mar....ka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 A ja Albina też kojarzę, bardzo mu kibicowałam. Dawaj Pańcia foty - zanim wszystkich wykończysz :P Roni cudem z życiem uszedł (akcja ratunkowa by go zabiła hehe, jak byłam małą dziewczynką, to ratowałam chomika-którego wyniosłam na słońce, tak go ratowałam, że pod kranem chyba go utopiłam- w każdym razie chomik nie przeżył) 1 Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 A ja Albina też kojarzę, bardzo mu kibicowałam. Dawaj Pańcia foty - zanim wszystkich wykończysz :P Roni cudem z życiem uszedł (akcja ratunkowa by go zabiła hehe, jak byłam małą dziewczynką, to ratowałam chomika-którego wyniosłam na słońce, tak go ratowałam, że pod kranem chyba go utopiłam- w każdym razie chomik nie przeżył) ej, no. Nie wykończyła bym go. No chyba, że dalej bym spirytusem zalewała :P Niestety tak destrukcyjnie na moje myślenie działa migrena :( Foty będą niebawem. Mam cholernie dużo zaległości, bo długi czas nie mogłam tutaj w ogóle wejść. Jak ten czas szybko płynie. Za raz będzie rok bez Albisia :( Quote
andegawenka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Joasiu, może jednak posłuchaj męża i nic więcej w czasie migreny nie dotykaj 1 Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Mógł nie stać nad grzybami Wrrrr.... Quote
andegawenka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Mógł nie stać nad grzybami Wrrrr.... W zasadzie mógł nie stać :) ale boksie już takie są. Kochają robić psikusy swoim pańciom :) Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 W zasadzie mógł nie stać :) ale boksie już takie są. Kochają robić psikusy swoim pańciom :) Dlatego co parę minut kontroluję, co ten srol robi :P Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 No to nadrabiamy zaległości :)RONI & BARON 15.01.2015 (album na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.933139996737211.1073741839.907520702632474&type=3) Baron to nasz pierwszy kumpel. Roni poznał Barona wcześniej niż Bravusia, z którym ma się wychowywać :) Po nitce do kłębka i ... okazało się, że ojciec Barona to dziadek Roniego :P BARON Czy My byli kiedy biali ??? - nieaktualne. R&B Tiaaaa ... i te szelki za duże ... :P Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 RONI & BARON 15.01.2015 (album na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.933139996737211.1073741839.907520702632474&type=3 ) Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 No i doopa ... poopa ... pomyliłam kolejność :PRONI, BARON, KIMA 10.01.2015 Zrobiliśmy sobie zlot białasów, a co! Jedna blondyna do nas nie dojechała :( Ursa - niektórzy kojarzą ją. Parędziesiąt stron wstecz ... miłość Albina :) Była jednak Kima. Kima, co sobie w uszy nie da napluć. Młodego sprowadzała do parteru kilka razy. Roni jak podlotek uganiał się za nią. Kima zaś, z dumnie podniesioną głową, zabaw unikała. No cóż. nie zaiskrzyło :/ I gościnnie JIMEK :) KIMA Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 SOFT-BOX czy boxer i Softy 28.03.2015 Roni with Tycia & Scarlett i Pola Mokotowskie (album na fb, bo z czasem będzie więcej zaległych zdjęć, https://www.facebook.com/media/set/?set=a.976864952364715.1073741840.907520702632474&type=3 ) Miejsce na dzisiejszy spacerek stał pod znakiem zapytania. Pola Mokotowskie, oblegane przez dziesiątki psów, dużo ludzi, duży teren, rolki, rowery, bajery i biegacze. Jednym słowem - TŁUM. DZIKI TŁUM. Czy bardziej kameralna Choszczówka ??? Na szczęście pogoda mocno okroiła ten cały tłum ludzi :) Pełna obaw, postawiłam na PM. - nie żałuję. Spacer rewelacja. RONI wzrokiem nie nadążał ogarniać kolejnych kompanów do zabawy. Nie wiedział, z kim ganiać. pobiegł za jednym, za raz wrócił, podbiegł do drugiego, ale po drodze natknął się na trzeciego. koleżanki, z naszej bandy, zostawił gdzieś w tyle i zajął się sobą :P Płeć, wzrost, wygląd ... nic nie było ważne. Ważne, żeby to coś z nim ganiało :) Zabawa była przednia. Z początku głuchy na przywołania. Jak z grubsza się wyszalał, zaczął odzyskiwać słuch ... Doszliśmy do fontanny ... zanim psychicznie przygotowałam się na oswajanie go z wodą, Roni najzwyczajniej już w niej był ... Tak mu