Marycha35 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 dziękuję za zaproszenie, niestety zdycham finansowo:(, roześlę wątek Quote
Kalva Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 I ja jestem na zaproszenie, póki co niestety mogę tylko podnosić:( ale także roześlę ją na fb, tylko jeśli chcemy realnej pomocy stamtąd to trzeba niestety napisać tekst bardziej dramatycznie i koniecznie wkleić to samo w oba wydarzenia - wydarzeń jest dużo, więc i tytuł i treść musi przykuć uwagę, by zyskać ratunek dla Lenki. Musimy to ujednolicić, żeby ktoś tego nie odebrał jako niepoważne - na fb najlepiej takie wydarzenia działają przez pierwsze dni, użytkownicy muszą i widzieć i poczuć, że Lenak jest w strasznej sytuacji i błaga o ratunek! Quote
Jolusia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Witam, jestem na zaproszenie Argat. Nie mam, niestety, większych możliwości finansowych i mogę wspomóc sunię tylko niewielką kwotą 10 zł miesięcznie i to na razie tylko przez trzy miesiące (marzec, kwiecień, maj). Czy będę mogła wpłacać po upływie tych trzech miesięcy dopiero się okaże. Wiem, że to niewiele, ale obecnie tylko tyle mogę. Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A ja zagladam na dobranoc i trzymam kciuki za malutka! Quote
yunona Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dzięki za zaproszenie, niestety nie wspomogę finansowo , bo już mam kilka zobowiązań, z którch chciałabym się wywiązać. Hooopkamy do góry Lenko! Quote
IVV Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dziekuje za zaproszenie -podesle cos jednorazowo -potrzebuje email adres na pw lub kogos z kontem PayPal Quote
Trisza Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jakieś grosz mogę przesłac...Potrzebuje konto. Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 wiem, już skasowałam. Mamy dwa miejsca dla Lenki, ale tylko 45zł stałych deklaracji... a potrzebujemy 300 Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Na razie wolałabym zbierać deklaracje, nie ma pewności czy uda się uzbierać na ten hotelik... Quote
majqa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='IVV'](...) potrzebuje email adres na pw lub kogos z kontem PayPal[/QUOTE] Kołujcie tego paypala, kasa wpłynie piorunem. Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ja niestety nie mam, może ktoś z wątku? Zaraz wyślę PW do jednej osoby :) Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ppjawiła się chyba nieco tańsza propozycja- 330zł plus wet Quote
majqa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Argat']Ppjawiła się chyba nieco tańsza propozycja- 330zł plus wet[/QUOTE] A coś więcej na ten temat? Gdzie? Od kiedy? U kogo? Czy to miejsce będzie czekać/ poczeka na dozbieranie kasy? Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Też pod Warszawą, możemy zarezerwować miejsce na kilka dni- trzeba by szybko zebrac deklaracje... Płatność po miesiącu [url]http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29[/url] Wysłałam Pw z zapytaniem o pośredniczenie przy wpłacie, poczekajmy na odpowiedź Quote
Jagoda1 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Lenka jest, chyba,;) w typie teriera irlandzkiego, może w ogłoszeniach napisać? Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Jagoda1']Lenka jest, chyba,;) w typie teriera irlandzkiego, może w ogłoszeniach napisać?[/QUOTE] Może warto to dopisać w tytule allegro... Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Jest już decyzja ocelot- żeby zabrać Lenę do hoteliku musimy uzbierać 200zł stałych deklaracji. Quote
IVV Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 wyslalam jednorazowo 50zl do Argat -trzymam kciuki by wam sie udalo Quote
memory Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [B]Wpłynęło 50 zł od Iwony W[/B] - domyślam się, że IVV - zwrotnie poszedł screen z dowodu wpłaty :) Przelew na konto podane przez Argat już zrobiony. Quote
Argat Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Bardzo Wam dziękuję :) Zapisałam tą wpłatę w pierwszym poście Quote
Recommended Posts