Dzika_Figa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 barb napisał(a):Co Ty na to Dzika Figo? Odpowiedziałam, że inne psiaki w Boguchwale czekają na domy, podesłałam link do wątku ogólnego Boguchwalskiego. Ta osoba kiedyś interesowała się Walusiem, teraz nagle przypomniała sobie po paru miesiącach, nie traktowałabym sprawy zbyt poważnie... Quote
Becia66 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) [SIZE="3"]Nasz ukochany skrzacik Waluś pozdrawia wszystkie cioteczki :loveu::loveu::loveu: Waluś jest bardzo szczęsliwy, kocha swoja rodzinkę, a w szczególności pana Marcina za którym łazi krok w krok i uwielbia też synka Państwa z którym śpi w łożku i dla ktorego jest wielkim przyjacielem. Przez prawie 3 miesiące była walka o zdrowie Walusia, walka z jego grzybicą która jak pamiętamy spustoszyła jego skórę i zostawiła duże ogniska zapalne, zrogowaciałą, łuszcząca się skórę, no i świąd. Ale pan weterynarz wziął się ostro do roboty, najpierw Waluś brał zastrzyki, potem tabletki , był ciągle kąpany przez pana Marcina w specjalistycznych szamponach i smarowany maściami. Trwało to długo ale teraz Waluś jest zdrowy, ma piękną puszystą i błyszczącą sierść bez śladów wyłysień. Wyniki badań super i Waluś wreszcie pozbył się tego paskudztwa. Pies marzenie -jak mówi p.Marcin, bardzo grzeczny i usłuchliwy, wszędzie z nimi wyjeżdża bo nie wyobrażają sobie inaczej. Kolejny mega happy end. :loveu::loveu::loveu: Edited February 12, 2012 by Becia66 Quote
Lucyja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No cioteczki ! Az mam łzy w oczach jak widze takiego szczęsliwego Walusia :loveu: Kolaki szły do domów, a biedny Waluś zostawał w przytulisku. Tak strasznie było mi go żal. A tu taki happy end :multi: Quote
majuska Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Te wieści o naszym skrzaciku wyjątkowo mnie ucieszyły, był chłopak moim ulubieńcem i jestem strasznie szczęśliwa , że tak mu się powodzi, pozdrowienia dla całej rodzinki!!!:loveu: Quote
Becia66 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='majuska']Te wieści o naszym skrzaciku wyjątkowo mnie ucieszyły, był chłopak moim ulubieńcem i jestem strasznie szczęśliwa , że tak mu się powodzi, pozdrowienia dla całej rodzinki!!!:loveu: wiesz majuska, ja myslę że jeszcze dziesiątki, jesli nie setki psów przewinie sie przez nasze przytulisko, o wielu zapomnimy bo już niektórych nie pamietam - ale o Walusiu [SIZE="4"]nigdy !!! Quote
Dzika_Figa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ale mnie te wieści ucieszyły! Waluś wygląda przepięknie!!!! Quote
Gapka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Superrrr!!! Naprawdę łza się w oku kręci z radośći !!! Quote
karolciasz28 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Waluś nie do poznania!:loveu::loveu::loveu: Quote
barb Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Też się ogromnie cieszę ze szczęścia Walusia. :loveu: Skrzacik był moją wielką sympatią na długo wcześniej niż odważylam sie pisać na boguchwalskich wątkach. ;) [quote name='Becia66'] Quote
majuska Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Znowe se do Walka przyszłam ;) No i to futro ma teraz piękne, wyczesane, zdrowe, bujne "zimowe poszycie" :) ..oj należy się dyplom Pańciostwu za taką dbałość o jego zdrówko!! Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 I na takie wieści czekałam, jemu się to należało, po tym wszystkim co przeżył. Śliczny jest!!! Chciałabym go jeszcze kiedyś zobaczyć na żywo, nasze skrzacisko kochane :loveu: Quote
Recommended Posts