Becia66 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Agula99 napisał(a):Hormony sucze sięgają zenitu!! Dziś totalne wariactwo w przytulisku, a Blondi o dziwo aż się wścieka na widok konkurentów do ręki!! to prawda, towarzystwo samcze oszołomione, chodzą po wybiegu jak w amoku ze spuszczonymi łbami, obwąchują, ślina z pyska, obłęd w oczach :diabloti: Quote
figa33 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 można powiedzieć miłość kwitnie :cool3:, dobrze ,że nie trwa wiecznie , ale teraz to pewnie niewesoło Quote
Becia66 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Waluniu słodkość nad słodkościami, czemu tego nikt nie widzi ? :placz: Czyż on nie jest cudny ? :loveu: Quote
figa33 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 podmieniłam allegro Fizi:lol: na Walusia , zostało to jeszcze dwa dni.. http://allegro.pl/walus-malutki-skrzacik-zakochaj-sie-w-nim-i1621125209.html Quote
Becia66 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='figa33']podmieniłam allegro Fizi:lol: na Walusia , zostało to jeszcze dwa dni.. http://allegro.pl/walus-malutki-skrzacik-zakochaj-sie-w-nim-i1621125209.html Figuniu dziękujemy bardzo tylko błagam popraw że ma 6-7 lat. Bo ma. Quote
majuska Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 O widzę , że i ja mam w piewszym poście optymistyczny wiek, nie wiem czemu tak, pewne figunia spisała ode mnie:roll: Quote
figa33 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zmienione , jak to zawsze mam tendencję do odejmowania lat , sobie też:diabloti: Quote
karolciasz28 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Oj ciotki ja bym sonie z chęcią dodała lat;);) A jak tam skóra Walusia?? Quote
majuska Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Widziałam dziś naszego skrzacika po dłuższej nieobecności, no i jest po prostu niesamowita odmiana, sierści jeszcze tylko odrobinkę na doopce i jajkach nie ma, ale to kosmetyczne sprawy, sierść ma piękne kolorki, jakby balejaż miał robiony :) Wypadł z boksu i zamiast sie witać, poszedł pooblewać wszystkie kąty, wywęszyć wszystko, sprawdzić co się da, bo przecież teraz psiaki porozdzielane, siedzą długo w boksach...no ale w końcu były miziaki, jest przekochany:loveu::loveu: Quote
figa33 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 widać na zdjęciach jak sie zmienia , na początku te uszka postrzępione , a teraz śliczne Quote
Becia66 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 figa33 napisał(a):widać na zdjęciach jak sie zmienia , na początku te uszka postrzępione , a teraz śliczne Figuniu jakie piękne banerki zrobiłaś, szkoda że tylko jeden mogę pobrać :placz: i wezmę ten z Igunią bo ona dla mnie najważniejsza....:loveu: Quote
majuska Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 A myśmy sobie dzisiaj z wujciem Walciem pospacerowali po boguchwalskich polach, jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol: Quote
Florentynka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 majuska napisał(a): jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol: a fe, fe, fe!!!! Uciąć jajeczka! A zdjęcia śliczne, taki fajny pluszaczek. Quote
Dzika_Figa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 majuska napisał(a):A myśmy sobie dzisiaj z wujciem Walciem pospacerowali po boguchwalskich polach, jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol: Ty masz obsesję jakąś na punkcie psich jaj... Quote
Dzika_Figa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Florentynka napisał(a):a fe, fe, fe!!!! Uciąć jajeczka! A zdjęcia śliczne, taki fajny pluszaczek. Uciąć, w formalinę i dać Majusce, będzie sobie potrzącała i patrzyła jak dynda :diabloti: Quote
Becia66 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Ty masz obsesję jakąś na punkcie psich jaj... żeby tylko psich...:diabloti:. A jak myślisz, czemu jej brzuch rośnie ? Quote
Florentynka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 O rany...., nocna pora się zbliża, baby świntuszyć zaczynają... Jak byłam dzieckiem, to była modna taka kretyńska zabawka - dwie kulki na sznurku, które się o siebie obijały i robiły "klik-klik". Może coś takiego gdzieś wynajdziemy dla Majuski? Quote
Dzika_Figa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Becia66 napisał(a):żeby tylko psich...:diabloti:. A jak myślisz, czemu jej brzuch rośnie ? Beciu, Ty to zawsze tak dowalisz, że człowiek już nie wie, co powiedzieć... A niby taka elegancka kobieta z dobrego domu... Quote
Becia66 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Beciu, Ty to zawsze tak dowalisz, że człowiek już nie wie, co powiedzieć... A niby taka elegancka kobieta z dobrego domu... eee tam , ja nie wierzę że cię zatkało. A moja elegancja bardzo wątpilwa. Quote
majuska Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 O jaaa...ale goopie......ja z kurami do wyra, a one tu wariują:mad::mad: Nagram kiedys filmik z tymi dyndającymi jajeczkami to też będziecie piszczeć:eviltong: Ale Skrztosław piekny wyszedł na tych fotach:loveu:, widać na jednym, że na szyjce , pod obróżką jeszcze troche tej paskudnej skóry zostało:shake: Quote
majuska Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Florentynka napisał(a): Jak byłam dzieckiem, to była modna taka kretyńska zabawka - dwie kulki na sznurku, które się o siebie obijały i robiły "klik-klik". Może coś takiego gdzieś wynajdziemy dla Majuski? Miałam to ( jakie inne zabawki można było mieć za komuny:evil_lol: ) , szczytem zręczności było odbijanie tych kulek dołem i górą :evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='majuska'] Ale Skrztosław piekny wyszedł na tych fotach:loveu:, widać na jednym, że na szyjce , pod obróżką jeszcze troche tej paskudnej skóry zostało:shake: to prawda, nasz Skrzacik jest bardzo fotogeniczny Quote
figa33 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 majuska napisał(a):A myśmy sobie dzisiaj z wujciem Walciem pospacerowali po boguchwalskich polach, jestem nieustającą fanką jego ślicznych dyndających podczas spacerku jajeczek:eviltong::lol: eee tam , majuska , tak tylko mówisz o tych jajeczkach , na żadnym zdjęciu chyba nie widziałam..:diabloti: Quote
majuska Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Mówisz i masz ( jeszcze w zimie sobie zrobiłam na pamiątkę ) Quote
Recommended Posts