Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Aniu, łap te szczeniaki.
U mnie już tylko 2 zostały. Jeden jest docelowo duży, a drugi mały, ale suczka. Przyda się większy wybór.

Dark Water zrobiła tak piękne allegro, że spodziewam się, że telefon się rozdzwoni. Wtedy będę polecać te Twoje.

Wszystkie:crazyeye: a jak ja to przedszkole wykarmię i za co porozwoże do ewentualnych domków ??? Asia nie dam rady ,moje długi jeszcze nie spłacone:shake:

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja, pisz do moda żeby zmienił założycielkę wątku na ciebie może lepiej. Trzeba tam umieścić aktualne informacje..
Może zrobić aukcję na allegro, ze zdjęciami szczeniaczków z info że szukamy DT?

PS. Będę tu siedzieć, tak jak kazałaś :evil_lol:

Posted

_ogonek_ napisał(a):
kaja, pisz do moda żeby zmienił założycielkę wątku na ciebie może lepiej. Trzeba tam umieścić aktualne informacje..
Może zrobić aukcję na allegro, ze zdjęciami szczeniaczków z info że szukamy DT?

PS. Będę tu siedzieć, tak jak kazałaś :evil_lol:

A czy ja dam radę poprowadzić kolejny wątek ???
Dobra mysl z tym allegro,można zrobić im juz ogłoszeniowe i zaznaczyć tez o dt z prośbą,co by nie tracić ewentualnych domków stałych...
I siedź tu kochana,siedź ...jeszcze Cię zaciągnę na pozostałe moje wątki:evil_lol:

savahna napisał(a):
Psiaczki na pierwsza. Trzymam kciuki za udane sterylki;)

Trzymaj ,trzymaj,każde wsparcie jest potrzebne,nawet te duchowe,tez się martwię ,żeby wszystko dobrze się skończyło,to mój debiut jeśli chodzi o wersję hurtową:razz:

Posted

_ogonek_ napisał(a):
za trucie gitary? :diabloti:

Jakie trucie ???
Mam problem,wiedziałam,że tak bedzie...przed chwila "dostałam "dwa psiaki ,tzw dwupak i zajęły miejsce .w którym miały zakotwiczyć szczeniory...a szczeniorki teraz gdzie ???

Posted

kaja, dawaj wątek :evil_lol:
Tak szczerze to nie wiem w co ręce włożyć...
Mam 7 psiaków do ogłoszenia, którym chcę dom bardzo znaleźć... Ale na horyzoncie ds ani widu ani słychu :(:(

Posted

_ogonek_ napisał(a):
kaja, dawaj wątek :evil_lol:
Tak szczerze to nie wiem w co ręce włożyć...
Mam 7 psiaków do ogłoszenia, którym chcę dom bardzo znaleźć... Ale na horyzoncie ds ani widu ani słychu :(:(

Wejdź w mój banerek:) i na końcu...ale to jeszcze swiezynka,więc masz jeszcze czas na ogłoszonka dla nich:cool3:

Posted

toyota napisał(a):
Aniu, czy jedziesz jutro do Zakrzewka ? I czy weźmiesz jakiegoś malucha stamtąd ?

Właśnie mi się miejsce dla szczeniorków zajęło przez dwa nowe psiaki...nie mam pojecia co zrobić...
Jutro rano wyruszam...żebym tylko nie zaspała ,przed 6 musze wstać :(