Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Przecudnej urody dziewczynka :) http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogomania%20psy/_DSC0171-3net640_zpszqmevas4.jpg Głowę ma fajną, bo masywną Quote
WATACHA Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Ja to nawet kaganiec mam już dla azjaty :P.Przez przypadek oczywiście, miał być dla Mentora, ale cały łeb mu się mieści :). Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Ja to nawet kaganiec mam już dla azjaty :P.Przez przypadek oczywiście, miał być dla Mentora, ale cały łeb mu się mieści :). Bardzo dobry początek :P Ja tak zaczynałam nim pojawił sie pierwszy pies u mnie (jeszcze jak z rodzicami mieszkałam). miał być DDB a wyszedł bokser, a dokładnie to w typie boksera - BOLS Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 No dobra, dziewczyny zgłoszone na wystawę zimową. Quote
WATACHA Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Bordożki też fajne.Boksery lubię, teściowie mieli, ale to nie jest rasa dla mnie :P A gdzie wystawa? Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 DIJANA Warecka Sfora FCI vel Amira Zrównoważona, wesoła i żywiołowa dziewczynka. Nie zauważyłam u niej chęci do dominacji. Świetnie dogaduje się z Firką, lubi bawić się z Ronim. Rewelacyjne również nastawienie miała na wystawie do Dushki, z którą pierwszy raz miała kontakt face to face. Nie ma problemu, a raczej agresji przy jedzeniu. Zdarzało się niejednokrotnie, że pysk wsadziła do miski Firki i żadna z nich awantury nie kręciła. Pewna siebie dziewczyna. Jedynie na wystawie przerosła ją atmosfera, więc musimy poćwiczyć socjal. (Ciekawe tylko jak, skoro mąż sprzedał mój psiowóz ?!)Uwielbiana przez Roniego. Zaczyna już pilnować posesji i mnie. Jest duża. Duuża. Duuuuuuuużaaaaaa :o Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Bordożki też fajne.Boksery lubię, teściowie mieli, ale to nie jest rasa dla mnie :P A gdzie wystawa? Nowy Dwór Mazowiecki 12.12.2015 Zimowa Quote
WATACHA Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A w Warszawie jakaś będzie...kiedyś :P? Quote
angineuuka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A w Warszawie jakaś będzie...kiedyś :P? chyba byla ostatnio :p Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 A w Warszawie jakaś będzie...kiedyś :P? Była 12 i 13 września. Byłam na nich z Dushką i Amirą :) Dushka Krajowa Stołeczna oc. bdb lok. 1 XXII Klubowa Molosów oc. doskonała lok. 2 Amira Krajowa Stołeczna oc. wybitnie obiecująca, tytuł najlepsze młodsze szczenię XXII Klubowa Molosów oc. wybitnie obiecująca, tytuł najlepsze młodsze szczenię Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Na te co były to już nie zdążę :P, No to innych nie ma teraz w okolicy. Tamte też w Wawie nie były, tylko dokładnie w Starej Miłosnej. Quote
WATACHA Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 No to innych nie ma teraz w okolicy. Tamte też w Wawie nie były, tylko dokładnie w Starej Miłosnej. No właśnie pamiętam,że miałam za daleko.A najbliższa, nic nie wiadomo?W następnym roku? Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 No właśnie pamiętam,że miałam za daleko.A najbliższa, nic nie wiadomo?W następnym roku? Najbliższa właśnie NDM 12.12.2015. Są wcześniej, ale np Poznać (CACIB). Zastanawiam się, czy jechać. Muszę zobaczyć, do kiedy czas na zgłaszanie. Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 A nie, na Poznań już się nie załapię. Termin zgłaszania minął. Chyba, że wydłużą termin. Quote
furciaczek Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 O to w NDM wpadnę pokibicować :) Na Poznań juz chyba zamknęli ostatecznie. Najgorsze ze to halowe wystawy...nie cierpię tego ścisku ale co zrobić. 1 Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 O to w NDM wpadnę pokibicować :) Na Poznań juz chyba zamknęli ostatecznie. Najgorsze ze to halowe wystawy...nie cierpię tego ścisku ale co zrobić. Taaaak, Taaaaak .... wpadaj :) No właśnie, halowe :/ Muszę z Dushką poćwiczyć pomieszczenia. Wystraszyła mi się namiotu na wystawie, jak obok przechodziłyśmy :/ Quote
furciaczek Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Taaaak, Taaaaak .... wpadaj :) No właśnie, halowe :/ Muszę z Dushką poćwiczyć pomieszczenia. Wystraszyła mi się namiotu na wystawie, jak obok przechodziłyśmy :/ My z Zopkiem na Poznan, to bedzie jego pierwsza wystawa...hardcore hehe Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 My z Zopkiem na Poznan, to bedzie jego pierwsza wystawa...hardcore hehe Ja spóźniłam się, termin minął. Ew. Kielce jeszcze Quote
mar....ka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A nie, na Poznań już się nie załapię. Termin zgłaszania minął. Chyba, że wydłużą termin. no Poznań strasznie szybko ustanowiony końcowy termin zgłoszeń, wczoraj dzwoniła moja znajoma (robi bokserce hodowlankę) i też ledwo co zdążyła - stąd jestem w temacie hehe a Amirka o wiele milsza dla mnie niż Duska (i w przeciwieństwie do Dushki, dobrze jej z oczu patrzy :P) Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 no Poznań strasznie szybko ustanowiony końcowy termin zgłoszeń, wczoraj dzwoniła moja znajoma (robi bokserce hodowlankę) i też ledwo co zdążyła - stąd jestem w temacie hehe a Amirka o wiele milsza dla mnie niż Duska (i w przeciwieństwie do Dushki, dobrze jej z oczu patrzy :P) bo gówniara. Poczekaj, aż podrośnie :P Quote
mar....ka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Ty mnie tam nie strasz, a z wieści, przyszła obroża, jestem mile zaskoczona wykonaniem (jutro ubiorę na spacer i zobaczę jak się spisuje, jak wrócę z obdartymi kolanami, to Shadowski zostanie ukatrupiony) Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Ty mnie tam nie strasz, a z wieści, przyszła obroża, jestem mile zaskoczona wykonaniem (jutro ubiorę na spacer i zobaczę jak się spisuje, jak wrócę z obdartymi kolanami, to Shadowski zostanie ukatrupiony) Mówiłam, że jakościowo dobra :) Z obroży polecam jeszcze CRAZY DOG, PIT MAN, El Perro Quote
mar....ka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 porób foty jak masz, albo lepiej nie, bo mnie skusisz Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Firka 3 mce miała, jak wyszłam z nią na krótki pacelek na ścieżkę za bramę. Chciała moja znajoma ją zobaczyć. Wyciąga łapkę, żeby ją pogłaskać, a ta z zębami i broni mnie :P 3 mc ! Quote
Recommended Posts