się do 28 czerwca wyprowadzić z wynajmowanej posesji!!! http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28 Każda pomoc potrzebna Quote
Monday Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 zobaczyłam najpierw zdjęcia Maxa, a teraz znalazłam wątek. Będę ogłaszać psiaka regularnie, aż znajdzie dom!!!! (tzn na pewno przez 2 miesiące, później to nie wiem co będzie, bo się rozdwoję (dosłownie :evil_lol:) ) Później pozwolę sobie wkleić tutaj pełny tekst i lekko poprzerabiane zdjęcia (wyostrzone, wykadrowane, tyle na ile umiałam), bo może ktoś pomoże ogłaszać - a takie gotowce są bardzo cenne :) (jak się komuś oczywiście będzie podobało to proszę sobie brać) Quote
Igam Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Super Monady :) Maksio z pewnością zasługuje na Najlepszy Domek! Quote
Monday Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Igam :) Ty tutaj....:) A jak Twój Maksio - Dodek??? Podczytuję jego psie życie!!! Fajnie chłopak trafił. Poczytam później gdzie się na wakacje wybieracie, bo wiem, że plany od samego początku były pod niego ustawiane....i pamiętam jak się bałaś jak się jego pierwsza właścicielka odezwała...ech....chwile strachu, a teraz Maks ma wspaniały dom!!! Ten mały Maksik też go znajdzie. Zobaczycie - tylko chwilę trzeba go intensywnie poogłaszać. Zrobię mu anonse radomskie - bez zdjęcia. Może ktoś się odezwie. Quote
Kocurek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Oj oby...Maxiu juz dlugo czeka na swoj wlasny domek.... Quote
Monday Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [FONT=Corbel, sans-serif]Zgadnijcie co można wywalić na śmietnik????[/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]No cóż, osobiście widziałam już małe kocię zawinięte w gazetę i wrzucone do wielkiego kubła, ale teraz dwaj chłopcy z domu dziecka znaleźli psa, wyrzuconego zwyczajnie na śmietnik. Aż strach wyrzucać śmieci, co jeszcze będzie można tam znaleźć?[/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]Max, bo tak został nazwany ok 1,5 roczny, 7kg piesek, był pozostawiony w pudełku po butach obwiązanym sznurkiem. Jego stan był fatalny: zapchlony, brudny i niemiłosiernie wygłodzony!!! Gdyby nie ci dwaj chłopcy, to w męczarniach by po prostu umarł.[/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]Chłopcy jak potrafili, tak się nim opiekowali. Ale ich ktoś pokochał - znaleźli dom, jednak pomimo próśb nowi rodzice nie chcieli zabrać psa. [/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]Max nie miał się gdzie podziać, był przeganiany, kopany i obrzucany czym popadnie. Dlatego trafił awaryjnie do domu tymczasowego, który lada dzień będzie musiał opuścić. [/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]Max PILNIE musi znaleźć nowych ludzi, którzy zechcą go pokochać. To bardzo fajny i kontaktowy pies. Uwielbia obecność człowieka obok siebie. Dobrze toleruje towarzystwo innych czworonogów, potrafi chodzić na smyczy, a pozostawiony w domu grzecznie czeka na powrót człowieka. Jest to taka mała ufająca człowiekowi kruszynka, po prostu piesek do kochania!!![/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]Max znajduje się w Radomiu, możemy pomóc w zawiezieniu go do nowego domu. Pomożemy również w kastracji Maxa jeżeli będzie taka potrzeba.[/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]tel: 509 285 517[/FONT] [FONT=Corbel, sans-serif]email: m[email protected][/FONT] Quote
paulinken Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dodałam Maxa na nowy portal: http://psieadopcje.pl/adoptuj/195-radom/86-may-max-uratowany-przez-dzieci.html Quote
azalia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Monday,dobry tekst,na zdjeciach Maxio śliczny,mam nadzieję,że komuś skradnie serce. Quote
Recommended Posts