Lofty Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='renia13']szkoda że nie wracasz w niedziele :([/QUOTE] teoretycznie taka szansa jest ale to raczej teoria Quote
renia13 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Lofty']teoretycznie taka szansa jest ale to raczej teoria[/QUOTE] jak nie tu to tam :) a do Velka Ida wstepnie juz jestesmy umówione z Gangiem Cziki :):) i mam nadzieje że wszystko wypali:) bo noclegi nawet w tym samym miejscu , lepiej byc nie mogło:) Dzieki Foxowa ;) Quote
Foxowa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Renia13 nie ma sprawy ;) ciesze sie ze pomoglam Ja tez psa bede robila (chinski grzywacz) to hotel jednak przydatna rzecz. Quote
renia13 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 tez sie ciesze że pomogłam Gangowi w zmianie noclegu na tańszy :) ... akurat miejsce czekało chyba na Was ;P bo było ostatnie:) ja rezerwowałam tam w maju. Quote
Banshee. Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Lofty']Jeśli dojedziesz do Krakowa to to możesz zabrać się z nami:) Jadę na sobotę powrót planuje po finałach.[/QUOTE] No właśnie akurat w tej sytuacji do Krk raczej bym nie dojechała. : ( Dlatego też ponawiam - czy ktoś nie będzie przejeżdżał przez/w pobliżu Radomia? Jeśli ktoś jest w miarę blisko, to mogę podjechać. EDIT. Transport jednak już mam. ;-) Quote
Foxowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Do dzisiaj zgłoszenia. Czekamy więc te kilkaaa dni i mam nadzieję, że spis będzie :) Quote
Banshee. Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Lofty, będziesz miała pieska do pożyczenia na mp? Quote
domelcia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [URL]http://www.dogfestival.sk/statistika.htm[/URL] podali stawkę :) Quote
cockermanka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kurczę, i jednego naszego psa nie widzę w zestawieniu.... Quote
renia13 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 a teraz mozna wysyłac mailem, nie mozna było tak od razu? dziwaczne troche zwyczaje .;) Mam wolne miejsce w pokoju , jak ktos w potrzebie to proszę o kontakt. nocleg z 23/24.07 w Kosicach. cena za osobę 23 EU , bez opłaty za psa . Quote
GANG CZIKI Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='renia13']a teraz mozna wysyłac mailem, nie mozna było tak od razu? dziwaczne troche zwyczaje .;) Mam wolne miejsce w pokoju , jak ktos w potrzebie to proszę o kontakt. nocleg z 23/24.07 w Kosicach. cena za osobę 23 EU , bez opłaty za psa .[/QUOTE] Wysłałam ci pw;) Quote
renia13 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tak , odzczytałam :) Info o wolnym miejscu juz nie aktualne :) Quote
Foxowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Darianna']ogol Auda, jaki problem :D[/QUOTE] Daria, dzisiaj bylam tego bliska :shake: Quote
renia13 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Jagoodka']A my mamy 4 psy w konkurencji...[/QUOTE] nie koniecznie tylko;) 4 ;P , bo przedłuzono zgłoszenia do 8.07:).. tak ze ta statystyka może jeszcze sie zmienic , a z tego co dowiedziałam sie np. w naszej rasie Shih Tzu ma byc duża zmiana .Ci którzy mieli nie jechac podobno jada , a jak bedzie sie okaże po zamknieciu list. Quote
renia13 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Foxowa']Daria, dzisiaj bylam tego bliska :shake:[/QUOTE]no cos Ty??? :( ja obciełam mojego starszego ShihTzu i bardzo żałuje , teraz zapuszczamy włoski na nowo;P Quote
AbraCadabra Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 My mamy jeszcze wolne miejsce na niedzielę jak ktoś reflektuje :razz: Wyjazd z Olkusza :diabloti: czyli mniej więcej w połowie drogi między Krk a Katowicami :eviltong: Jak coś to PW albo gg :eviltong:8251271:cool3: Quote
Recommended Posts