Bolsbokser Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogomania%20psy/10421106_925736190782858_7244578008698528580_n_zpsjkz6e743.jpg Roni wygląda jakby miał jednego zęba u góry :P Jeden na gorze i jeden na dole....jak kasownik :p Quote
Bolsbokser Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Hej Piekny rysunek ! Jeszcze nieskończony. Teraz nabiera mocy urzędowej :P Zapewne do weekendu będzie leżeć i rosnąć w siłę :) Quote
Alicja Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 No, az taka droga to ja nie jestem :P Chyba, ze techniką wool painting w duzym formacie :P (w trakcie, bo igły połamałam :P ) wychodzi rewelacyjnie , ale pracochłonne bardzo nie nie , ja zwykły portrecik , A4 do antyramy Quote
Bolsbokser Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 wychodzi rewelacyjnie , ale pracochłonne bardzo No troszkę pracochłonne jest. Bardziej upierdliwe, że już kilka igieł połamałam i jakoś zapominam zamówić kolejne. Może jutro będę pamiętać. Chyba hurtem wezmę Póki co .... Ronik jakiś taki .... zmęczony ?! Buahahahaha....cel zamierzony, cel osiągnięty :P Dzisiaj spacerek był z Puclem. Foty później ... a raczej jutro. Natomiast ja się tak dotleniłam porannym spacerem, że najchętniej poszłabym spać, a zamiast tego, za chwilę muszę do pracy wychodzić :( Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Na szybko jedna fotka z wczorajszego pacelku z Pucelkiem :) Roni w obroży od CRAZY DOG (limited edition) oraz z KONG Safestix - jedna z najlepszych naszych zabawek. POLECAM :) (wygląda jak dildo) No dobra, dorzucam jeszcze jedną :) No i już trochę zaczyna być widać mięśnie Roniemu :)Majoka, masz Ty tego mojego grubasa :P On chudy, jak szczypiorek :) Pucel też trochę mięśni już ma :) Mamciaaaaaa.....biegnem do Ciem !!!! Quote
Collakowa Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Miesnie to on ma zajebiste, nie powiem :D 1 Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Miesnie to on ma zajebiste, nie powiem :D Witaj :) Nad mięśniami pracujemy małymi kroczkami, bo Ronik jeszcze 2 lat nie ma. Na razie tylko tyle sobie wyrobił, samymi zabawami na spacerach z innymi psami. Później trochę treningu wprowadzę. Mój poprzedni bokser, Albin* .... ten to miał mięśnie <3 (później fotek poszukam, to pokażę. Są gdzieś w wątku, na początku :P ) 1 Quote
Collakowa Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Jak na mlodzika to i tak dobrze wygladaja :D Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Super foty <3 Dzięki, dzięki. Jeszcze trochę powrzucam fotek z wczorajszego spacerku. Jutro z dzisiejszego z Sintrą też powrzucam :) Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Fajnie się dzieciaki bawią :) Oj, chłopaki rewelacyjnie się bawią :) Jak na mlodzika to i tak dobrze wygladaja :D Bardzo się cieszę z tego powodu. Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 A ja się zastanawiałam, skąd Ronik ma takie mikrusie strupeczki :P No to już wszystko jasne :) Jak krew z nosa te fotki wstawiam, ale .... mąz mnie męczy filmami. Rzadko coś razem oglądamy. Quote
Bolsbokser Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Zapowiedź wczorajszego spacerku z SINTRĄ :) A tymczasem, za raz lecimy na spacerek z Puclem :) Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Boksery zajebiscie wychodza na zdjeciach! :D nawet na pozowanych maja boska mine :lol: 1 Quote
Bolsbokser Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Boksery zajebiscie wychodza na zdjeciach! :D nawet na pozowanych maja boska mine :lol: No boksery mają specyficzną mimikę. Zawsze wyglądaja, jak debile, nigdy poważnie :D No to tak a propos :) ( z wczorajszego spacerku) i SINTRA Quote
Alicja Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Boksery mają mimikę , bo one mają po prostu twarze :) Quote
Bolsbokser Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Boksery mają mimikę , bo one mają po prostu twarze :) Dokładnie tak :) Są najbardziej ludzkie. Jeśli chodzi o rozczulanie na zdjęciach, to uważam, że najbardziej łapią za serca psy z długim pyskiem. Boksery nie są tak urocze jak np goldeny na zdjęciach, pocztówkach .... Za to boksery mają najbardziej ludzkie miny :) I ja najbardziej lubię te wirujące na wietrze fafle, ten nieokiełznany jęzor, co lata nieprzewidywalnie raz w lewo, raz w prawo, te oczy, co całości nadaja znaczenia i dodatkowego wyrazu, kiedy to spoglądają np w przeciwną stronę :) Quote
Bolsbokser Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Aaaaaaa......uwielbiam. Pochmurny dzień, nie za wiele światła, duże ISO, krótki czas i ..... zdjęcie jak łza <3 Na razie nie mój, ale wkrótce sama takie cacko będę mieć :) Quote
Collakowa Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Uwielbiam ogladac takie foty! Psy z dlugim pyskiem na wiekszosci zdjeciach wygladaja tak samo ( znam to po sobie xd) a z krotkim pyskiem i dlugimi faflami mimo, ze taka sama scena( np ciagly bieg) w wiekszosci, jak nie zawsze, wyjda inaczej :D Quote
Collakowa Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 A foty tradycyjnie zajebiste. A czym focisz? Quote
Bolsbokser Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Uwielbiam ogladac takie foty! Psy z dlugim pyskiem na wiekszosci zdjeciach wygladaja tak samo ( znam to po sobie xd) a z krotkim pyskiem i dlugimi faflami mimo, ze taka sama scena( np ciagly bieg) w wiekszosci, jak nie zawsze, wyjda inaczej :D O to to właśnie. Z długim pycholem rozczulają na zdjęciach, są bardzo fotogeniczne, ale .... nudne :P Sama mam długopyskie psy, ale zdecydowanie boksery lepiej mi się na zdjęciach podobają, coś się dzieje :) A foty tradycyjnie zajebiste. A czym focisz? NIKON D200 i czasami NIKON D600 (fotki ze spacerów z Sintrą) + SIGMA 70-200/2,8, czasami NIKKOR 50/1,8 Quote
Recommended Posts