Kasia25 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 właśnie loozerka, masz rację, w sumie skok na bęze już był. Wszystko może się zdarzyć:lol: Quote
brazowa1 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 hhihihihihihihi,usmialam sie:evil_lol: Quote
akucha Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Dzisiaj odbyło sie spotkanie na szczycie!!! Bercik odwiedził Pynię i prosiaki :lol: Byl piekny dzień, więc spędzili razem sporo czasu w ogrodzie. Nie wiem, czy Bercik poznał Pynię, ale ona jego chyba tak. Podbiegła do niego, tak go wąchała... Było bardzo przyjemnie... Spotkanie... Bercik wędrowniczek... Ze swoimi ludkami... Jestem bardzo ładny piesek - Bercikc:lol: Quote
Kasia25 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jejku, ładny za mało powiedziane , CUDNy. I jak odżył , nie ten sam. Bercik jak miło Cię widzieć wśród traw :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 to ja sobie poplacze.Ze szczesccia. Te dwie mordy znam,ale widzialam je tylko w schronie,a tu wygladaja tak pieknie,slodko,sa czysciutkie,usmiechniete.To uczucie,ktorego z niczym nie mozna porownac. Berciku,dbaj o swoich opiekunow,dzieki nim masz szanse zapomniec o schronisku. Quote
kaerjot Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Kurka! Jak ja żałuję, że nie w domu to głupawe łącze działa kiedy chce. Znowu w pracy nadrabiam zaległości i znowu spływa mi cały tusz do rzęs, a ja muszę łgać, że to katar. Brecik, Pynia na spotkaniu w ogródeczku. Cud, miód i malina.:loveu: Quote
Kar0la Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mnie wczoraj wieczorem nie działało dogo, a tutaj takie piękne foty. Serce rośnie. :loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Piękne, szczęśliwe psiaki i wspaniali ludzie! Buziaki dla wszystkich! Quote
kaerjot Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 A ja sobie jeszcze raz obejrzałam ostatnie foteczki i jeszcze raz się wzruszyłam Quote
Monia_ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cudne zdjecia!!! A Bercik to wyglada jak mlodzieniaszek! :loveu: Co milosc i wlasny domek robia z pieskow schroniskowych :Rose: Quote
brazowa1 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Jaki piekny piesek . Berciku,smakoszu domowych ciast,ale ci sie udalo!!!! Quote
Kasia25 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Tytuł wątku powinien brzmieć najszczęśliwszy z Sopockich psów!!!! ( Akucha, bez obrazy, Pynia zaraz po Berciku, z prostych przyczyn - jej nikt nie częstuje bezą) Quote
akucha Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Kasia, ja nie taka :lol: Ona ma lepszą gospodynię niż Pynia :oops: A Bercik dostał dziś nowe szelki!!!! Ale jakie... A oprócz tego, wiele innych prezentów; specjalną karme i takie tam. Musialam Szilasa ze sklepu na siłę wyciągać, bo dostał "ataku zakupów" dla Ładnego Pieska Bercika :evil_lol: A Pani jaka była szczęsliwa... Pan doktor polecił dla pieska preparat na odbudowę i wzmocnienie stawów, taki w syropie - Berci już go łyknął (Artre.. coś tam). Aż się boję, co to będzie, jak się wzmocni! Pewnie nic się w kuchni nie uchowa... Piesek jest grzeczny, je już ładnie, sam z miseczki, a nie z ręki. Nie jest już taki łapczywy. Ma swoje przyzwyczajenia i doskonale orientuje się w przyzwyczajeniach i zajęciach domowników. Robi się taki prawdziwy domowy pies. Przytył,został zważony... Quote
brazowa1 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Wiecej opowiesci o Berciku!!!! Chcemy wiecej!!!! A te nowe szelki to jaki kolor? Quote
kaerjot Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Prawdziwy domowy pies - jak to pięknie brzmi Quote
szilas Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Drogie Cioteczki! Moje szeleczki są czerwone na czarnym mięciutkim podkładzie, bardzo mi w nich do twarzy :lol: Znam już drogę do domu - zaliczyłem egzamin chodzenia bez smyczy w pobliżu domu :multi: Wciąż najważniejsze jest jedzenie i walczę o nie jak lew (ważę kilogram więcej), a że przewracam się w czasie walki, to inna rzecz nóżki słabe :oops: Włoski odrastają, czesać się lubię stąd młodzieńczywygląd ;) Pozdrawiam Was serdecznie, a szczególnie opiekunkę Brązową :loveu: Quote
iwonamaj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ...i pomyśleć, że cioteczka Brązowa wahała się czy założyć wątek Bercikowi... Mizianko dla chłopaka i ukłony dla Państwa! Quote
Mośka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jak sie ciesze,ze tu trafilam! To sie Bercikowi trafilo:lol: Az zaluje,ze juz wszystko wyczytalam w watku, ale humor mi sie poprawil na kilka dni :p Szacuneczek dla nowej Rodzinki Bercika:lol: Berciku, Ty szczesciarzu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia_82 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A ja Wam jedno powiem! Jak doczytalam do tego momentu , ze Akucha ma pomysl...........wiedzialam od razu , ze ma na niego chrapke i nie poposci :evil_lol: .Bardzo sie ciesze , ze ta psinka jest teraz z Wami i ma tak dobrze :lol: Jestescie WSPANIALI !:bigcool: Quote
akucha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kasiu, ja miałam pomysł, ale sama nie wierzyłam w jego realizację :lol: To Szilas, to on się uparł... I teraz ma LWA!!!!! Salonowego... jakoś się nie pochwalili, że Bercik chodzi z Panią na ploteczko do sąsiadaek :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ach, ty bardzo ładny piesku Berciku. Jak "Oni" ci twoi ludzie cię mocno kochać muszą, skoro ja tą miłość wyczuwam po drugiej stronie monitora. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Opowiedz nam jeszcze jakie są twoje układy z kolegą Quote
akucha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kolega jest dla Bercika delikatny, cierpliwy, nigdy nawet krzywo nie spojrzał. Jakoś wie, że trzeba ustąpić i wybaczyć wszystko. Sielanka... A Bercik czasem warknie na kumpla przy misce, innym razem zrobi sobie z niego drabinkę :lol: Quote
brazowa1 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=iwonamaj...i pomyśleć, że cioteczka Brązowa wahała się czy założyć wątek Bercikowi... Tak bylo...wiedzialam,ze piesek- staruszek,nie chcialam dreczyc dogomaniakow;bo w sumie Szczotek byl bez szans ,a po co mam wzbudzac w ludziach poczucie winy?... Akucha mnie zmotywowala,ze warto :loveu: ,za co jej serdecznie dziekuje. Berciku,wyobrazam sobie,jak pieknie wygladasz w czerwonych szelkach! nie moge sie doczekac,kiedy ukazesz dogomaniakom swoj prawdziwy image,z dlugimi wlosami. Ciesze sie,ze mozesz oddawac sie bez przeszkod delektowaniem smakolykow ( i ciastem :cool3: ),bo wiem,jak lubiles sobie podjesc :loveu: masz ucalowania od Ciotki Ani (to ta fajna :loveu: ,zabierala na spacer),wczoraj dowiedziala sie,ze masz dom,nie mogla uwierzyc :)))))))) dbaj o Szilasa i Pańcie.:loveu: Quote
Recommended Posts