się spodobała woda, że wyjść z niej nie chciał. Stwierdził, iż woda jest tak wspaniała, że można w niej również załatwiać potrzeby fizjologiczne. - co ja tu będę w słowa owijać. Qoopę walną na środku zbiornika, do wody. A co! Doopa przynajmniej od razu była umyta :) Kumpli poznał wielu. Począwszy od koleżanek forever: Tycia i Scarlet (SOFT), cudna bokserka Buba, był też JRT, Biały Owczarek, King Charles Spaniel, śliczna kundelka, buldożek, welsh corgi, labek i pewnie paru kumpli jeszcze pominęłam :) Ach no przecież :) Był jeszcze Bokser. Dominant. Bardzo ładnie chłopaki się zgrały. Bawili się super :) RONI, jak plastelinka. Tego, co się da, zdominuje w zabawie. Temu, co zdominować się nie da - ulegnie . Jestem w domu. PSA NIE MA !!! Nie ma siły faflem ruszyć. Podtykam mu smaczka, a on siły pyskiem nie ma ruszyć. Rozłożyłam więc kocyk i śpi mój "Aniołek". - zmęczony pies to szczęśliwy pies Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 RONI & BAWÓŁ 11.04.2015 (album na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.984235038294373.1073741844.907520702632474&type=3# ) Wspólny spacer nad NarwiąTolerancja na wysokim poziomie. Bawić się razem nie będą, ale najważniejsze, że Bawół akceptuje Roniego. Kilka spotkać face to face było i było OK. Żadne niewskazane emocje się nie pojawiły. I tyle wystarczy. Bawią się będąc po przeciwnych stronach siatki, na spacerze się toelrują. Żaden nie wykazywał większego zainteresowania drugim. Bawół olewał Roniego, a Roni ... najwyraźniej czuł respekt przed Bawołem, bo to jedyny pies, do którego Roni nie podskakiwał celem zabawy. Jednocześnie bardzo przyjaźnie nastawiony. Quote
Bolsbokser Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 11.04.2015Skoki i podskoki czyli Latający RONI (album na fb https://www.facebook...2632474&type=3# ) Quote
WATACHA Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Tylko sraluch i sraluch , a gdzie reszta :P? Quote
Bolsbokser Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Bo sraluch ma najwięcej zdjęć :p Będą i azjaty. Chce nadrobić zaległości. Roni to jedyny pies, który musi się wybierać i który jest psem, co biegać z obcymi Może, wiec ma najwięcej spacerów i fotek. Quote
mar....ka Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ja tam chętnie patrzę na białaska :) (no biały to pojęcie względne po tym błocie). Macie fajne zdjęcia i fajowych znajomych- zazdrościmy :) Na resztę ekipy też chętnie spojrzę- nie żebym była rasistką i tylko boksery :P Quote
Bolsbokser Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 ja tam chętnie patrzę na białaska :) (no biały to pojęcie względne po tym błocie). Macie fajne zdjęcia i fajowych znajomych- zazdrościmy :) Na resztę ekipy też chętnie spojrzę- nie żebym była rasistką i tylko boksery :P Powyższe błoto to nie błoto. Błoto to będzie później. niebawem wrzuce błotne fotki Chcę w miarę chronologicznie wrzucać zaległości. Quote
Bolsbokser Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Tiaaaa... To chyba psestała mnie się mieścić bania :) (góra - kwiecień 2015, dół - styczeń 2015) Quote
andegawenka Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ja tam chętnie patrzę na białaska :) (no biały to pojęcie względne po tym błocie). Macie fajne zdjęcia i fajowych znajomych- zazdrościmy :) Na resztę ekipy też chętnie spojrzę- nie żebym była rasistką i tylko boksery :P Ja też, ja też....i kocham tego białasa i jestem rasistką. :D Quote
Bolsbokser Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Ja też, ja też....i kocham tego białasa i jestem rasistką. :D Buahahahaha :) Quote
mar....ka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 a w ogóle kiedy dokładnie Roni urodzony? Quote
Bolsbokser Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 a w ogóle kiedy dokładnie Roni urodzony? 27.01.2014 Nie zaklinował się :)? na szczęście nie. Chyba sam zrozumiał, że lepiej łba dalej nie wpychać :P Quote
Bolsbokser Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Chcieliście resztę, no to macie :P Quote
Bolsbokser Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 RONI & CAO Amira zajechała drogę - Roni zaliczył wpadkę :P Quote
Recommended Posts