kaja69 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 toyota napisał(a):Aniu, łap te szczeniaki. U mnie już tylko 2 zostały. Jeden jest docelowo duży, a drugi mały, ale suczka. Przyda się większy wybór. Dark Water zrobiła tak piękne allegro, że spodziewam się, że telefon się rozdzwoni. Wtedy będę polecać te Twoje. Wszystkie:crazyeye: a jak ja to przedszkole wykarmię i za co porozwoże do ewentualnych domków ??? Asia nie dam rady ,moje długi jeszcze nie spłacone:shake: Quote
kaja69 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Zapraszam na nowy sliczny bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/209972-Różności-dla-Domu-....Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)-03.07?p=17118611&posted=1#post17118611 Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 kaja, pisz do moda żeby zmienił założycielkę wątku na ciebie może lepiej. Trzeba tam umieścić aktualne informacje.. Może zrobić aukcję na allegro, ze zdjęciami szczeniaczków z info że szukamy DT? PS. Będę tu siedzieć, tak jak kazałaś :evil_lol: Quote
savahna Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Psiaczki na pierwsza. Trzymam kciuki za udane sterylki;) Quote
kaja69 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 _ogonek_ napisał(a):kaja, pisz do moda żeby zmienił założycielkę wątku na ciebie może lepiej. Trzeba tam umieścić aktualne informacje.. Może zrobić aukcję na allegro, ze zdjęciami szczeniaczków z info że szukamy DT? PS. Będę tu siedzieć, tak jak kazałaś :evil_lol: A czy ja dam radę poprowadzić kolejny wątek ??? Dobra mysl z tym allegro,można zrobić im juz ogłoszeniowe i zaznaczyć tez o dt z prośbą,co by nie tracić ewentualnych domków stałych... I siedź tu kochana,siedź ...jeszcze Cię zaciągnę na pozostałe moje wątki:evil_lol: savahna napisał(a):Psiaczki na pierwsza. Trzymam kciuki za udane sterylki;) Trzymaj ,trzymaj,każde wsparcie jest potrzebne,nawet te duchowe,tez się martwię ,żeby wszystko dobrze się skończyło,to mój debiut jeśli chodzi o wersję hurtową:razz: Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 I siedź tu kochana,siedź ...jeszcze Cię zaciągnę na pozostałe moje wątki:evil_lol: Mam się bać? :razz: Quote
kaja69 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 _ogonek_ napisał(a):Mam się bać? :razz: A broń Boziu:lol: masz się tu dobrze czuć i z przyjemnościa gościc na moich wątkach:cool3: Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 kaja69 napisał(a):A broń Boziu:lol: masz się tu dobrze czuć i z przyjemnościa gościc na moich wątkach:cool3: No, tylko bez przesady :lol: Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 _ogonek_ napisał(a):No, tylko bez przesady :lol: Musze trochę sie podlizać:cool3: Ty wiesz dlaczego:evil_lol: A tymczasem zapraszam na mój nowy wątek,szukam na cito dt dla tego chłopaka...chyba chłopaka... http://www.dogomania.pl/threads/210160-BENEK-boję-sie-ludzi-chociaż-wiem-że-bez-nich-nie-przeżyję...lub-przez-nich-zginę...?p=17138468#post17138468 Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 savahna napisał(a):Zagladam wieczorkiem....;) Dzięki bardzo :) juz we wtorek będe miała nowe wieści..oby tylko wszystko poszło zgodnie z planem... Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 _ogonek_ napisał(a):kaja, po namyśle zostaję :evil_lol: O dzięki Ci ogromne:modla::sweetCyb: Quote
_ogonek_ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 kaja69 napisał(a):O dzięki Ci ogromne:modla::sweetCyb: za trucie gitary? :diabloti: Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 _ogonek_ napisał(a):za trucie gitary? :diabloti: Jakie trucie ??? Mam problem,wiedziałam,że tak bedzie...przed chwila "dostałam "dwa psiaki ,tzw dwupak i zajęły miejsce .w którym miały zakotwiczyć szczeniory...a szczeniorki teraz gdzie ??? Quote
_ogonek_ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 kaja, dawaj wątek :evil_lol: Tak szczerze to nie wiem w co ręce włożyć... Mam 7 psiaków do ogłoszenia, którym chcę dom bardzo znaleźć... Ale na horyzoncie ds ani widu ani słychu :(:( Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 _ogonek_ napisał(a):kaja, dawaj wątek :evil_lol: Tak szczerze to nie wiem w co ręce włożyć... Mam 7 psiaków do ogłoszenia, którym chcę dom bardzo znaleźć... Ale na horyzoncie ds ani widu ani słychu :(:( Wejdź w mój banerek:) i na końcu...ale to jeszcze swiezynka,więc masz jeszcze czas na ogłoszonka dla nich:cool3: Quote
toyota Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Aniu, czy jedziesz jutro do Zakrzewka ? I czy weźmiesz jakiegoś malucha stamtąd ? Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 toyota napisał(a):Aniu, czy jedziesz jutro do Zakrzewka ? I czy weźmiesz jakiegoś malucha stamtąd ? Właśnie mi się miejsce dla szczeniorków zajęło przez dwa nowe psiaki...nie mam pojecia co zrobić... Jutro rano wyruszam...żebym tylko nie zaspała ,przed 6 musze wstać :( Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ataK napisał(a):To co Ty tu jeszcze robisz? Spać! Juz lecę...trzymajcie kciuki za jutrzejsza akcję ... Quote
Recommended Posts