Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alter Ego']Co u suczki, bo sie zaczynam denerwowac? Jak noc w piwnicy? :-( Czemu Asia sie nie odzywa?[/QUOTE]

Ufff...
Cioteczki, juz jestem!
Tyle do załatwiania, ale już nawet bilety do Wa-wy kupione!
Teraz szybko piszę.
Tak się o Lusię wczoraj bałam, że zawiozłam ją do mieszkania taty.
No, to miałam telefon w nocy od tamtejszego sąsiada :lookarou:.
Ale Lusia tam wytrzymała, tylko drzwi jakoś dziwnie z farby oblazły:niewiem:
:lol::lol:
Dzisiaj jest tutaj, w piwnicy, a wlaściwie pod moimi drzwiami na kocyku, a powyżej wisi kartka, żeby się sąsiedzi uzbroili w cierpliwość, bo dzisiejsza noc jest ostatnia nocą Lusi w tym bloku.
Na razie cisza ;)

Dobra, zapisuję tyle, poczytajcie, a ja bedę pisać dalej:lol:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A-s-i-a']Ufff...
Cioteczki, juz jestem!
Tyle do załatwiania, ale teraz już nawet bilety do Wa-wy kupione!
Teraz szybko piszę.
Tak się o Lusię wczoraj bałam, że zawiozłam ją do mieszkania taty.
No, to miałam telefon w nocy od tamtejszego sąsiada :lookarou:.
Ale Lusia tam wytrzymała, tylko drzwi jakoś dziwnie z farby oblazły:niewiem:
:lol::lol:
Dzisiaj jest tutaj, w piwnicy, a wlaściwie pod moimi drzwiami na kocyku, a powyżej wisi kartka, żeby się sąsiedzi uzbroili w cierpliwość, bo dzisiejsza noc jest ostatnia nocą Lusi w tym bloku.
Na razie cisza ;)

Dobra, zapisuję tyle, poczytajcie, a ja bedę pisać dalej:lol:[/QUOTE]

No to uffffffff i oby do juterka :cool3:

Asiu, a czy Luska aby nam nie zwieje w ostatniej chwili?Nie dalabys rady na te jedna noc zadekowac ja na waleta u siebie? Wiesz, zeby miec juz te spokojna noc,bez nocnych zmor i durnych snow ;) Martwie sie, bo juz tyle bylo przypadkow ze wszystko dopiete i w pasie i w biuscie a tu ni ma psa :roll:

Posted

[quote name='A-s-i-a'](...)

Dobra, zapisuję tyle, poczytajcie, a ja bedę pisać dalej:lol:[/QUOTE]

Sterylka jutro o godz. 18.30. Koszty wstępnie 300 zł. Jakoś chyba nie potrafię negocjować :(
Jedzie moja córa, ale nie sama, bo trochę się obawia... Ok! Kupiłam 2 bilety szkolne, bilet dla Lusi i jutro powinny się dziewczyny zjawić na 1 peronie dworca Centralnego o godz.14.45
Tak... i tutaj jeszcze nie do końca mam ustalone, kto po nie z Was Cioteczki przyjedzie,o której godzinie i gdzie mają czekać... Dzwoniłam doAndzike tuż po godz.22, ale chyba za późno.. Może jeszcze teraz Ktoś tutaj nam się "objawi" z transportem :razz:

Lusia będzie mogła być dowieziona do kliniki nie wcześniej niż po godz.15, bo brak miejsc, ale za to może po sterylce zostać do popołudnia w piątek i potem ją odbiera Owieczka:loveu:
Wklejam post i piszę dalej :)

Posted

Asiu,to koniecznie dzwon jutro z rana do Andzike,plizzz.Podala Ci na PW nr tel do siebie,tak? :lol:
Dobrze, ze pojada we dwie osoby, zawsze bezpieczniej.Ty im powiedz, zeby bron Boze nie korzystaly z uprzejmosci pasazerow i nie czestowaly sie ich czekolada,soczkami itd.!!!!!Nawet jakby bardzo prosili i namwiali.Jak pala fajki - nie brac od obcych!!!Panikara jestem, ale po tym co czytam na onecie to wlosy deba staja :shake:

Andzike pisala, ze jakby dojechaly do 17.00 to bedzie OK.Moze wyslij tez SMS a zadzwon tylko zeby potwierdzic.

P.S. Asiu, jesli nie wypali z Andzike bo np. nie uda sie skontaktowac - niech babki biora taxi w obie strony na moj koszt,dobra?

