Jump to content
Dogomania

Najbiedniejszy pies w sopockim schronisku.Bercik usnal w swoim Domu....za TM :(

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj odbyło sie spotkanie na szczycie!!! Bercik odwiedził Pynię i prosiaki :lol:
Byl piekny dzień, więc spędzili razem sporo czasu w ogrodzie. Nie wiem, czy Bercik poznał Pynię, ale ona jego chyba tak. Podbiegła do niego, tak go wąchała... Było bardzo przyjemnie...

Spotkanie...

Bercik wędrowniczek...

Ze swoimi ludkami...

Jestem bardzo ładny piesek - Bercikc:lol:

Posted

to ja sobie poplacze.Ze szczesccia.

Te dwie mordy znam,ale widzialam je tylko w schronie,a tu wygladaja tak pieknie,slodko,sa czysciutkie,usmiechniete.To uczucie,ktorego z niczym nie mozna porownac.

Berciku,dbaj o swoich opiekunow,dzieki nim masz szanse zapomniec o schronisku.

Posted

Kurka! Jak ja żałuję, że nie w domu to głupawe łącze działa kiedy chce. Znowu w pracy nadrabiam zaległości i znowu spływa mi cały tusz do rzęs, a ja muszę łgać, że to katar. Brecik, Pynia na spotkaniu w ogródeczku. Cud, miód i malina.:loveu:

Posted

Kasia, ja nie taka :lol: Ona ma lepszą gospodynię niż Pynia :oops:

A Bercik dostał dziś nowe szelki!!!! Ale jakie... A oprócz tego, wiele innych prezentów; specjalną karme i takie tam. Musialam Szilasa ze sklepu na siłę wyciągać, bo dostał "ataku zakupów" dla Ładnego Pieska Bercika :evil_lol:
A Pani jaka była szczęsliwa...
Pan doktor polecił dla pieska preparat na odbudowę i wzmocnienie stawów, taki w syropie - Berci już go łyknął (Artre.. coś tam). Aż się boję, co to będzie, jak się wzmocni! Pewnie nic się w kuchni nie uchowa...

Piesek jest grzeczny, je już ładnie, sam z miseczki, a nie z ręki. Nie jest już taki łapczywy. Ma swoje przyzwyczajenia i doskonale orientuje się w przyzwyczajeniach i zajęciach domowników. Robi się taki prawdziwy domowy pies. Przytył,został zważony...

Posted

Drogie Cioteczki!
Moje szeleczki są czerwone na czarnym mięciutkim podkładzie, bardzo mi w nich do twarzy :lol:
Znam już drogę do domu - zaliczyłem egzamin chodzenia bez smyczy w pobliżu domu :multi:
Wciąż najważniejsze jest jedzenie i walczę o nie jak lew (ważę kilogram więcej), a że przewracam się w czasie walki, to inna rzecz nóżki słabe :oops:
Włoski odrastają, czesać się lubię stąd młodzieńczywygląd ;)
Pozdrawiam Was serdecznie, a szczególnie opiekunkę Brązową :loveu:

Posted

Jak sie ciesze,ze tu trafilam! To sie Bercikowi trafilo:lol:
Az zaluje,ze juz wszystko wyczytalam w watku, ale humor mi sie poprawil na kilka dni :p

Szacuneczek dla nowej Rodzinki Bercika:lol:
Berciku, Ty szczesciarzu:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A ja Wam jedno powiem! Jak doczytalam do tego momentu , ze Akucha ma pomysl...........wiedzialam od razu , ze ma na niego chrapke i nie poposci :evil_lol: .Bardzo sie ciesze , ze ta psinka jest teraz z Wami i ma tak dobrze :lol: Jestescie WSPANIALI !:bigcool:

Posted

Kasiu, ja miałam pomysł, ale sama nie wierzyłam w jego realizację :lol: To Szilas, to on się uparł... I teraz ma LWA!!!!! Salonowego... jakoś się nie pochwalili, że Bercik chodzi z Panią na ploteczko do sąsiadaek :evil_lol:

Posted

ach, ty bardzo ładny piesku Berciku. Jak "Oni" ci twoi ludzie cię mocno kochać muszą, skoro ja tą miłość wyczuwam po drugiej stronie monitora.
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Opowiedz nam jeszcze jakie są twoje układy z kolegą

Posted

Kolega jest dla Bercika delikatny, cierpliwy, nigdy nawet krzywo nie spojrzał. Jakoś wie, że trzeba ustąpić i wybaczyć wszystko. Sielanka...
A Bercik czasem warknie na kumpla przy misce, innym razem zrobi sobie z niego drabinkę :lol:

Posted

[quote=iwonamaj...i pomyśleć, że cioteczka Brązowa wahała się czy założyć wątek Bercikowi...

Tak bylo...wiedzialam,ze piesek- staruszek,nie chcialam dreczyc dogomaniakow;bo w sumie Szczotek byl bez szans ,a po co mam wzbudzac w ludziach poczucie winy?...

Akucha mnie zmotywowala,ze warto :loveu: ,za co jej serdecznie dziekuje.

Berciku,wyobrazam sobie,jak pieknie wygladasz w czerwonych szelkach!
nie moge sie doczekac,kiedy ukazesz dogomaniakom swoj prawdziwy image,z dlugimi wlosami.

Ciesze sie,ze mozesz oddawac sie bez przeszkod delektowaniem smakolykow ( i ciastem :cool3: ),bo wiem,jak lubiles sobie podjesc :loveu:

masz ucalowania od Ciotki Ani (to ta fajna :loveu: ,zabierala na spacer),wczoraj dowiedziala sie,ze masz dom,nie mogla uwierzyc :))))))))

dbaj o Szilasa i Pańcie.:loveu: