buniaaga Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Iwciu w nowym image wyglądasz jak młodziak oj nie opędzisz się teraz chłopie od zaczepek babeczek:) pozdrawiam i ściskam:) Quote
Guest monia3a Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Widzę, że Ula się jeszcze nie pochwaliła :o Więc napiszę tylko, że IWO jest od wczoraj w DS :multi: więcej napisze psi nie odbiorę jej tej ważnej chwili ;) Quote
gawronka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 monia3a napisał(a):Widzę, że Ula się jeszcze nie pochwaliła :o Więc napiszę tylko, że IWO jest od wczoraj w DS :multi: więcej napisze psi nie odbiorę jej tej ważnej chwili ;) :crazyeye:Co? ! Quote
psi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 :multi:Iwo znalazł swój wymarzony domek:multi: Duzi przyjechali po niego razem przywitał się ładnie (a nie tak jak zwykle leżąc na kanapie i podnosząc jedno ucho i otwierając jedno oko :eviltong:) wylizał rękę dużego poprzytulał się do dużej CUDNY był widok,spisaliśmy co trzeba daliśmy buziaka na drogę, smutno w sercu się zrobiło :-( ale i radość,że udało mu się odmienić życie ;) Będziemy w kontakcie z Iwcio. Zawsze będzie w naszych sercach :loveu: mały człowiek pyta o niego więc mówię,że jest w nowym domku i niedługo go odwiedzimy.Lola też trochę zagubiona chodzi szuka ale pewnie to szybko minie. Pifko to fajny psiak mam nadzieję,że będzie szczęśliwy w nowym domku i da dużo radości swoim nowym DUŻYM :) Quote
buniaaga Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 och jakie szczęśliwe zakończenie:)Życzę Ci Iwciu dużo,dużo szczęścia w nowym domku!!! Wątku brakować będzie mi bardzo, bo czytało się go dzięki DUŻEJ, jak ciekawą książkę!!! Quote
suślik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 O jej... Wchodzę czytam, Iwco ogolony prezentuje się jak młody bóg a tu za chwilę, że Iwo w nowym domu, ma nowych dużych!! No to gratuluję i dużym fajnego psiaka i Iwo też gratuluję nowych dużych. Tylko szkoda, że historia już się skończyła bo bardzo fajnie się czytało. Quote
psi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Dziękuję wszystkim za pomoc przy adopcji Iwo :) Ciesze się,że podobały się historyjki Iwcia :) Wieści z DS: Wszystko OK :multi: Iwo-Piwo spał z dużymi w łóżku :loveu: pokazuje brzucha,jest posłuszny i grzeczny oczywiście koczuje na kanapie ;) apetyt dopisuje :loveu: (suchego nie tyka tylko mięsko z makaronikiem :evil_lol:) wlazł na parapet ale Duża powiedziala NIE WOLNO i od razu posłuchał-mówiłam,że to bardzo grzeczny chłopak :loveu: Quote
Guest monia3a Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Miłe dla ucha wiadomości. Trzymam kciuki za Iwcia. Quote
gawronka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 wspaniałe wieści:multi:A jak Ula się trzyma :evil_lol: Quote
psi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 gawronka napisał(a):wspaniałe wieści:multi:A jak Ula się trzyma :evil_lol: smutek,że już go nie mam :( i radość,że znalazł wspaniałych ludzi :) :loveu:zostanie w moim sercu na zawsze :loveu: Quote
dreag Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 O rany:crazyeye:, pięknie:loveu:. To ludzie, o których słyszeliśmy wcześniej? Quote
psi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 dreag napisał(a):O rany:crazyeye:, pięknie:loveu:. To ludzie, o których słyszeliśmy wcześniej? Tak to była miłość od pierwszego spotkania i Duży również zdeklarowany na maksa :) Quote
Guest monia3a Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Domek naprawdę fajny i elegancki, a Iwo będzie tam idealnie pasował :) Quote
psi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='monia3a']Domek naprawdę fajny i elegancki, a Iwo będzie tam idealnie pasował :) Kto by pomyślał,że chłopak tak wylansuje się :) a niedawno gnił w schronisku :roll: zgadzam się z monia3a domek super :) Quote
kaszanka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 to są szczęśliwe zakończenia :) - Zawsze jest nadzieja. SUPER wieści. Quote
asika5 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 O prosze jakie rewelacyjne wiadomości:multi: zakończenie jak w bajce, ale nie wyobrażam sobie innego Iwo to pies, który chwyta za serce, co widać na wątku. Gdyby Iwo potrafił czytać:cool3: psi wiem, że pewnie tęsknota doskwiera, ale skoro to wymarzony dom dla Iwo to tylko sie cieszyć i życzyć mu długich lat życia Quote
psi Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 asika5 napisał(a): psi wiem, że pewnie tęsknota doskwiera, ale skoro to wymarzony dom dla Iwo to tylko sie cieszyć i życzyć mu długich lat życia Dokładnie tak samo myślę :) Quote
Guest monia3a Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dziś będąc na wizycie przed adopcyjnej dla innego małego psiaka dowiedziałam się, że Pani zastanawiała się nad adopcją Iwo ale nie zdążyła ;) Quote
psi Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 monia3a napisał(a):Dziś będąc na wizycie przed adopcyjnej dla innego małego psiaka dowiedziałam się, że Pani zastanawiała się nad adopcją Iwo ale nie zdążyła ;) O kurcze czyli Iwcio był zauważalny wśród psiaków :) Pani strata :) Nowa Duża nie odda zapewne :) Quote
buniaaga Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 oj okazało się że chłopak rozchwytywany był:) nie dziwię się :) Quote
Recommended Posts