Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalek']cuuudny jest chłopak..
nie rozumiem dlaczego jeszcze nie ma domku.. :([/QUOTE]
Też nie rozumiem...
Może po tych ogłoszeniach coś się zmieni???

LILU - podałam Twój numer w ogłoszeniach.. Pytałam tu na wątku, ale się nie odezwałaś i poszło... Mam nadzieję, że się nie gniewasz, ale Ty wiesz o nim najwięcej...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś to przeżyje.
Z ogłoszeniami jest niestety tak ze później strasznie dużo spamów dostaje. Każda strona ogloszeniowa próbuje te adresy wykorzystać jak sie da i inne wyłapywacze maili mnie zamęczają. A u mnie kazdy mail wysyła powiadomienie smsem na teleon i czasem cały dzień tylko pikanie slychać. ;-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='LILUtosi']Na razie cisza.
Po za tym Bady ma szczepienia p/wściekliźnie aktualne do 20.01.2012.[/QUOTE]
Zaszczep go proszę, daj znać ile to wyjdzie i czy chcesz pieniądze z góry, czy razem z zapłatą za hotel.

Posted

[quote name='LILUtosi']Jak zaszczepie to powiem ile ;-)[/QUOTE]
Ok, dzięki :)
LILU - masz koty? Ciekawi mnie, jak Badi reaguje na nie..

• 4 weeks later...
Posted

_Aga_ wyślij mi na pw tekst do ogłoszeń z telefonem kontaktowym i emailem. Napisz na jakie województwo mają być ogłoszenia i w jakim mieście w tym momencie Badi przebywa ?

Posted

Badi jest pod Wrocławiem w hoteliku..

Tu jest tekst i namiary:

[url]http://tablica.pl/oferta/niesamowity-badi-czeka-w-hotelu-na-nowy-dom--IDCrkb.html[/url]

Posted

W tym tekście jest trochę mało konkretów. Nie ma wieku, wagi, ile ma w kłębie. Czy był kastrowany. Ludzie na to zwracają uwagę. Wydaje mi się, ze warto było by to dopisać.

Posted

[quote name='edek']Ziutko- Wiedźmo dziękuję :) :) Czekam jeszcze na kilka informacji to dopiszę do tekstu i wszystko prześlę :)[/QUOTE]
OK :)
Czekam sobie i klepie psiaki, bo już mam tyle, że się gubię :-o :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']OK :)
Czekam sobie i klepie psiaki, bo już mam tyle, że się gubię :-o :diabloti:[/QUOTE]

Nie dziwię się, robisz się sławna :)

Posted

[quote name='Ziutka']Przestań :evil_lol: bo się wstydam :oops: :eviltong:[/QUOTE]

Już przestaję ;) Fotki już zgromadziłam sobie na kompie, jest z czego wybierać :cool3:. Teraz tylko czekamy na informację o wieku, wadze i wielkości w kłębie ;)