_ogonek_ Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaja69 napisał(a):Oczywiście ,ze konto jest :) jest konto TOZ-tu i moje,ale chyba lepiej jakiejś organizacji,no nie?? Wyslij mi tez wydarzenie to porozsyłam po swoich znajomych,to jedyne co potrafie zrobić :) okej, jak zrobię to się odezwę ;) Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 _ogonek_ napisał(a):okej, jak zrobię to się odezwę ;) Dzieki sliczne i czekam :) Quote
ataK Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Aniu, na litość boską, czy Ty specjalnie jeździsz po wsiach po kilkadziesiąt kilometrów, żeby wyszukiwać jak największe bidy???!!! Toż niedługo strach będzie zaglądać na dogo, bo jak człowiek wie, że nic pomóc nie może, to aż wstyd na wątek wchodzić :( Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ataK napisał(a):Aniu, na litość boską, czy Ty specjalnie jeździsz po wsiach po kilkadziesiąt kilometrów, żeby wyszukiwać jak największe bidy???!!! Toż niedługo strach będzie zaglądać na dogo, bo jak człowiek wie, że nic pomóc nie może, to aż wstyd na wątek wchodzić :( Atko,ile razy mam Ci powtarzać :roll:,że każda pomoc się liczy,nawet podnoszenie watku,dobre słowo ,kazdy pomaga jak może :lol: Igiełka napisał(a):Jestem choć nie wiem czy dobrze robię... Nie rozumiem Igiełko:cool3: pieski Ci się nie podobają ;) Quote
savahna Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Witam, jestem tu przez Atomówke która rozkleja watek po dogo....;) Moge pomóc z ogłoszeniami w razie potrzeby. Jakbym sobie zapomniała to proszę przypomniec na pw. Bo sobie tak chodze tu i ówdzie i wszędzie moja jedyna pomoca są ogłoszenia, to się moze człowiekowi pomylic Dobrze byłoby takie bardziej zsocjalizowane psiaki może zabrać gdzies na dt i też próbować ogłaszać. No wiem,wiem...które dt...Jak ich brak, no ale może.... No i zdjatka dobre jakieś. Można próbowac na litość ogłaszać, ale to nie zawsze działa. Czasem ludzie szukaja poprostu fajnego psiaka a nie bide której trzeba pomóc. Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Oczywiście ,że ogloszenia będa potrzebne,Atomowke odciążysz trochę :cool3: Teraz jak pojade będa nowe zdjęcia i nowe wiadomości... Quote
Estrella Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ja ten...Atomówka zaprosiła to weszłam :) ale mogę niestety tylko podnosić Quote
Ania102 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Z zaproszenia Atomówki przybywam. Może zgłoście psiaki na sterylki do 4 łap? Quote
Atomowka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dziewczyny dziękuje wszystkim za przybycie. W kupie siła :) Quote
Telimenka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 O jaaa jaka masakra, niestety mogę tylko podnosić. Jak ktoś zrobi wydarzenie na allegro to roześlę do znajomych. Quote
kaja69 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 obraczus87 napisał(a):na razie zapisuje....................... Czekamy cierpliwie :) Estrella napisał(a):ja ten...Atomówka zaprosiła to weszłam :) ale mogę niestety tylko podnosić Podnoszenie tez ważne :) Ania102 napisał(a):Z zaproszenia Atomówki przybywam. Może zgłoście psiaki na sterylki do 4 łap? Dzięki,ze przybyłaś :) Na sterylki gmina dała 1000 zł,nie wiem ile dokładnie jest tych suczek,w najbliższym czasie zabieramy cztery.Najgorsze to to,ze wiekszość tych psów jest prawie dzika,min te które widać jak jedza na polu to w ogóle nie pozwola się do siebie zbliżyć... Atomowka napisał(a):Dziewczyny dziękuje wszystkim za przybycie. W kupie siła :) Atomowka ,dzieki za zapraszanie,dobra robota :) Telimenka napisał(a):O jaaa jaka masakra, niestety mogę tylko podnosić. Jak ktoś zrobi wydarzenie na allegro to roześlę do znajomych. Chyba na facebooku,co ??:cool3: Ogonek obiecała zrobic wydarzenie,więc kto może niech rozsyła :) Quote
Mariat Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja tez troche pospamowalam, ale niewiele,bo siedzimy z Ania na podobnych watkach wiec musialabym za nia powtarzac (a szybka jest jak strzala, gdzie zajrze - link). Na dogo same tragedie, ale Ania znajduje takie mega. Quote
_ogonek_ Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Zrobię, zrobię wydarzenie oczywiście. kaja, a macie jakieś zniżki na sterylki? Może wet ciachnąłby taniej, wtedy więcej suniek otrzyma pomoc sterylkową stamtąd. Tymczasów też szukacie? Quote
