Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
nooooo...zapuściliśmy ten wątek:shake: pewnie pojedziemy w tym tygodniu do psiaków, zobaczymy jak tam postępy w leczeniu...

nie tylko ten wątek ale wszystkie wątki zapuściliśmy...

Posted

A ja dzis nieplanowanie i przypadkowo byłam w przytulisku, co prawda niedługo i bez aparatu, ale wymiziałam co sie dało, Waluś sie witał jak szalony,wygląda znacznie lepiej, uszka i klata juz prawie zdrowe, na klacie zaczyna mu wyrastać biała krawatka:loveu: tylko jeszcze tylne łapki nieciekawie wyglądają

Posted

Oj dziewczyny, tak tak, wątki zapuszczone na maksa, trawsko i chwasty porosły. Majuska byłas w przytulisku, a nie widziałaś nowej białej suni>???? Bo jakoś nic o niej nie wspominasz!!!! Zaczyna się to wszystko mnożyć, a zero iść do domków ochhhhhh :(

Posted

Agatko, nie zążyłam o nowej suni napisać, bo ledwo po całym dniu przygód weszłam do domu, musiałam wyjść....sunia jest bardzo oryginalnej urody, mini - husky, jest bardzo przestraszona, chowa sie do budy, w przytulisku rzeczywiście ciasno, ale lamentowanie i załamywanie rąk nic nam nie da, wiadome jest, że psów porzucanych jest masa, lepiej na pewno nie będzie, przynajmniej nie w najbliższych latach, róbmy swoje, ale bez paniki:roll:

Posted

Majuska powiedziała ;)" lamentowanie i załamywanie rąk nic nam nie da, wiadome jest, że psów porzucanych jest masa, lepiej na pewno nie będzie, przynajmniej nie w najbliższych latach, róbmy swoje, ale bez paniki:roll:"
Majuska wiem że psów masa, no ale wiesz zawsze po cichu człowiek marzy że się ktoś dobry znajdzie dla naszych kruszynek. Ja jeszcze rąk nie załamała, ale czasami mi już opadają poniżej ziemi... :(

Posted

A ta Pani co miała przyjeźdżać poznawać Walusia to przyjechała w końcu?
Agatko, prędzej czy później psiaki znajdą domy. Wszystkie są dość "nowe" przecież.
Terry, Lisek i Emilka są żywymi dowodami, że czasem warto czekać choćby i długie miesiące.

Posted

No, no , a cosik mi ptaszki ćwierkały, że Mantis sie do Terrutka z wizytą wybiera :), więc będą świeże wieści , pocieszymy się :)
Agatko, dla każdej z nas przychodzi taki moment, że mamy opadniete ręce do ziemi ( ja już boję sie na FB wchodzić, bo psychika mi siada od tych tragedii, które tam sa wyciągniete na światło dzienne ) ale co nam da narzekanie, mnie przynajmniej to podwójnie dołuje. Jasne, że mamy pełno biedaków i jeszcze nie jeden do nas trafi, ale zawsze pocieszam sie tym, że w boguchwalskim przytulisku psiaki mają na prawdę godne, wręcz do pozazdroszczenia warunki, wybiegi, świeża woda, żarcie urozmaicone,spacery, zapewnione leczenie...ja i Becia widziałyśmy takie miejsca i takie biedne psy, które śnią się nam po nocach do tej pory.....może dlatego jakoś tak łagodniej przyjmuję tą boguchwalską rzeczywistość i po tych naszych sukcesach - Emi, Łatek, Zenuś z Cekinką - uważam, że jesteśmy w stanie znaleźć dom dla każdego psiaka i tego sie trzymajmy!!! Głowa do góry !!

Posted

Nasz skrzacik ma chore uszka:-(:-(, ale bierze antybiotyk i powinno być dobrze. Na razie bolą uszka i trzeba uważać przy mizianiu bardzo, na szczęście ma siłę szczekać na Labka;)

Posted

Majuska wiem , wiem że w życiu bywa różnie , raz okrągło, raz podłużnie, a u nas to maja raj, no ale tak by się chciało, żeby te ludziska były trochę bardziej świadome, niee???
Dzika_Figo pani która rzekomo miała oglądać Walusia, w ogóle się nie pojawiła!!! Chyba stwierdziła, że Waluś jeszcze taki biedny nie jest, a ona przyjmuje tylko same biedactwa~!!!!!

Posted

Nie no wygląda troszke lepiej, ale tylko z przodu, jeszcze troche leczenia przed nim, no i te biedne uszka...ale i z uszkami chyba się porawia już.
Nie brakuje mu jednak wigoru, wczoraj labka dosiadał:roll::diabloti: