adkaaaaa5 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 giselle4 napisał(a):ok...to tego sie trzymamy...:) mamy 3 osoby zainteresowane i zobaczymy kto odpadnie po sterylce.... mam nadzieje ze jedna osoba ja adoptuje:) jestem dobrej mysli :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Suńka napewno prędzej czy później znajdzie domek na 100%! Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 wiem,bo ma duzo chętnych tylko mnie martwi jej apatia:( widzialas Adka ja w realu ona jak lunatyk je ,siedzi i sie gapi,podchodzi do reki... to nostalgia juz to przerabialam z astkami..... ale jeszcze sterylka i niech ten domek ja wezmie trzymam kciuki malutka Quote
ruda76 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 adkaaaaa5 napisał(a):ja tez widze w niej staffika- wiadomo nikt nie mowi ze to staffik zgodny ze standardem rasy, jednak jest to psiak w typie staffika i tego sie trzymamy :) no tak moze w typie biorac pod uwage rozmiary ale to nie ma wiekszego znaczenia. Wazne aby ktos ja pokochal i dal jej dom a nie sugerowal sie ze to staffik Quote
adkaaaaa5 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ruda76 napisał(a):no tak moze w typie biorac pod uwage rozmiary ale to nie ma wiekszego znaczenia. Wazne aby ktos ja pokochal i dal jej dom a nie sugerowal sie ze to staffik Wiadomo, najwazniejsze zeby ktos ją pokochał ale fakt jest faktem ze ludzie zwracaja uwage na wyglad psa i wieksze szanse maja te "podrasowione"- w kazdym kundelku mozna znalezc odrobine jakiejs rasy dlatego oglaszamy jako mixy. Podnosze Yakimke, oby szybko poszła do domku, bo faktycznie jej nostalgiczny stan jest niepokojący :( Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 dzisiaj została zabrana z kwarantanny na izolatke bo ma katar przeziebiła sie malutka bo i smutna i ludzi brak to i biegac sie nie chce.... wytalam nosek połozylam do łozeczka....:) nasze cudo kochane,teraz bedzie miec człowieka pod ręką zjem ciociu a teraz pospie w spokoju i cieple cicho bo Yakima spi:) Quote
basia34 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jakuniu bedzie dobrze masz mnie i Graszke.trzymaj sie malutka. Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 basia34 napisał(a):Jakuniu bedzie dobrze masz mnie i Graszke.trzymaj sie malutka. pani kiierownik zabrala ja na izolatke to juz tylko lepiej:) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Biedna, az czlowiek chce sie w nią wtulic :( Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Biedna, az czlowiek chce sie w nią wtulic :([/QUOTE] po sterylce lezy spokojnie tylko przez noc wygryzla sobie łapke do kosci...i przez 10 dni opatrunki i zastrzyk...... szkoda jej lepiej niech juz człowiek ja wezmie do kochanego domku.... Quote
basia34 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wyleczymy ja juz my z Grasia tego przypilnujemy.Bedzie dobrze Sloneczko Nasze.Jestesmy z Toba.Podnosze. Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='basia34']Wyleczymy ja juz my z Grasia tego przypilnujemy.Bedzie dobrze Sloneczko Nasze.Jestesmy z Toba.Podnosze.[/QUOTE] masz racje basiu ale Ona jest taka krucha i taka samotna.... Quote
giselle4 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='michelle04']Zapisuję na sobotni spacer ;)[/QUOTE] masz go jak w banku:) Quote
giselle4 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Alicja']bidulka tęskni ....[/QUOTE] Alu bardzo dzisiaj poł dnia lezała koło kaloryfera na poslanku[w biurze] zjadla i patrzyla na mnie czy jej nie wywalą zaraz ....[ona musi byc chociaz pare godzin z człowiekiem] ale pozniej pani kierownik zaprowadzila ja na izolatke i przykryla kocem i spala Quote
giselle4 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 panna Yakima po opatrzeniu łapki troche nabrudziła ale slicznie jadla:) Quote
adkaaaaa5 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 slicznotko biegnij na gore i jak najszybciej po domek! Quote
giselle4 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 panienka dzisiaj dostała memlacza i była zadowolona regeneruje siły:) Quote
basia34 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Podnosze nasza ksiezniczke i wiem ze bedzie dobrze. Quote
Recommended Posts