kaja69 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Mariat napisał(a):ja tez troche pospamowalam, ale niewiele,bo siedzimy z Ania na podobnych watkach wiec musialabym za nia powtarzac (a szybka jest jak strzala, gdzie zajrze - link). Na dogo same tragedie, ale Ania znajduje takie mega. Bo a wczoraj miałam "wieczór z dogo" :) więc musiałam dobrze też czas wykorzystac:) Mariat ,ja tych tragedii nie szukam ,to jakos tak samo sie dzieje,ze na nie trafiam:) _ogonek_ napisał(a):Zrobię, zrobię wydarzenie oczywiście. kaja, a macie jakieś zniżki na sterylki? Może wet ciachnąłby taniej, wtedy więcej suniek otrzyma pomoc sterylkową stamtąd. Tymczasów też szukacie? Nasi weci daja znizki,robia naprawdę tanio,nie wiem dokładnie ile tam jest tych suniek,ale mysle,ze za ta kase sporo by się ciachnęło... Quote
xxxx52 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Przekazcie prosze ile jest tam psow ile jest suczek i ile jest szczeniakow? Czy gdzies mozna zdjecia obejrzec? Gdzie ta miejscowosc jest polozona tzn ile km od Wloclawka w kierunku na.....................? Czy sa male suczki? czy tymi psami zaiteresuje sie jakas org.prozwierzeca? Czy jakas org.prozwierzeca zabezpieczyla jedzenie dla zwierzat? czy sa i koty? Quote
kaja69 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 xxxx52 napisał(a):Przekazcie prosze ile jest tam psow ile jest suczek i ile jest szczeniakow? Czy gdzies mozna zdjecia obejrzec? Gdzie ta miejscowosc jest polozona tzn ile km od Wloclawka w kierunku na.....................? Czy sa male suczki? czy tymi psami zaiteresuje sie jakas org.prozwierzeca? Czy jakas org.prozwierzeca zabezpieczyla jedzenie dla zwierzat? czy sa i koty? Jesli uda mi się policzyć ile dokładnie jest psów i wtym ile suczek a ile szczeniaków,zrobie to jak pojadę po sunie do sterylek.Chociaż jak pisałam prędzej jest to prawie niemozliwe zliczyc to stadko,bo częśc jest dzika,niektóre są podobne do siebie. Zjęcia te co miałam wstawiłam na pierwszej stronie,mam jeszcze kilka,ale to raczej powtórki tych co są...nowe zrobie jak pojadę.... Miejscowość jest położona jakieś 25-30 km od Włocławka w kierunku na Poznań,jak dobrze pamiętam... Małe suczki dorosłe tam były... psami zajmuje sie TOZ we Włocławku i jak tylko uzbieraja karme jada tam...gotują całe gary ryżu z mięsem,zostawiaja suchą i jeszcze na deser jakies gnaty psy dostają.Tylko,że z ta karma jest kłopot,bo jej nie ma... kotów nie widziałam i nic o kotach nie słyszałam,podejrzewam,że przy takiej ilości zdziczałych psów koty nie miałyby szansy przeżycia... Quote
_ogonek_ Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 kaja69 napisał(a):(...) Nasi weci daja znizki,robia naprawdę tanio,nie wiem dokładnie ile tam jest tych suniek,ale mysle,ze za ta kase sporo by się ciachnęło... No to ekstra, ja robie im FB teraz ;) Quote
Igiełka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 kaja69 napisał(a): Nie rozumiem Igiełko:cool3: pieski Ci się nie podobają ;) No co Ty... psiaki są ładne tylko nie mam jak teraz pomóc Quote
_ogonek_ Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Konto TOZu wrzucić na wydarzenie? Czy kaja twoje? Dajcie znać dopiszę. Tymczasem: http://www.facebook.com/event.php?eid=117900294965737 tadaaam :p Quote
kaja69 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 [quote name='_ogonek_']Konto TOZu wrzucić na wydarzenie? Czy kaja twoje? Dajcie znać dopiszę. Tymczasem: http://www.facebook.com/event.php?eid=117900294965737 tadaaam :p Wow :loveu:Dzieki ,dzięki bardzo :Rose::Rose::Rose: Wrzuc konto TOZ-tu organizacja to organizacja a ja przynajmniej mniej do rozliczania będe miała :cool3:gdyby w razie czego:lol: tylko z dopiskiem np "psy-Zakrzewek" czy cos takiego ... A tu masz dane Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział we Włocławku konto 83 1020 5170 0000 1302 0079 6946 KRS 0000154454 Quote
xxxx52 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Czy mozna zobaczyc te psiaczki na zdjeciach? Nie wiem czy ta miejscowosc jest niedalejko do Wagrowca,bo w zeszlym roku doastalam informycje ,ze jeden mezczyzna ma 30 psow ,ktore sie rodza ,a sasiad je zabija. Quote
kaja69 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Te które mam zdjęcia wrzuciłam na pierwszą stronę...to chyba nie sa okolice Wagrowca ... Quote
Recommended Posts