Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Hormony sucze sięgają zenitu!! Dziś totalne wariactwo w przytulisku, a Blondi o dziwo aż się wścieka na widok konkurentów do ręki!!

to prawda, towarzystwo samcze oszołomione, chodzą po wybiegu jak w amoku ze spuszczonymi łbami, obwąchują, ślina z pyska, obłęd w oczach :diabloti:

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam dziś naszego skrzacika po dłuższej nieobecności, no i jest po prostu niesamowita odmiana, sierści jeszcze tylko odrobinkę na doopce i jajkach nie ma, ale to kosmetyczne sprawy, sierść ma piękne kolorki, jakby balejaż miał robiony :) Wypadł z boksu i zamiast sie witać, poszedł pooblewać wszystkie kąty, wywęszyć wszystko, sprawdzić co się da, bo przecież teraz psiaki porozdzielane, siedzą długo w boksach...no ale w końcu były miziaki, jest przekochany:loveu::loveu:

Posted

figa33 napisał(a):
widać na zdjęciach jak sie zmienia , na początku te uszka postrzępione , a teraz śliczne

Figuniu jakie piękne banerki zrobiłaś, szkoda że tylko jeden mogę pobrać :placz: i wezmę ten z Igunią bo ona dla mnie najważniejsza....:loveu:

Posted

A myśmy sobie dzisiaj z wujciem Walciem pospacerowali po boguchwalskich polach, jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol:

Posted

majuska napisał(a):
jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol:

a fe, fe, fe!!!! Uciąć jajeczka!
A zdjęcia śliczne, taki fajny pluszaczek.

Posted

majuska napisał(a):
A myśmy sobie dzisiaj z wujciem Walciem pospacerowali po boguchwalskich polach, jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol:

Ty masz obsesję jakąś na punkcie psich jaj...

Posted

Florentynka napisał(a):
a fe, fe, fe!!!! Uciąć jajeczka!
A zdjęcia śliczne, taki fajny pluszaczek.

Uciąć, w formalinę i dać Majusce, będzie sobie potrzącała i patrzyła jak dynda :diabloti:

Posted

O rany...., nocna pora się zbliża, baby świntuszyć zaczynają...
Jak byłam dzieckiem, to była modna taka kretyńska zabawka - dwie kulki na sznurku, które się o siebie obijały i robiły "klik-klik". Może coś takiego gdzieś wynajdziemy dla Majuski?

Posted

Becia66 napisał(a):
żeby tylko psich...:diabloti:. A jak myślisz, czemu jej brzuch rośnie ?

Beciu, Ty to zawsze tak dowalisz, że człowiek już nie wie, co powiedzieć...
A niby taka elegancka kobieta z dobrego domu...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Beciu, Ty to zawsze tak dowalisz, że człowiek już nie wie, co powiedzieć...
A niby taka elegancka kobieta z dobrego domu...

eee tam , ja nie wierzę że cię zatkało. A moja elegancja bardzo wątpilwa.

Posted

O jaaa...ale goopie......ja z kurami do wyra, a one tu wariują:mad::mad: Nagram kiedys filmik z tymi dyndającymi jajeczkami to też będziecie piszczeć:eviltong:

Ale Skrztosław piekny wyszedł na tych fotach:loveu:, widać na jednym, że na szyjce , pod obróżką jeszcze troche tej paskudnej skóry zostało:shake:

Posted

Florentynka napisał(a):

Jak byłam dzieckiem, to była modna taka kretyńska zabawka - dwie kulki na sznurku, które się o siebie obijały i robiły "klik-klik". Może coś takiego gdzieś wynajdziemy dla Majuski?

Miałam to ( jakie inne zabawki można było mieć za komuny:evil_lol: ) , szczytem zręczności było odbijanie tych kulek dołem i górą :evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']

Ale Skrztosław piekny wyszedł na tych fotach:loveu:, widać na jednym, że na szyjce , pod obróżką jeszcze troche tej paskudnej skóry zostało:shake:

to prawda, nasz Skrzacik jest bardzo fotogeniczny

Posted

majuska napisał(a):

eee tam , majuska , tak tylko mówisz o tych jajeczkach , na żadnym zdjęciu chyba nie widziałam..:diabloti: