Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja jestem na zaproszenie, póki co niestety mogę tylko podnosić:( ale także roześlę ją na fb, tylko jeśli chcemy realnej pomocy stamtąd to trzeba niestety napisać tekst bardziej dramatycznie i koniecznie wkleić to samo w oba wydarzenia - wydarzeń jest dużo, więc i tytuł i treść musi przykuć uwagę, by zyskać ratunek dla Lenki. Musimy to ujednolicić, żeby ktoś tego nie odebrał jako niepoważne - na fb najlepiej takie wydarzenia działają przez pierwsze dni, użytkownicy muszą i widzieć i poczuć, że Lenak jest w strasznej sytuacji i błaga o ratunek!

Posted

Witam, jestem na zaproszenie Argat.

Nie mam, niestety, większych możliwości finansowych i mogę wspomóc sunię tylko niewielką kwotą 10 zł miesięcznie i to na razie tylko przez trzy miesiące (marzec, kwiecień, maj). Czy będę mogła wpłacać po upływie tych trzech miesięcy dopiero się okaże. Wiem, że to niewiele, ale obecnie tylko tyle mogę.

Posted

Dzięki za zaproszenie, niestety nie wspomogę finansowo , bo już mam kilka zobowiązań, z którch chciałabym się wywiązać.
Hooopkamy do góry Lenko!

Posted

[quote name='Argat']Ppjawiła się chyba nieco tańsza propozycja- 330zł plus wet[/QUOTE]
A coś więcej na ten temat? Gdzie? Od kiedy? U kogo? Czy to miejsce będzie czekać/ poczeka na dozbieranie kasy?

Posted

Też pod Warszawą, możemy zarezerwować miejsce na kilka dni- trzeba by szybko zebrac deklaracje...
Płatność po miesiącu

[url]http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29[/url]

Wysłałam Pw z zapytaniem o pośredniczenie przy wpłacie, poczekajmy na odpowiedź

Posted

[quote name='Jagoda1']Lenka jest, chyba,;) w typie teriera irlandzkiego, może w ogłoszeniach napisać?[/QUOTE]
Może warto to dopisać w tytule allegro...

Posted

[B]Wpłynęło 50 zł od Iwony W[/B] - domyślam się, że IVV - zwrotnie poszedł screen z dowodu wpłaty :)
Przelew na konto podane przez Argat już zrobiony.