Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
Co Ty na to Dzika Figo?

Odpowiedziałam, że inne psiaki w Boguchwale czekają na domy, podesłałam link do wątku ogólnego Boguchwalskiego.
Ta osoba kiedyś interesowała się Walusiem, teraz nagle przypomniała sobie po paru miesiącach, nie traktowałabym sprawy zbyt poważnie...

• 1 month later...
  • Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[SIZE="3"]Nasz ukochany skrzacik Waluś pozdrawia wszystkie cioteczki :loveu::loveu::loveu:

Waluś jest bardzo szczęsliwy, kocha swoja rodzinkę, a w szczególności pana Marcina za którym łazi krok w krok i uwielbia też synka Państwa z którym śpi w łożku i dla ktorego jest wielkim przyjacielem. Przez prawie 3 miesiące była walka o zdrowie Walusia, walka z jego grzybicą która jak pamiętamy spustoszyła jego skórę i zostawiła duże ogniska zapalne, zrogowaciałą, łuszcząca się skórę, no i świąd. Ale pan weterynarz wziął się ostro do roboty, najpierw Waluś brał zastrzyki, potem tabletki , był ciągle kąpany przez pana Marcina w specjalistycznych szamponach i smarowany maściami. Trwało to długo ale teraz Waluś jest zdrowy, ma piękną puszystą i błyszczącą sierść bez śladów wyłysień. Wyniki badań super i Waluś wreszcie pozbył się tego paskudztwa. Pies marzenie -jak mówi p.Marcin, bardzo grzeczny i usłuchliwy, wszędzie z nimi wyjeżdża bo nie wyobrażają sobie inaczej.
Kolejny mega happy end. :loveu::loveu::loveu:

Edited by Becia66
Posted

No cioteczki ! Az mam łzy w oczach jak widze takiego szczęsliwego Walusia :loveu:
Kolaki szły do domów, a biedny Waluś zostawał w przytulisku. Tak strasznie było mi go żal. A tu taki happy end :multi:

Posted

Te wieści o naszym skrzaciku wyjątkowo mnie ucieszyły, był chłopak moim ulubieńcem i jestem strasznie szczęśliwa , że tak mu się powodzi, pozdrowienia dla całej rodzinki!!!:loveu:

Posted

[quote name='majuska']Te wieści o naszym skrzaciku wyjątkowo mnie ucieszyły, był chłopak moim ulubieńcem i jestem strasznie szczęśliwa , że tak mu się powodzi, pozdrowienia dla całej rodzinki!!!:loveu:

wiesz majuska, ja myslę że jeszcze dziesiątki, jesli nie setki psów przewinie sie przez nasze przytulisko, o wielu zapomnimy bo już niektórych nie pamietam - ale o Walusiu [SIZE="4"]nigdy !!!

Posted

Też się ogromnie cieszę ze szczęścia Walusia. :loveu:
Skrzacik był moją wielką sympatią na długo wcześniej niż odważylam sie pisać na boguchwalskich wątkach. ;)

[quote name='Becia66']

Posted

Znowe se do Walka przyszłam ;)
No i to futro ma teraz piękne, wyczesane, zdrowe, bujne "zimowe poszycie" :) ..oj należy się dyplom Pańciostwu za taką dbałość o jego zdrówko!!

Posted

I na takie wieści czekałam, jemu się to należało, po tym wszystkim co przeżył. Śliczny jest!!! Chciałabym go jeszcze kiedyś zobaczyć na żywo, nasze skrzacisko kochane :loveu: