Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
A ja chciałam zapytać, czy Maxio ma jakieś ogłoszenia?

Ja zrobiłam mu troszkę ogłoszeń, poza tym 17 marca bodajże dostał w prezencie cały pakiet.
Niestety bez odzewu póki co.
Ci ludzi chyba oczu nie mają....no strasznie Maxiu mi leży na sercu.
Trzeba będzie znowu niedługo zabrać się za ogłoszenia albo mu wykupić pakiecik.

Posted

grzenka napisał(a):
Ja zrobiłam mu troszkę ogłoszeń, poza tym 17 marca bodajże dostał w prezencie cały pakiet.
Niestety bez odzewu póki co.
Ci ludzi chyba oczu nie mają....no strasznie Maxiu mi leży na sercu.
Trzeba będzie znowu niedługo zabrać się za ogłoszenia albo mu wykupić pakiecik.

CatAngel robi pakiety 130 szt za 15 zł. Kasa idzie na pomoc bezdomnym kotom, więc mogę wesprzeć Maxia i koty i za sponsorować ten pakiet.Tylko ktoś musi dać tekst i podać kontakt.

Posted

EVA2406 napisał(a):
CatAngel robi pakiety 130 szt za 15 zł. Kasa idzie na pomoc bezdomnym kotom, więc mogę wesprzeć Maxia i koty i za sponsorować ten pakiet.Tylko ktoś musi dać tekst i podać kontakt.

Ja mu robiłam trochę ogłoszeń mając taki tekst:
"Max został znaleziony przez dwóch chłopców z domu dziecka na śmietniku w kartonie po butach obwiązanym sznurkiem.Był wygłodzony,zapchlony,zabiedzony.Gdyby nie dzieci umarłby.
Niestety, w tej chwili nie ma się gdzie podziać,jest przeganiany,kopany,obrzucany czym popadnie,straszony.Póki co znalazł schronienie na kilka dni, co będzie dalej?
Maxiu jest psem o wadze ok 7 kg,nie urośnie większy,ma mniej niż 1,5 roku maksymalnie.Jest dłuższy na dość proporcjonalnych łapkach,taki w typie jamnikowatym choć z tą rasą nie ma za wiele wspólnego.Bardzo ładnie chodzi na smyczy,jest bezkonfliktowy,nie niszczy w domu,jest bardzo grzeczny. Uwielbia być w towarzystwie ludzi,jest przemiłym i przesympatycznym psiakiem,uwielbia być głaskany i przytulany.Tak pozornie niewiele potrzeba mu do pełni szczęścia....
Kontakt:
509-285-517

Posted

bardzo dziękuje wszystkim za pomoc w szukaniu domu Maxiowi,on jest taki uroczy,az dziwne ze nie podbił jeszcze czyjegoś serca.Max jest bardzo słuchany,jest grzeczny,nie skamle,nie skowycze,gsy zostaje w domu,przywiązał się do opiekunki,trzeba jak najszybciej znalezc mu dom,odpowiedzialny,który go nie skrzywdzi,Nam non stop przybywa psów zamaist ubywać,od 3 dni jestem posiadaczka kolejnej bidy....a'la pudla miniaturowego,o wadze niespełna 3kg...ręce opadają.....