Posted

[quote name='dusje']No to uffffffff i oby do juterka :cool3:

Asiu,a czy Luska aby nam nie zwieje w ostatniej chwili?Nie dalabys rady na te jedna noc zadekowac ja na waleta u siebie? Wiesz, zeby miec juz te spokojna noc,bez nocnych zmor i durnych snow ;) Martwie sie, bo juz tyle bylo przypadkow ze wszystko dopiete i w pasie i w biuscie a tu ni ma psa :roll:[/QUOTE]

Tak, dopięte i w pasie, i w biuście, bo szelki i kaganiec kupione ( tylko duże to jakoś TROCHE) Podociągałam i jest git!
A co do Lusi, to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... tylko wszyscy w mieszkaniu pójdą spać:evil_lol:

Posted

[quote name='A-s-i-a']Tak, dopięte i w pasie i w biuście, bo szelki i kaganiec kupione ( tylko duże to jakoś TROCHE) Podociągałam i jest git!
A co do Lusi, to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... tylko wszyscy w mieszkaniu pójdą spać:evil_lol:[/QUOTE]

Cichutko,ciiii....Asiu, zobacz moj post powyzej i zakoduj plizz: jakby co to TAXI/przeczytaj, prosze/

Posted

[quote name='dusje']Asiu,to koniecznie dzwon jutro z rana do Andzike,plizzz.Podala Ci na PW nr tel do siebie,tak? :lol:
Dobrze, ze pojada we dwie osoby, zawsze bezpieczniej.Ty im powiedz, zeby bron Boze nie korzystaly z uprzejmosci pasazerow i nie czestowaly sie ich czekolada,soczkami itd.!!!!!Nawet jakby bardzo prosili i namwiali.Jak pala fajki - nie brac od obcych!!!Panikara jestem, ale po tym co czytam na onecie to wlosy deba staja :shake:

Andzike pisala, ze jakby dojechaly do 17.00 to bedzie OK.Moze wyslij tez SMS a zadzwon tylko zeby potwierdzic.

P.S. Asiu, jesli nie wypali z Andzike bo np. nie uda sie skontaktowac - niech babki biora taxi w obie strony na moj koszt,dobra?[/QUOTE]
To fakt: "strach się bać" ...
Dzieciaki(napisze" młodzież", bo się po-obrażają)tak poinstruowane, że wypowiadają jak mantrę :lol:.
Ale jeszcze rano Ola dostanie nakaz, żeby przeczytała tą ostatnią wiadomość od Ciebie:mad:
Co do taxi:Widzisz! Jesteś wspaniała!:loveu::loveu::loveu: To będzie w takim razie ostatnia deska ratunku . Jednak jestem przekonana,że wszystko ułoży się szczęśliwie. :lol:

Posted

Ok! To teraz zabieram się do wysyłania na PWmojego n-ru konta do Cioteczek z deklaracjami. A ozdoby wielkanocne na bazarek dla Lusi już się robią:cool3:

Posted

Jeeeeestem!!!
Bylam w kinie, dopiero do domu dotarłam ;)
Napisalam już pw do Asi - ja tak wczesnie nie dam rady odebrać jej córki i przetransportować, ale poprosiłam o pomoc [B]doti[/B] - Dorotę, która zaadoptowała mojego ex-tymczasowicza i wkręciła się w pomoc psom :)

Posted

No to super,przekaz mlodziezy plizz, ze babcia dusje zdecydowanie odradza i jednoczesnie doradza zameldowanie sie u konduktora ze wskazaniem na jego baczenie i szczegolna uwage.Wprawdzie i podobno konduktorzy chuci tez miewaja, no ale liczmy na tego nie ulegajacego wszelkim trendom ;)
Z Taxi podtrzymuje,jakby co :lol: byleby kierowca nie jechal na Ursynow przez Grojec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Andzike']Jeeeeestem!!!
Bylam w kinie, dopiero do domu dotarłam ;)
Napisalam już pw do Asi - ja tak wczesnie nie dam rady odebrać jej córki i przetransportować, ale poprosiłam o pomoc [B]doti[/B] - Dorotę, która zaadoptowała mojego ex-tymczasowicza i wkręciła się w pomoc psom :)[/QUOTE]

Hej Andzike :lol: A opcja z Doti juz 100% pewna? Kto jeszcze pamieta radiowa 3? .....Wiesz,fajny film wczoraj widzialem.....:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']No tak niecasowa byłam przez ostatnie dwa dni a tu tyyyyle do nadrobienia[/QUOTE]

Aaaa, jak milo powitac Isadore w te szalona noc :lol::multi:

Posted

[quote name='dusje']No to super,przekaz mlodziezy plizz, ze babcia dusje zdecydowanie odradza i jednoczesnie doradza zameldowanie sie u konduktora ze wskazaniem na jego baczenie i szczegolna uwage.Wprawdzie i podobno konduktorzy chuci tez miewaja, no ale liczmy na tego nie ulegajacego wszelkim trendom ;)
Z Taxi podtrzymuje,jakby co :lol: byleby kierowca nie jechal na Ursynow przez Grojec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Już wszystko skopiowałam i rano będą młode czytać :lol:
Właśnie o konduktorze mówiłam, ale też obowiązkowo wybierają przedział, gdzie jest więcej osób w średnim wieku :razz:.
Dostałam od Andzike namiary na inną Cioteczkę skłonną do przewozu tego "transportu".
Sie zobaczy, co przyniesie jutro.

