Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chłopak nadal bez domu,choc na chwilę obecną nie jestem pewna i dt chyba tez nie czy tak naprawdę chce go oddać.Tak jak pisałam kobieta która się nim zajmuje to anioł,mały jest rozpieszczany,przytulany,kochany,codziennie wołowika z marchewką albo serce wołowe,regularnie odrobaczany,zaszczepiony,zabezpieczany przed kleszczami,wyprowadzany na smyczy na długie spacery,Pani jest bardzo z nim związana i kazdego psa któremu pomaga chciałaby zostawić.Moze zapytam raz jeszcze i ewentualnie w ogłoszeniach wstawi się jej numer telefonu.

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień

Posted

Jeśli dobrze zrozumiałam, to pani ma dwa psy, a Maxiu jest trzeci. To w koncu nie tak duzo. Miałam trzy psy, mozna dać rade nawet ze spacerami, ale to oczywiście juz jest wiekszy wysiłek.
Pytanie brzmi, czy pani zatrzymuje Maxia czy oddaje do adopcji? Dobrze byloby, gdyby to było jasne, bo wydaje mi sie, że takiej jasności nie ma.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...