Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Rozmawiałam na fejsie i nie ma takiej opcji żeby Badyczka oddali. Są w nim zakochani, śpi z nimi w łóżku. Brak czystości zdarzył się tylko raz. Nawet zastanawiają się pańciostwo żeby mu suczkę do towarzystwa dobrać, moją Nikitkę.[/QUOTE]

Wspaniale! Cudownie!:multi:
Badusiu, bądź szczęśliwy w swoim nowym domku, już na zawsze :)
Badusiowi na pewno byłoby weselej z towarzystwem, chyba że by z niego wyskoczył mały zazdrośnik;)

[quote name='_Aga_']Uuuuuuuuu, nie da się zmienić tytułu, nie wiem, czemu..[/QUOTE]

Ostatnio są problemy, możliwe, że Ty też będziesz miała i wtedy trzeba pisać do moda.

Posted

Ponoć baaaardzo starych wątków nie da się poprawić, do moda trzeba pisać
Ale co tam tytuł, i tak najważniejsze, że Badi ma takie szczęście:multi:
To ja już z czystym sumieniem i pełnym spokojem usuwam jego baner z subskrypcji :D

Posted

[quote name='marta0731']Ponoć baaaardzo starych wątków nie da się poprawić, do moda trzeba pisać
Ale co tam tytuł, i tak najważniejsze, że Badi ma takie szczęście:multi:
To ja już z czystym sumieniem i pełnym spokojem usuwam jego baner z subskrypcji :D[/QUOTE]
Osoba która zakładała wątek niech napisze do Maupa4. Ona załatwia szybko.

• 3 weeks later...
Posted

to Badi w nowym domu? nie wierzę! Ale super!!!! i jak tam u nich bo widzę że już połowa miesiąca minęła. A ja wpłaciłam zaległe deklaracje, i jeszcze zalegam jedną. Badi rozliczony?

Posted

Na koncie Badiego z dniem 1 czerwca było 799,69 zł - uzupełniłam rozliczenie na 1 stronie :)

Jeśli coś wpłacałaś xmartix, aga.k to uwzględni :)

Próbowałam kilka razy zmienić tytuł, żeby darczyńcy wiedzieli - niestety nie udało mi się...

I teraz mam pytanie - czy możemy pieniądze Badiego przeznaczyć na inne zwierzaki w potrzebie? Może Odiemu, któremu brakuje deklaracji? Może psiakom z Krzyża, które musimy odpchlić i zabezpieczyć przed kleszczami?

Jeśli wyrazicie zgodę, pieniądze trafią do najbardziej potrzebujących i na pewno rozliczymy tutaj co do złotówki :)

Posted

Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby pieniążki po Badim pomogły innym psiakom. Wstaw może linki do wątku Odiego i psów z
Krzyża to dziewczynom będzie łatwiej podjąć decyzje. Jak dla mnie to można tę kasę podzielić :) :)

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

_Aga_ napisał(a):
Mam nadzieję, że wszystko jest ok, skoro pan Sebusia nie dzwoni ;)

Pomyliłam wątki ;)

Kurcze, i Badi pokazuje różki..

Ale już kiedyś chyba Lilu pisałaś, że on się nie dogaduje z innymi psiakami?

Moja Balbina tak samo, bez smyczy ani rusz.. Rzuca się na inne psy, na ludzi też szczeka...

• 2 months later...