Posted

Opcja z doti jest na 100% pewna :)
Nie ma sensu, żeby córa Asi czekała na mnie ponad 2h w Centrum z przerażoną pewnie Luską - dlatego pomyślalam o Dorocie, która jest odrobinę bardziej elastyczna w pracy :)

Posted

[quote name='Andzike']Opcja z doti jest na 100% pewna :)
Nie ma sensu, żeby córa Asi czekała na mnie ponad 2h w Centrum z przerażoną pewnie Luską - dlatego pomyślalam o Dorocie, która jest odrobinę bardziej elastyczna w pracy :)[/QUOTE]

SUPER! Już jej pisze na kartce, niech rano czyta.
Jak zobaczy, ile ma do przeczytania, to musi sobie nastawić przypomnienie, żeby na pociąg zdążyła.:lol:
Ło Boshe!
Co ja gadam?!?!:stupid:
Lece odpukać w niemalowane drewno!

Posted

[quote name='A-s-i-a']Już wszystko skopiowałam i rano będą młode czytać :lol:
Właśnie o konduktorze mówiłam, ale też obowiązkowo wybierają przedział, gdzie jest więcej osób w średnim wieku :razz:.
Dostałam od Andzike namiary na inną Cioteczkę skłonną do przewozu tego "transportu".
Sie zobaczy, co przyniesie jutro.[/QUOTE]

A to sie cieszyc, hehe :lol: Jutro bedzie tak dobrze ze koniec koncow znajdzie sie czas na obowiazkowe lezakowanie ;)
Moze tez jutro Isadora wyczaruje najpiekniejsze z najpiekniejszych Allegro i tym samym Lusia wejdzie na salony miliona domow i zajrzy w serca ich mieszkancow, ktorzy marza o prawdziwej milosci i ktorzy chetnie oddadza obraz Kossaka/moze byc kopia/ za jedno musniecie ogonkiem, za codzienne poranne przywitanko rozowym jezorkiem,za kazde spojrzenie wiernych i oddanych psich oczyskow :lol:
Poki co, Carpe Diem :multi::multi::multi:

To ja juz sie pozegnam z Wami, z Lusienka i do jutra :lol: Wielkie kciuki za pomyslna podroz po lepsze zycie,za szczesliwy powrot mlodziezy do domu,za NOWE ZYCIE LUSI :lol::multi:
Piszcie babeczki na biezaco co i jak,dobrze? Dobranoc :lol:

Posted

[quote name='A-s-i-a']Tak, dopięte i w pasie i w biuście, bo szelki i kaganiec kupione ( tylko duże to jakoś TROCHE) Podociągałam i jest git!
A co do Lusi, to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... tylko wszyscy w mieszkaniu pójdą spać:evil_lol:[/QUOTE]

He,he, to dobrze bo juz sie o mala martwilam, jak ona na tej wycieraczce wytrzyma.

Posted

[quote name='dusje']Tez zapytam o to samo :lol: Oczy juz mi sie kleja, ale jeszcze wytrwale czekam na [B]tylko dobre[/B] "uprzejmie donosze....bo wszystko w jak najlepszym porzadku" ;):evil_lol::lol:

Asia wpada na dogo w takich bardziej amerykanskich strefach czasowych, wiec moze okolo 24.00 naszego czasu /oby dotrwac/ dowiemy sie co i jak ;):lol: Cierpliwosc zostanie hojnie wynagrodzona,tak Asiu? :lol: Czekamy,czekamy z odliczaniem barankow :evil_lol:
Teraz w San Francisco jakas 14.00, a w NY dochodzi 17.00 Asia, z ktorego stanu piszesz? :evil_lol::lol:[/QUOTE]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Zgadnijcie, z którego stanu pisze o tej porze? :eviltong:

Ale już natychmiast idę...ciiichutko po Lusię i spać!;)

Posted

[quote name='Alter Ego']He,he, to dobrze bo juz sie o mala martwilam, jak ona na tej wycieraczce wytrzyma.[/QUOTE]

Spokojna głowa;). To tylko nazwa " wycieraczka", bo dywanik i kocyk zajęły jej miejsce. A buty... wyciera się w ... domu :lol:

Posted

W związku z tym, że nie mogę korzystać z kompa w pracy :( to już w ogóle nie będę tu zaglądać bo nie mam innej możliwości. Buuuuuu :placz: piszcie mi smski albo dzwońcie co i jak i gdzie i kiedy mam odebrać Lusię. Ściskam !!

Posted

Niech dziewczyny szczęśliwie dowiozą Lusię do nowego,lepszego życia.Sunia jest śliczna i kochana,mam nadzieję,że za jakiś niedługi czas znajdzie swój wspaniały domek.Pozdrawiam!