Usia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 diabełkowa to taki halny wiał, wiesz ;) a tak naprawde to poprostu przeplatanka czyli baletnica w wykonaniu Ays-a Marta pytanie powinno brzmieć co ona nam zrobiła :evil_lol: Wiq tak se wmawiaj.P odziel sie kawą tu jest duzo potrzebujacych :cool3: ja zamawiam wódke z red bullem :razz: Marzenka witam :p Dobcia min ucza sie odemnie :evil_lol: Luiza dziekuje :p nam tez sie podoba jak misiak nie wyrabia sie na zakrecie ;) Eria kiedys na ten spacer sie wybierzemy, obiecuje :roll: Quote
haska_12 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ale ładne fotki widzę :o A tak wogle to bry wieczór :) Quote
eria Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hej, przyszłam zapowiedzieć na jutro fotki Figusi o krótkowłosym zadku:diabloti: i Aysa o inteligentnym wyrazie pyska :evil_lol: no i artystyczna fotka kotki Uli-Tigry :loveu: Ula nie mów bo Ty mi kazałaś tak krótko ciąć :evil_lol: :evil_lol: Na spacerek się napewno wybierzemy Dziękuję za gościnę kochana :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A czy wy przypadkiem przed obcinaniem Figi nie rozmawialiscie z Kamcia?? moze Wy chcialyscie ja wytrymowac:eviltong: :eviltong: Oj Ula moglabys cos dzisiaj wstawic a nie kazesz nam do jutra czekac Quote
Usia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Czesc Wiola :p Martus, dzisiaj poniedziałek wiec raczej mało osob tu zajrzy:cool1: po za tym wszystkie fotki z dzisiaj robiła Eria :cool3: dla tego prosze ja meczyc Eria u mnie zawsze bedą dla Ciebie drzwi otwarte.Musze tylko przeprosić za to co sie dzisiaj u mnie działo.ale mam nadzieje ze to Cie nie przeraziło ;) W kwesti wyjasnienia Eria przezyła spotkanie z moja ukochana siostra i jej małoletnimi synkami :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj Ulkeńko :loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka :loveu: Quote
Usia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dziekuje Basiu i nawzajem :p lece do szkoły i tak juz mnie nie ma na 1-ej (podstawy przedsiebiorczosci) mam nadzieje ze zdaze na Historie albo i nie :razz: Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Przeplatanka malamutowa...;):loveu::loveu::loveu: Witaj Uleńko kochana ! :multi: Wszystkiego dobrego życzymy od rana ! :multi::loveu: Pozdrawiamy pańcię i miziamy Aysika za uszkiem.:loveu: Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no to wklejam teraz foty na dwie galerie :evil_lol: Tigra Pałac Kultury obcięty moimi rękami zadek Figusi:loveu: :loveu: nawet ładnie wyszło:loveu: inteligentna-jak zawsze-mina Aysa :evil_lol: tu jeszcze inteligentniejsza Figa Figi inteligentna mina:evil_lol: Ays to wszystko ,byłoby więcej gdyby karta pamięci mi nie siadła kilka dni temu:shake: i teraz miałam tylko taką na 9 zdjeć :shake: Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Figusi slicznie w nowiutkiej fryzurce:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a na tym zielonym polu Ays wyszedl przecudownie:loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ale super :loveu: :loveu: Eria grattki piekny i te jego miny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 swietnie tu Tigra wyszła :loveu: Tu pokazywałam Eri jak wyglada Misiak przy czesaniu i jak sie z niego sypie Moje inteligenty :loveu: tyłek wyszedł bardzo ładnie.Ja bym jej jeszcze obcieła przód (łapki i bruszek):diabloti: moze sie sama za to wezme :cool3: Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Usiaaa....Ty się może nie bierz za ten przód :evil_lol: :evil_lol: z Twoimi zapędami żeby wszystko jak najkrócej to ja się martwię o Figusię :evil_lol: :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 mine to one maja jak dzieci wojny zbite psiaki ;)))) ale sliiczne sa Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='eria'] Figa sie zastanawia: czego oni właściwie ode mnie chcą?:razz: Jaka ładna, nowa fryzurka Figuni; wyczesane, eleganckie psiaki:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wow ile ma kłaków...:roll: A stoi jak baranek.:loveu: Cudny Aysik.:loveu::loveu: Pozdrawiam. Quote
