Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podniosę Maxika i przy okazcji poproszę:
Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monikab napisał(a):
Ani jednego telefonu w jego sprawie-okropność

Aż trudno uwierzyć!

monikab napisał(a):
bez zmain,zzył się bardzo z dotychczasową opiekunką,jest grzeczny,kontaktowy a domu nie widać.

A może już nie chcą się rozstawać?

Posted

zobaczyłam najpierw zdjęcia Maxa, a teraz znalazłam wątek.
Będę ogłaszać psiaka regularnie, aż znajdzie dom!!!! (tzn na pewno przez 2 miesiące, później to nie wiem co będzie, bo się rozdwoję (dosłownie :evil_lol:) )

Później pozwolę sobie wkleić tutaj pełny tekst i lekko poprzerabiane zdjęcia (wyostrzone, wykadrowane, tyle na ile umiałam), bo może ktoś pomoże ogłaszać - a takie gotowce są bardzo cenne :) (jak się komuś oczywiście będzie podobało to proszę sobie brać)

Posted

Igam :) Ty tutaj....:)
A jak Twój Maksio - Dodek??? Podczytuję jego psie życie!!! Fajnie chłopak trafił.
Poczytam później gdzie się na wakacje wybieracie, bo wiem, że plany od samego początku były pod niego ustawiane....i pamiętam jak się bałaś jak się jego pierwsza właścicielka odezwała...ech....chwile strachu, a teraz Maks ma wspaniały dom!!!

Ten mały Maksik też go znajdzie. Zobaczycie - tylko chwilę trzeba go intensywnie poogłaszać.
Zrobię mu anonse radomskie - bez zdjęcia. Może ktoś się odezwie.

Posted

[FONT=Corbel, sans-serif]Zgadnijcie co można wywalić na śmietnik????[/FONT]
[FONT=Corbel, sans-serif]No cóż, osobiście widziałam już małe kocię zawinięte w gazetę i wrzucone do wielkiego kubła, ale teraz dwaj chłopcy z domu dziecka znaleźli psa, wyrzuconego zwyczajnie na śmietnik. Aż strach wyrzucać śmieci, co jeszcze będzie można tam znaleźć?[/FONT]

[FONT=Corbel, sans-serif]Max, bo tak został nazwany ok 1,5 roczny, 7kg piesek, był pozostawiony w pudełku po butach obwiązanym sznurkiem. Jego stan był fatalny: zapchlony, brudny i niemiłosiernie wygłodzony!!! Gdyby nie ci dwaj chłopcy, to w męczarniach by po prostu umarł.[/FONT]
[FONT=Corbel, sans-serif]Chłopcy jak potrafili, tak się nim opiekowali. Ale ich ktoś pokochał - znaleźli dom, jednak pomimo próśb nowi rodzice nie chcieli zabrać psa. [/FONT]
[FONT=Corbel, sans-serif]Max nie miał się gdzie podziać, był przeganiany, kopany i obrzucany czym popadnie. Dlatego trafił awaryjnie do domu tymczasowego, który lada dzień będzie musiał opuścić. [/FONT]
[FONT=Corbel, sans-serif]Max PILNIE musi znaleźć nowych ludzi, którzy zechcą go pokochać. To bardzo fajny i kontaktowy pies. Uwielbia obecność człowieka obok siebie. Dobrze toleruje towarzystwo innych czworonogów, potrafi chodzić na smyczy, a pozostawiony w domu grzecznie czeka na powrót człowieka. Jest to taka mała ufająca człowiekowi kruszynka, po prostu piesek do kochania!!![/FONT]

[FONT=Corbel, sans-serif]Max znajduje się w Radomiu, możemy pomóc w zawiezieniu go do nowego domu. Pomożemy również w kastracji Maxa jeżeli będzie taka potrzeba.[/FONT]

[FONT=Corbel, sans-serif]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]

[FONT=Corbel, sans-serif]tel: 509 285 517[/FONT]
[FONT=Corbel, sans-serif]email: m[email protected][/FONT]