Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Widzę, że Ula się jeszcze nie pochwaliła :o
Więc napiszę tylko, że IWO jest od wczoraj w DS :multi: więcej napisze psi nie odbiorę jej tej ważnej chwili ;)

Posted

monia3a napisał(a):
Widzę, że Ula się jeszcze nie pochwaliła :o
Więc napiszę tylko, że IWO jest od wczoraj w DS :multi: więcej napisze psi nie odbiorę jej tej ważnej chwili ;)

:crazyeye:Co? !

Posted

:multi:Iwo znalazł swój wymarzony domek:multi:

Duzi przyjechali po niego razem przywitał się ładnie (a nie tak jak zwykle leżąc na kanapie i podnosząc jedno ucho i otwierając jedno oko :eviltong:) wylizał rękę dużego poprzytulał się do dużej CUDNY był widok,spisaliśmy co trzeba daliśmy buziaka na drogę, smutno w sercu się zrobiło :-( ale i radość,że udało mu się odmienić życie ;)
Będziemy w kontakcie z Iwcio.
Zawsze będzie w naszych sercach :loveu: mały człowiek pyta o niego więc mówię,że jest w nowym domku i niedługo go odwiedzimy.Lola też trochę zagubiona chodzi szuka ale pewnie to szybko minie.
Pifko to fajny psiak mam nadzieję,że będzie szczęśliwy w nowym domku i da dużo radości swoim nowym DUŻYM :)

Posted

och jakie szczęśliwe zakończenie:)Życzę Ci Iwciu dużo,dużo szczęścia w nowym domku!!!
Wątku brakować będzie mi bardzo, bo czytało się go dzięki DUŻEJ, jak ciekawą książkę!!!

Posted

O jej...
Wchodzę czytam, Iwco ogolony prezentuje się jak młody bóg a tu za chwilę, że Iwo w nowym domu, ma nowych dużych!!
No to gratuluję i dużym fajnego psiaka i Iwo też gratuluję nowych dużych.
Tylko szkoda, że historia już się skończyła bo bardzo fajnie się czytało.

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc przy adopcji Iwo :)

Ciesze się,że podobały się historyjki Iwcia :)

Wieści z DS:
Wszystko OK :multi: Iwo-Piwo spał z dużymi w łóżku :loveu: pokazuje brzucha,jest posłuszny i grzeczny oczywiście koczuje na kanapie ;) apetyt dopisuje :loveu: (suchego nie tyka tylko mięsko z makaronikiem :evil_lol:) wlazł na parapet ale Duża powiedziala NIE WOLNO i od razu posłuchał-mówiłam,że to bardzo grzeczny chłopak :loveu:

Guest monia3a
Posted

Miłe dla ucha wiadomości. Trzymam kciuki za Iwcia.

Posted

gawronka napisał(a):
wspaniałe wieści:multi:A jak Ula się trzyma :evil_lol:

smutek,że już go nie mam :( i radość,że znalazł wspaniałych ludzi :)

:loveu:zostanie w moim sercu na zawsze :loveu:

Posted

dreag napisał(a):
O rany:crazyeye:, pięknie:loveu:. To ludzie, o których słyszeliśmy wcześniej?

Tak to była miłość od pierwszego spotkania i Duży również zdeklarowany na maksa :)

Guest monia3a
Posted

Domek naprawdę fajny i elegancki, a Iwo będzie tam idealnie pasował :)

Posted

[quote name='monia3a']Domek naprawdę fajny i elegancki, a Iwo będzie tam idealnie pasował :)

Kto by pomyślał,że chłopak tak wylansuje się :) a niedawno gnił w schronisku :roll: zgadzam się z monia3a domek super :)

Posted

O prosze jakie rewelacyjne wiadomości:multi: zakończenie jak w bajce, ale nie wyobrażam sobie innego Iwo to pies, który chwyta za serce, co widać na wątku. Gdyby Iwo potrafił czytać:cool3:
psi wiem, że pewnie tęsknota doskwiera, ale skoro to wymarzony dom dla Iwo to tylko sie cieszyć i życzyć mu długich lat życia

Posted

asika5 napisał(a):

psi wiem, że pewnie tęsknota doskwiera, ale skoro to wymarzony dom dla Iwo to tylko sie cieszyć i życzyć mu długich lat życia

Dokładnie tak samo myślę :)

Guest monia3a
Posted

Dziś będąc na wizycie przed adopcyjnej dla innego małego psiaka dowiedziałam się, że Pani zastanawiała się nad adopcją Iwo ale nie zdążyła ;)

Posted

monia3a napisał(a):
Dziś będąc na wizycie przed adopcyjnej dla innego małego psiaka dowiedziałam się, że Pani zastanawiała się nad adopcją Iwo ale nie zdążyła ;)

O kurcze czyli Iwcio był zauważalny wśród psiaków :) Pani strata :) Nowa Duża nie odda zapewne :)