Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to nawet kaganiec mam już dla azjaty   :P.Przez przypadek oczywiście, miał być dla Mentora, ale cały łeb mu się mieści :).

Bardzo dobry początek :P
Ja tak zaczynałam nim pojawił sie pierwszy pies u mnie (jeszcze jak z rodzicami mieszkałam).

miał być DDB a wyszedł bokser, a dokładnie to w typie boksera - BOLS

Posted

DIJANA Warecka Sfora FCI vel Amira

Zrównoważona, wesoła i żywiołowa dziewczynka. Nie zauważyłam u niej chęci do dominacji. Świetnie dogaduje się z Firką, lubi bawić się z Ronim. Rewelacyjne również nastawienie miała na wystawie do Dushki, z którą pierwszy raz miała kontakt face to face.

Nie ma problemu, a raczej agresji przy jedzeniu. Zdarzało się niejednokrotnie, że pysk wsadziła do miski Firki i żadna z nich awantury nie kręciła.
Pewna siebie dziewczyna. Jedynie na wystawie przerosła ją atmosfera, więc musimy poćwiczyć socjal. (Ciekawe tylko jak, skoro mąż sprzedał mój psiowóz ?!)
Uwielbiana przez Roniego.

Zaczyna już pilnować posesji i mnie.

Jest duża. Duuża. Duuuuuuuużaaaaaa :o

_DSC0015-4net_zpsqreog8h4.jpg

_DSC0041-4net_zps9fmhey5z.jpg

_DSC0011-5net_zpsgu0nrqx6.jpg

_DSC0046-6net_zpsfvjenff4.jpg

_DSC0009-5net_zps7rz85nm5.jpg

Posted

A w Warszawie jakaś będzie...kiedyś :P?

Była 12 i 13 września. Byłam na nich z Dushką i Amirą :)

Dushka

Krajowa Stołeczna

oc. bdb lok. 1

XXII Klubowa Molosów

oc. doskonała lok. 2

Amira
Krajowa Stołeczna

oc. wybitnie obiecująca, tytuł najlepsze młodsze szczenię

XXII Klubowa Molosów
oc. wybitnie obiecująca, tytuł najlepsze młodsze szczenię

Posted

No to innych nie ma teraz w okolicy. Tamte też w Wawie nie były, tylko dokładnie w Starej Miłosnej.

No właśnie pamiętam,że miałam za daleko.A najbliższa, nic nie wiadomo?W następnym roku?

Posted

No właśnie pamiętam,że miałam za daleko.A najbliższa, nic nie wiadomo?W następnym roku?

Najbliższa właśnie NDM 12.12.2015. Są wcześniej, ale np Poznać (CACIB). Zastanawiam się, czy jechać. Muszę zobaczyć, do kiedy czas na zgłaszanie.

Posted

O to w NDM wpadnę pokibicować :)

Na Poznań juz chyba zamknęli ostatecznie. Najgorsze ze to halowe wystawy...nie cierpię tego ścisku ale co zrobić.  

Taaaak, Taaaaak .... wpadaj :)

No właśnie, halowe :/ Muszę z Dushką poćwiczyć pomieszczenia. Wystraszyła mi się namiotu na wystawie, jak obok przechodziłyśmy :/

Posted

Taaaak, Taaaaak .... wpadaj :)

No właśnie, halowe :/ Muszę z Dushką poćwiczyć pomieszczenia. Wystraszyła mi się namiotu na wystawie, jak obok przechodziłyśmy :/

My z Zopkiem na Poznan, to bedzie jego pierwsza wystawa...hardcore hehe 

Posted

A nie, na Poznań już się nie załapię. Termin zgłaszania minął. Chyba, że wydłużą termin.

no Poznań strasznie szybko ustanowiony końcowy termin zgłoszeń, wczoraj dzwoniła moja znajoma (robi bokserce hodowlankę) i też ledwo co zdążyła - stąd jestem w temacie hehe

a Amirka o wiele milsza dla mnie niż Duska (i w przeciwieństwie do Dushki, dobrze jej z oczu patrzy :P)

Posted

no Poznań strasznie szybko ustanowiony końcowy termin zgłoszeń, wczoraj dzwoniła moja znajoma (robi bokserce hodowlankę) i też ledwo co zdążyła - stąd jestem w temacie hehe

a Amirka o wiele milsza dla mnie niż Duska (i w przeciwieństwie do Dushki, dobrze jej z oczu patrzy :P)

bo gówniara. Poczekaj, aż podrośnie :P

Posted

Ty mnie tam nie strasz, a z wieści, przyszła obroża, jestem mile zaskoczona wykonaniem (jutro ubiorę na spacer i zobaczę jak się spisuje, jak wrócę z obdartymi kolanami, to Shadowski zostanie ukatrupiony)

Posted

Ty mnie tam nie strasz, a z wieści, przyszła obroża, jestem mile zaskoczona wykonaniem (jutro ubiorę na spacer i zobaczę jak się spisuje, jak wrócę z obdartymi kolanami, to Shadowski zostanie ukatrupiony)

Mówiłam, że jakościowo dobra :)
Z obroży polecam jeszcze CRAZY DOG, PIT MAN, El Perro

Posted

Firka 3 mce miała, jak wyszłam z nią na krótki pacelek na ścieżkę za bramę. Chciała moja znajoma ją zobaczyć. Wyciąga łapkę, żeby ją pogłaskać, a ta z zębami i broni mnie :P 3 mc !