Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lofty']teoretycznie taka szansa jest ale to raczej teoria[/QUOTE] jak nie tu to tam :) a do Velka Ida
wstepnie juz jestesmy umówione z Gangiem Cziki :):) i mam nadzieje że wszystko wypali:) bo noclegi nawet w tym samym miejscu , lepiej byc nie mogło:) Dzieki Foxowa ;)

Posted

tez sie ciesze że pomogłam Gangowi w zmianie noclegu na tańszy :) ... akurat miejsce czekało chyba na Was ;P bo było ostatnie:) ja rezerwowałam tam w maju.

Posted

[quote name='Lofty']Jeśli dojedziesz do Krakowa to to możesz zabrać się z nami:)
Jadę na sobotę powrót planuje po finałach.[/QUOTE]
No właśnie akurat w tej sytuacji do Krk raczej bym nie dojechała. : (

Dlatego też ponawiam - czy ktoś nie będzie przejeżdżał przez/w pobliżu Radomia? Jeśli ktoś jest w miarę blisko, to mogę podjechać.

EDIT.
Transport jednak już mam. ;-)

Posted

a teraz mozna wysyłac mailem, nie mozna było tak od razu? dziwaczne troche zwyczaje .;)
Mam wolne miejsce w pokoju , jak ktos w potrzebie to proszę o kontakt. nocleg z 23/24.07 w Kosicach. cena za osobę 23 EU , bez opłaty za psa .

Posted

[quote name='renia13']a teraz mozna wysyłac mailem, nie mozna było tak od razu? dziwaczne troche zwyczaje .;)
Mam wolne miejsce w pokoju , jak ktos w potrzebie to proszę o kontakt. nocleg z 23/24.07 w Kosicach. cena za osobę 23 EU , bez opłaty za psa .[/QUOTE]

Wysłałam ci pw;)

Posted

[quote name='Jagoodka']A my mamy 4 psy w konkurencji...[/QUOTE]

nie koniecznie tylko;) 4 ;P , bo przedłuzono zgłoszenia do 8.07:).. tak ze ta statystyka może jeszcze sie zmienic , a z tego co dowiedziałam sie np. w naszej rasie Shih Tzu ma byc duża zmiana .Ci którzy mieli nie jechac podobno jada , a jak bedzie sie okaże po zamknieciu list.

Posted

[quote name='Foxowa']Daria, dzisiaj bylam tego bliska :shake:[/QUOTE]no cos Ty??? :( ja obciełam mojego starszego ShihTzu i bardzo żałuje , teraz zapuszczamy włoski na nowo;P

Posted

My mamy jeszcze wolne miejsce na niedzielę jak ktoś reflektuje :razz:
Wyjazd z Olkusza :diabloti: czyli mniej więcej w połowie drogi między Krk a Katowicami :eviltong:
Jak coś to PW albo gg :eviltong:8251271:cool3: