psi Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 gawronka napisał(a):A może jakieś zdjęcia z nowego domku? :cool3: Jak tylko dostanę fotki odraz podrzucę ;) Quote
psi Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Iwo wrócił do Nas. Roznosił nowy domek jak zostawał sam :-( Zawsze miał towarzystwo w schronie i u Nas a w nowym domku ,kiedy Duzi szli do pracy zostawał sam i łobuzował na maksa :mad:. Quote
Vicky62 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Iwo na pewno zadowolony...a Wy nie koniecznie ;-) Quote
buniaaga Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 szkoda,pewnie się Iwcio nudził sami łobuzował. Quote
dreag Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Szybko zrezygnowali... Na tęskonotę potrzeba czasu... Quote
psi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Vicky62 napisał(a):Iwo na pewno zadowolony...a Wy nie koniecznie ;-) Iwo grzeczny :D A my szczęśliwi ,że on jest spokojny i grzeczny ;) Quote
psi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Asia_M napisał(a):Tęskniliście za nim, coooo? ;) Tak jak zapewne wszystkie DT zawsze w sercu zostaje psiak :) Dziś również nic nie nabroił pod nieobecność TŻ :) jest grzeczny i posłuszny :) Quote
Guest monia3a Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ale Damianek się ucieszy, że jego piesek wrócił :) Quote
psi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 monia3a napisał(a):Ale Damianek się ucieszy, że jego piesek wrócił :) Już krzyczy byśmy wracali :D jak powiedziałam,że Iwo wrócił to powiedział SUPER :D Quote
psi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Dziś wracamy do domku (w nocy), urlop się skończył :-( ciekawe jak zareaguje Iwo :roll: może focha strzeli na mnie ,że go oddałam....:mad: Quote
Vicky62 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Na pewno będzie szalał z radości ...koniecznie napisz jak przywitanie wyglądało Quote
psi Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Iwo szalał z radości obskakiwał małego człowieka tycał nosem :loveu: cieszył się strasznie fajnie :) Mi również nie oszczędzał czułości :loveu: Quote
psi Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Duży robi kanapki, pakuje je do torby, chwila chyba coś mu się godzinowo pomyliło to nie ranek tylko noc :-o o Boże co nowego ma mnie spotkać :roll: poszedł.....cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie :roll: TNIEMY komara z Lolką i....no wreście trochę późno, bo to środek nocy i nie ładnie tak budzić dobre duszyczki :mad: ale cóż ....o Boziu kochana mały człowiek na horyzoncie :multi: jak ja się cieszę :multi: wycałowałem Go obskoczyłem, łapeczki swe śmierdzące na szyje mu zarzuciłem (bo to mały człowiek jest :eviltong: więc sięgam) radości nie było końca :loveu: ale ale ktoś tam jeszcze się gramoli to Duża :mad: cholera jak ją zobaczyłem to i złość mi na nią przeszła i też ją wycałowałem i obskoczyłem :loveu: a niech wie,że nie mam żalu i pamiętliwy też nie jestem :eviltong:.Oczywiście spałem na swoim miejscu (na łóżku dużych) było ciaśniej bo duża wróciła ale ja nie wymagający jestem swoje "kosteczki" umiem dopasować do anatomii dużych :lol:. Powiem Wam coś jeszcze ZOSTAJĘ na zawsze u DUŻYCH :multi: mam swój KĄT na ziemi :multi: i kawałek KANAPY :eviltong: obiecali mi,że będą o mnie dbali i kochali i że już mnie nikomu nie oddadzą :loveu: ahhh teraz to już mogę spokojnie iść spać i nie martwić się,że duża znów coś głupiego wymyśli....:mad: Duża na DT się nie nadaje heheheh :eviltong: Quote
Vicky62 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Iwo ...Twoja duża cos jak ja... na DT sie nie nadaje bo jeden,a dokładniej jedna tymczasowiczka została na stałe...jak Ty Iwciu ;-) Quote
buniaaga Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Iwciu jesteś teraz pewnie ogromnie szczęśliwy:)Super gratuluję i cieszę się że masz już najlepszy domek na świecie:) Quote
Guest monia3a Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Wczoraj widziałam się z Iwciem, wogóle nie zmienił się i cały czas był wyluzowany :D Zaczyna już obrastać i wygląda jak wypłosz ;) Quote
psi Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 buniaaga napisał(a):Iwciu jesteś teraz pewnie ogromnie szczęśliwy:)Super gratuluję i cieszę się że masz już najlepszy domek na świecie:) Mam nadzieję,że tak Iwcio myśli i jest z nami szczęśliwy :) Quote
gawronka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ula, czas zmienić zdjęcie w avatarku i do Lolki dodać Iwo :cool3: Quote
Recommended Posts