Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwo wrócił do Nas. Roznosił nowy domek jak zostawał sam :-( Zawsze miał towarzystwo w schronie i u Nas a w nowym domku ,kiedy Duzi szli do pracy zostawał sam i łobuzował na maksa :mad:.

Posted

Vicky62 napisał(a):
Iwo na pewno zadowolony...a Wy nie koniecznie ;-)

Iwo grzeczny :D
A my szczęśliwi ,że on jest spokojny i grzeczny ;)

Posted

Asia_M napisał(a):
Tęskniliście za nim, coooo? ;)

Tak jak zapewne wszystkie DT zawsze w sercu zostaje psiak :)
Dziś również nic nie nabroił pod nieobecność TŻ :) jest grzeczny i posłuszny :)

Guest monia3a
Posted

Ale Damianek się ucieszy, że jego piesek wrócił :)

Posted

monia3a napisał(a):
Ale Damianek się ucieszy, że jego piesek wrócił :)

Już krzyczy byśmy wracali :D jak powiedziałam,że Iwo wrócił to powiedział SUPER :D

Posted

Dziś wracamy do domku (w nocy), urlop się skończył :-( ciekawe jak zareaguje Iwo :roll: może focha strzeli na mnie ,że go oddałam....:mad:

Posted

Iwo szalał z radości obskakiwał małego człowieka tycał nosem :loveu: cieszył się strasznie fajnie :)
Mi również nie oszczędzał czułości :loveu:

Posted

Duży robi kanapki, pakuje je do torby, chwila chyba coś mu się godzinowo pomyliło to nie ranek tylko noc :-o o Boże co nowego ma mnie spotkać :roll: poszedł.....cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie :roll: TNIEMY komara z Lolką i....no wreście trochę późno, bo to środek nocy i nie ładnie tak budzić dobre duszyczki :mad: ale cóż ....o Boziu kochana mały człowiek na horyzoncie :multi: jak ja się cieszę :multi: wycałowałem Go obskoczyłem, łapeczki swe śmierdzące na szyje mu zarzuciłem (bo to mały człowiek jest :eviltong: więc sięgam) radości nie było końca :loveu: ale ale ktoś tam jeszcze się gramoli to Duża :mad: cholera jak ją zobaczyłem to i złość mi na nią przeszła i też ją wycałowałem i obskoczyłem :loveu: a niech wie,że nie mam żalu i pamiętliwy też nie jestem :eviltong:.Oczywiście spałem na swoim miejscu (na łóżku dużych) było ciaśniej bo duża wróciła ale ja nie wymagający jestem swoje "kosteczki" umiem dopasować do anatomii dużych :lol:.
Powiem Wam coś jeszcze ZOSTAJĘ na zawsze u DUŻYCH :multi: mam swój KĄT na ziemi :multi: i kawałek KANAPY :eviltong: obiecali mi,że będą o mnie dbali i kochali i że już mnie nikomu nie oddadzą :loveu: ahhh teraz to już mogę spokojnie iść spać i nie martwić się,że duża znów coś głupiego wymyśli....:mad:
Duża na DT się nie nadaje heheheh :eviltong:

Guest monia3a
Posted

Wczoraj widziałam się z Iwciem, wogóle nie zmienił się i cały czas był wyluzowany :D
Zaczyna już obrastać i wygląda jak wypłosz ;)

Posted

buniaaga napisał(a):
Iwciu jesteś teraz pewnie ogromnie szczęśliwy:)Super gratuluję i cieszę się że masz już najlepszy domek na świecie:)

Mam nadzieję,że tak Iwcio myśli i jest z nami szczęśliwy :)