Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, az taka droga to ja nie jestem :P
Chyba, ze techniką wool painting w duzym formacie :P

(w trakcie, bo igły połamałam :P )

Albin_woolpainting_net_zpsfz7naezx.jpg

wychodzi rewelacyjnie , ale pracochłonne bardzo

nie nie , ja zwykły portrecik , A4 do antyramy

Posted

wychodzi rewelacyjnie , ale pracochłonne bardzo

No troszkę pracochłonne jest. Bardziej upierdliwe, że już kilka igieł połamałam i jakoś zapominam zamówić kolejne.
Może jutro będę pamiętać. Chyba hurtem wezmę

Póki co .... Ronik jakiś taki .... zmęczony ?!

Buahahahaha....cel zamierzony, cel osiągnięty :P
Dzisiaj spacerek był z Puclem. Foty później ... a raczej jutro.

Natomiast ja się tak dotleniłam porannym spacerem, że najchętniej poszłabym spać, a zamiast tego, za chwilę muszę do pracy wychodzić :(

Posted

Na szybko jedna fotka z wczorajszego pacelku z Pucelkiem :)

Roni w obroży od CRAZY DOG (limited edition) oraz z KONG Safestix - jedna z najlepszych naszych zabawek. POLECAM :) (wygląda jak dildo)

_DSC0170-3net640_zpsgy39arkt.jpg

No dobra, dorzucam jeszcze jedną :)

_DSC0118-5net640_zps7skhqqqr.jpg

No i już trochę zaczyna być widać mięśnie Roniemu :)
Majoka, masz Ty tego mojego grubasa :P On chudy, jak szczypiorek :)

_DSC0116-4net640_zpslwjrshtn.jpg

Pucel też trochę mięśni już ma :)

_DSC0119-4net640_zpsfl3vzgtw.jpg

Mamciaaaaaa.....biegnem do Ciem !!!!

_DSC0200-4net640_zpsjzb3audt.jpg

Posted

Miesnie to on ma zajebiste, nie powiem :D

Witaj :)

Nad mięśniami pracujemy małymi kroczkami, bo Ronik jeszcze 2 lat nie ma. Na razie tylko tyle sobie wyrobił, samymi zabawami na spacerach z innymi psami.
Później trochę treningu wprowadzę.

Mój poprzedni bokser, Albin* .... ten to miał mięśnie <3 (później fotek poszukam, to pokażę. Są gdzieś w wątku, na początku :P )

• Upvote 1
Posted

A ja się zastanawiałam, skąd Ronik ma takie mikrusie strupeczki :P

No to już wszystko jasne :)

_DSC0127-4net640_zpseu6687qj.jpg

Jak krew z nosa te fotki wstawiam, ale .... mąz mnie męczy filmami. Rzadko coś razem oglądamy.

Posted

Boksery zajebiscie wychodza na zdjeciach! :D nawet na pozowanych maja boska mine :lol:

No boksery mają specyficzną mimikę. Zawsze wyglądaja, jak debile, nigdy poważnie :D

No to tak a propos :)
( z wczorajszego spacerku)

AGA_7557-4net640_zpsjz3iq22j.jpg

AGA_7559-4net640_zpsneglimng.jpg

AGA_7581-4net640_zpsbvahwwoy.jpg

i SINTRA

AGA_7562-4net640_zpsklbhzt8l.jpg

Posted

Boksery mają mimikę , bo one mają po prostu twarze :)

Dokładnie tak :)
Są najbardziej ludzkie.
Jeśli chodzi o rozczulanie na zdjęciach, to uważam, że najbardziej łapią za serca psy z długim pyskiem. Boksery nie są tak urocze jak np goldeny na zdjęciach, pocztówkach .... Za to boksery mają najbardziej ludzkie miny :) I ja najbardziej lubię te wirujące na wietrze fafle, ten nieokiełznany jęzor, co lata nieprzewidywalnie raz w lewo, raz w prawo, te oczy, co całości nadaja znaczenia i dodatkowego wyrazu, kiedy to spoglądają np w przeciwną stronę :)

Posted

Aaaaaaa......uwielbiam. Pochmurny dzień, nie za wiele światła, duże ISO, krótki czas i ..... zdjęcie jak łza <3

Na razie nie mój, ale wkrótce sama takie cacko będę mieć :)

AGA_7522-4net640_zpsvs5ko58g.jpg

Posted

Uwielbiam ogladac takie foty! Psy z dlugim pyskiem na wiekszosci zdjeciach wygladaja tak samo ( znam to po sobie xd) a z krotkim pyskiem i dlugimi faflami mimo, ze taka sama scena( np ciagly bieg) w wiekszosci, jak nie zawsze, wyjda inaczej :D

Posted

Uwielbiam ogladac takie foty! Psy z dlugim pyskiem na wiekszosci zdjeciach wygladaja tak samo ( znam to po sobie xd) a z krotkim pyskiem i dlugimi faflami mimo, ze taka sama scena( np ciagly bieg) w wiekszosci, jak nie zawsze, wyjda inaczej :D

O to to właśnie. Z długim pycholem rozczulają na zdjęciach, są bardzo fotogeniczne, ale .... nudne :P

Sama mam długopyskie psy, ale zdecydowanie boksery lepiej mi się na zdjęciach podobają, coś się dzieje :)

A foty tradycyjnie zajebiste.
A czym focisz?

NIKON D200 i czasami NIKON D600 (fotki ze spacerów z Sintrą) + SIGMA 70-200/2,8, czasami NIKKOR 50/1,8

AGA_7545-5net640_zpsa0b6xrio.jpg

AGA_7503-4net640_zpscnonr1l7.jpg