wiq Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 do... tyłka Fidze w nowej fryzurze;) (a teraz kolejna zagadka: co miałam na myśli?:evil_lol:) Quote
Carolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: -bo co mam wiecej napisac???:oops: :lol: Quote
marzenna79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Usieńko kochana ! :multi::loveu: A mnie się podoba bardzo wygolona Figa.:loveu: Jest śliczna.:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :loveu: Witam z rana :loveu: Figa jest piękna, nic dodać, nic ująć :loveu: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dzien dobry wszystkim Co u nas wiec tak: Ja: przechodze kryzys jeden z wielu dotyczacy szkoły, we wtorek stwierdziłam juz ze zabieram papiery, nie zrobiłam tego, i dzisiaj byłam w szkole znowu.... eh bez komentarza Po za ty zaraz lece na spotkanie do bierzmowania a jutro juz mam samo bierzmowanie :multi: :multi: :multi: Co po za tym: we wtorek psy mnie załatwiły a dokładnie moja prawa noge i lewa reke :roll: Bo koło 20-21 wyszłam na rolki zeby je wybiegac no i zła godzine wybrałam bo było pełno psów.Bedlaki nie wybiegane wiec miałam predkosc ładna, no i zauwazyłam małego szczekajacego psa (który był na smyczy ale o tym sie dopiero pozniej dowiedziałam,jak juz lezałam na chodniku ) i zeby nie doszło do tragedii to raptownie skreciłam, ale nie zauwazyłam ze chodnik był zle ułozony i wywaliłam sie tak ładnie ze az zrobiłam fikołka.Spodnie poszły do kosza, moje kolano i reka najbardziej ucierpiały, bark otarty ale bydlaki utrzymałam:cool3: .Za to jak juz ogarnełam co sie dzieje to myslałam ze Ays-a zabije :angryy: :angryy: :angryy: bo to wszystko jego wina, z reszta Figa tez pomogła !! Co do kolana jesli kogos interesuje, na RTG nic nie wyszło naszczescie.Noga powinna być w usztywnieniu (gips lub usztywniacz) ale ze mam rane otwarta to musiała bym wtedy przyjmowac zastrzyki przeciw zakrzepowe a na to sie nie zgodziłam.Do jutra mam opatrunek na nodze którego nie wolno mi ruszac, na nodze w ogóle nie moge stawac bo kolano od razu daje o sobie znac. Jutro tez mam wizyte u ortopedy i jesli rana sie juz zagoiła w co watpie bede mieć USG które ma wykazac czy nie mam wody w kolanie, która trzeba bedzie usuwac strzykawka.Taki zabieg juz miałam wiec nie panikuje, ale do przyjemnych to nie nalezy.Na razie uzywam zastepczej nogi czyli kuli, kłade lód przeciw opuchliznie i jakos sobie radze.Gorzej ze jutro bierzmowanie i miałam isc w obcasach a teraz to nie wiem co zrobie,ale jakoś sobie rade musze dac.:roll: Kolano cały czas spochniete a w srode rano wygladało jak by mi ktos pod skóre włozył piłeczke do tenisa.Troche sie bałam, przed wizyta, bo z przeszłosci po treningach jazdy konnej zostały mi urazy na nogach miedzy innymi mam rozwalone obydwa kolana i bałam sie ze to coś powaznego bedzie, do operacji.Jutro sie wszystkiego dowiem ale operaci nie trzeba bedzie robić :p Na reku (nadgarstek) mam rane która wyglada obrzydliwie ale juz sie goi, boli tylko jak zanurzam w wodzie wiec wiekszosc rzeczy robie jedna reką. Figa: nie moze sie nacieszyć nowa fryzurka ;) Ays: Rospiera go energia i to strasznie a ze pani z jego winy jest ograniczona ruchowo to ciaga mnie wszedzie za soba.Wieczorami z bydlakami wychodzi TZ wiec tu juz mam troche lepiej. Summer: spanielka, która jakiś czas temu była pogryziona przez Ays-a ma sie dobrze, widzi, z głowa w porzadku.Kamien spadł mi z serca bo bałam sie o nia, ale na szczescie juz ma sie dobrze.Co wiecej, nie wiem, bo od mometu kiedy misiak ja pogryzł nie widziałam jej.Ale najwazniejsze ze sie dobrze czuje Quote
Usia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 kilka fotek zeby nie było zagadane ;) pogon za misiakiem widać niuskowe uszy :evil_lol: dorwała bydlaka ucieczka znudziło mu sie juz... i jej tez Quote
Usia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 smiesznie tu wyszedł :evil_lol: złapiesz mnie ??:diabloti: Quote
eria Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Figusia na ostatniej focie RULEZ!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts