Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monia3a']
[URL="http://img689.imageshack.us/i/1002995z.jpg/"][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/6625/1002995z.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
To najlepsze :cool3::evil_lol:

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:eviltong:"ZAKOCHANA PARA JACEK I BARBARA" :eviltong:

czasem im się zdarza tak właśnie spać nie jest to codzienny widok ale bywa :lol: na ogół w pracy razem gnieżdżą się pod stołem :roll:

Posted

Iwo wita :) i szuka stałego domku :)

Dziś na spacerze pod kioskiem -nie z piwem :eviltong:-tylko świeżutką prasą bo u nas to już tradycja,że kupujemy sobotnie wydanie Kuriera Porannego spotkałem owczarka niemieckiego długowłosego z czarnym pyskiem OLBRZYMA więc nabrałem powietrza by wyglądać na większego :razz: i burknąłem ostro na niego, Duża od razu mówi "ći" owczarek mnie zlekceważył a mi pozostało schować się jak zwykle za dużą :-( Olbrzym poszedł sobie nie wzruszony.Lola mimo ,że jest bardzo towarzyska nie przywitała się z kolesiem tylko stała wiernie przy mym boku :loveu:
Widzę,że duża upubliczniła nasze fotki :angryy: bez naszej wiedzy :angryy: no nic porozmawiam z nią potem :mad:
Lolka ma teraz dłuższą czuprynę,która spada jej na oczy jak nie ma kucyka no i dzięki LENISTWU dużej Lolusia nabiła sobie guza :angryy: biegła podskakując jak to ona ma w zwyczaju (każdy kto ja nie zna myśli,że zrobiła sobie coś w łapkę -ten typ tak ma ,że robi rowerek) i jak nie rąbnie w słup aż upadła z wrażenia duża w śmiech ja na dużą :angryy: gotów jestem ją udusić swoimi łapkami a Lolusia wstała otrzepała się i dalej do przodu w podskokach pobiegła :crazyeye:
O Boże gdzie ja trafiłem :roll:
Mimo,że są trochę zwariowani to i tak ich kocham :loveu: a oni mnie :loveu: po cichu Wam powiem,że duży jak coś tylko robi do jedzenia zawsze mi się jakiś lepszy kąsek trafia jak duża nie widzi ;)

Posted

[quote name='jolasek']Cudowna rodzinka, aż mam cichutką nadzieję, że Iwo zostanie w niej na dłużej. W końcu przecież jest zakochany w Lolce Polce.[/QUOTE]
o tym samym pomyślałam

Posted

[quote name='psi']Któż to wie jak będzie na razie nadal szuka domku :)[/QUOTE]

Bierzcie pod uwagę fakt, że w życiu miłość jest najważniejsza. Tak mówią mądre głowy.

Posted

Praz trafiłam na Twój wątek Iwo i jestem zachwycona:loveu: Masz talent, jesteś śliczny i na dodatek, jak twierdzisz grzeczny - po prostu ideał :)
Będę zaglądała tu częściej:cool3:

Posted

Iwo wita :) i szuka swojego stałego domku :)

No i wyszło szydło z worka wcale taki grzeczny to ja nie jestem tzn powiem tak aniołkiem nie jestem ale kulturalnym pieskiem ;)
Zdarzył mi się dziś wypadek nasiusiałem przy drzwiach już nie mogłem dłużej wytrzymać i stało się :-( duża oczywiście była zła ale piorunami nie waliła bo to jej wina zasiedziała się przed kompem a ja zapomniałem poprosić,że muszę wyjść.Sprawa ucichla po 5 min jak duża posprzątała to poszliśmy na spacer :lol: a może ja tak zawsze będę robił to wówczas szybciej mnie na spacer weźmie :evil_lol: żartuję oczywiście wiem gdzie mam załatwiać swoje potrzeby.
Dziś nakrzyczałem na Lolkę Plolke bo wariatka latała za piłką no i parę razy przebiegła po mnie :angryy: tak jak bym był ratlerkiem mało widocznym kurduplem.Lolka jak się bawi to świat nie istnieje dla niej tylko ONA i PIŁKA, szalona suczka z niej :roll: Trudno czasem ją zrozumieć i ogarnąć :shake:
Ja bawić się nie lubię tzn biegać bez sensu za piłką czy innymi dziwnymi przedmiotami,ożywiam się jak słyszę,że zaraz będzie żarełko :razz: a tak to śpię i przemieszczam się z kanapy na łóżko dużych i z powrotem na kanapę-mówiłem już,że ze mnie jest 10kg leniuszek i nie lubię marnować energii :-P

Posted

Iwusio ma już cudowny domek, tylko Duzi nie chcą tego przyznać ani przed psami, ani przed sobą;). Niech im będzie, dajmy im poudawać jeszcze troszkę, że chcą byś zmienił domek, ale jak się taki rzeczywiście trafi, to dopiero będzie tragedia:evil_lol:.
Przerabiałam to:cool1:.

Posted

Obawiam się psi, że bedzie tak jak zwykle... Iwo jest bezpieczny, więc po co zaglądać... lepiej pospamować wątki i podrzucic link. Tak mi się wydaje... może jeszcze kogoś o banerek poprosić, taki z przekierowaniem do wątku?

Posted

[quote name='psi']Czy zagląda tu ktoś spoza podlaskiego?
Może powinnam Iwo umieścić na ogólnym?[/QUOTE]

No wrzucanie na podlaskim ma to do siebie, ze zaglądają tu z ....podlaskiego :)

Ale nie ma co się martwić. Adopcje do domów dogomaniackich - w sensie przez samo dogo, jest rzadkością. Bardziej chodzi o przepływ informacji.

Posted

[quote name='karina1002']Wrzuciłam na wątek Fidżi z prośbą do magolka (bądź kogoś innego, kto potrafi :) ), żeby zrobiła bannerek.

A Witalis ma ogłoszenia gdzieś ?[/QUOTE]

Dziękuję
Tak ogłaszam go na rożnych portalach
A moje pytanie było tak z ciekawości bo Iwo ma dużo wejść :)

Posted

Może taki bannerek się przyda:

[url=http://www.dogomania.pl/threads/203767-Iwo-%28schroniskowy-Witalis%29-szuka-DS][img]http://i51.tinypic.com/w5k4i.jpg[/img][/url]

Guest monia3a
Posted

Działa, działa, normalnie otwiera się wątek Iwo :)

Śliczny banerek :) ja już niestety mam dwa banerki i więcej wstawić nie mogę :shake:

Posted

[quote name='monia3a']Działa, działa, normalnie otwiera się wątek Iwo :)

Śliczny banerek :) ja już niestety mam dwa banerki i więcej wstawić nie mogę :shake:[/QUOTE]

Bo wywaliłam Siwą i Dakotę :)