Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dumko kochana dlaczego teraz??? czekal na ciebie kochany domek. Czy ty psinko zrezygnowalas, bylas zmeczona??nie potrafie sie ztoba pozegnac,ja nie moglam cie miec kochalam cie sercem,myslami...........
jestem na innym kontynecie i tak rycze, ze gdybym byla w Polsce to bym przyjechala na twoj pogrzeb......

Posted

__Lara napisał(a):
Strasznie mi przykro, że Dumki już nie ma :( Dopiero teraz się dowiedziałam :( czy Maczka wymaga deklaracji? Nie wiem co ze swoją zrobić.....

będę bardzo wdzięczna za przerzucenie jej na Maczkę

dzisiaj również Biafra odbiera faktury z kliniki, będziemy wiedzieć na czym stoimy

Posted

martka1982 napisał(a):
będę bardzo wdzięczna za przerzucenie jej na Maczkę

dzisiaj również Biafra odbiera faktury z kliniki, będziemy wiedzieć na czym stoimy

Ok, w takim razie przerzucę ją na Maczkę. Niech się tej bidulce chociaż uda.

Posted

annavera napisał(a):
czy wiadomo jak się przedstawiają faktury z lecznicy - ile brakuje ?

rozmawialam z Biafrą na początku tyg. mówiła,że jedzie po faktury w czwartek i da znać
może jeszcze nie była albo nie miała czasu aby wkleić, musimy czekać

Posted

Witam jestem tu nowy DUMECZKA miala byc u nas w domu ,niestety byla tak daleko od nas a jednoczesnie tak blisko swego nowego domu smierc stala podrodze .zal smutek ,postaram sie pomagac choc innym biedakom

Posted

krolik2014 napisał(a):
Witam jestem tu nowy DUMECZKA miala byc u nas w domu ,niestety byla tak daleko od nas a jednoczesnie tak blisko swego nowego domu smierc stala podrodze .zal smutek ,postaram sie pomagac choc innym biedakom

Witamy ;)
Wszyscy rozpaczamy nad tym, co się stało....żal sunieczki:(
Mam nadzieję, że wkrótce trafi do Was inne potrzebujące stworzonko! Miałabym dla Was kilka kandydatów...:cool3: Jeśli jesteście zainteersowani, to proszę o kontakt.

Posted

krolik2014 napisał(a):

Witamy na dogomanii :)
Ja co dzień też jeszcze myślę o Dumce i o szczęściu jakiego nie zaznała :( Taki los.

Posted

krolik2014 napisał(a):

fajnie,że dołączacie do naszej społeczności,psiaki potrzebują ludzi takich jak Wy